Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Lista najboljih YouTube kanala za poduzetnike, startupove i za sve one koji traže poslovnu inspiraciju.


YouTube kanali su dobro rješenje za dobivanje redovite doze pravih informacija u “malim dozama”. Pretplata na prave YouTube kanale može vas držati u toku s novim trendovima u poslovanju i ukazati na priliku gdje se krije sljedeći korak u rastu vašeg poslovanja. 
Upravo tome služi i ovaj blogpost, da vam ukažemo na one koji će vam dati dobru tjednu dozu poslovne i životne motivacije svjetske važnosti. Čak i ako ćete pogledati jedan video dnevno s jednog od ovih YouTube kanala, obećavamo da ćete ići spavati mudriji i inteligentniji nego večer prije.

1. TED

Jedan od najboljih kanala koji postoje i jedan od onih koji vam mogu promijeniti posao i život. TED-ov kanal sadrži kratke govore o sjajnim temama iz raznih područja, od onih iz psihologije, sporta i globalnih problema do budućnosti tehnologije i njezinog utjecaja na razne aspekte našeg života. No, kako TED govori mogu pomoći poduzetniku? Uspjeh i poduzetništvo spadaju u dvije najpopularnije teme koje kanal pokriva, stoga imate na izbor brojne govore od stručnjaka koji će vam pomoći da postanete (još bolji) poduzetnik ili vas obogatiti na nekom drugom području u životu.

2. Entrepreneur

Teško je preskočiti YouTube kanal jednog od najvećih poslovnih medija u svijetu. Entrepreneur.com je ogroman portal koji svakodnevno objavljuje pedesetak novih članaka, a njegova tiskana verzija jedna je od najvećih u industriji biznis medija. Što možete pronaći na ovom YouTube kanalu? Različiti stručnjaci daju brojne savjete iz sfere startupova, poslovnog menadžmenta, intervjue s poduzetnicima diljem svijeta, kratke savjete iz pojedinih segmenata. Ukratko, možete zaista puno naučiti. 🙂

3. Gary Vaynerchuk

Temperamentan poduzetnik, investitor, utjecajan govornik od kojeg možete naučiti mnogo o marketinškim i poduzetničkim konceptima. Gary Vaynerchuk posjeduje vinski biznis i stručnjak je u pomaganju drugim poduzetnicima koji kroz njegove savjete iz prve ruke mogu naučiti vrijedne poslovne lekcije.

4. Google Small Business 

Osim što je jedan od najvećih tražilica, Google nudi i mnogo korisnih alata za poduzetnike i mala poduzeća. Na Google Small Business YouTube kanalu možete saznati kako koristiti Googleove alate, kako uz pomoć njih povećati svoju vidljivost na internetu i voditi online biznis, koji su besplatni i koji su novi.. Većina videa prilagođena je i početnicima u online svijetu, a ne nedostaje niti direktnih iskustva drugih poduzetnika.

5. This Week in Startups

Na ovom YouTube kanalu, poduzetnik Jason Calacanis intervjuira ljude koji stoje iza nekih od najboljih, najgorih i najzanimljivijih internet startupova diljem svijeta. Pokrećete vlastiti startup? Pogledajte njihove priče i naučite ponešto iz njihovih iskustva.

Koje YouTube vi pratite? Imate li neki omiljeni YouTube kanal koji vas motivira u poslovanju i životu? Javite nam se u komentarima!  

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.