Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Produktivnost i kreativnost se može odlično razvijati i na mjestima van ureda.

Kreativna blokada i smanjena produktivnost dogodi se svima. Kada uđemo u rutinu teže dolazimo do novih ideja i potrebna je promjena koja će potaknuti veću kreativnost i produktivnost. Prvi korak za inspiraciju je izlazak iz klasičnih uredskih okvira. Stoga vam predlažemo ova četiri mjesta gdje možete preseliti svoj ured, barem privremeno:


1. Priroda
U slobodno vrijeme boravak u prirodi nas savršeno opušta. Pa zašto to onda ne bismo iskoristili i kao ugodnije radno okruženje? Pogled na more i valove, mirno jezero ili rijeku, zelenilo omiljenog parka… sve to može biti vaš ured za relaksaciju! Čak smo i u školi znali iskoristiti lijepi dan za terensku nastavu i odmah je bilo drugačije raspoloženje učenika i profesora. Iznenadite svoje zaposlenike i sljedeći brainstorming napravite na svježem zraku.

4Gdje_fotografija priroda

Današnji kreativan rad je nezamisliv bez interneta i gadgeta te vam je stoga potreban najbrži mobilni internet. Svi poduzetnici do 30. lipnja 2015. mogu iskoristiti posebnu ponudu Hrvatskog Telekoma za najbrži 4G mobilni internet u Hrvatskoj te na taj način unaprijediti svoje poslovanje.

Doznajte sve o 4G mobilnom internetu
i provjerite dostupnost!


2. Caffe barovi
Istraživanja su pokazala kako određena količina buke koja postoji u prostorima kafića i barova stimulira osjetila i čini nas produktivnijima. Primjerice, možete doći do rješenja nekih problema samo gledajući druge ljude u interakciji. Osnivači geolokacijske društvene mreže Foursquare razvijali su ideje za tu aplikaciju baš u raznim kafićima i barovima u New Yorku. Vrijedi probati. 🙂

4Gdje - fotografija caffe bar


3. Knjižnice i fakulteti
Ako ste tip koji voli tišinu za rad onda su ova mjesta idealna za vas. Kada vidite sve ostale da marljivo čitaju i uče to će i vas potaknuti da jače zapnete s radom na svojim zadacima.

4Gdje_knjiznice

4. Vaš dom
Rad od kuće postaje sve popularniji. Za početak ne trošimo vrijeme na oblačenje i putovanje (čime i čuvamo okoliš) te imamo više vremena za san i doručak. A kada smo siti bolje radimo i razmišljamo. No, glavna prednost rada od doma je smanjeni stres zbog poznatog okruženja i produktivniji ste jer vas nitko ne ometa. Svi suradnici su udaljeni jedan klik, imate Skype za pozive i znate da ste po završetku radnog vremena već kod kuće.

4Gdje - fotografija dom

Osuvremenite svoje poslovanje i dajte mu novi zamah uz uvođenje noviteta kao što su navedeni primjeri za povećanu produktivnost. Budite prvi!

Brzina ovisi o razini 4G signala, modelu uređaja te trenutnoj opterećenosti mreže.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.