Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Kreirajte vlastitu infografiku. Isprobajte ove alate za prikazivanje poslovnih podataka na svima zanimljiv i razumljiv način.

Ljudi vole učiti i istraživati pomoću slika i grafikona. Istraživanja su pokazala da prosječna osoba pamti samo 10% informacija koje čuje, dok sadržaj koji vidi, kroz kombinaciju riječi i grafika, upamti i do 50%.

Nedavno smo naučili što je infografika, koje su prednosti prikazivanja podataka kroz ovaj zanimljivi alat content marketinga i koja je poduzeća mogu iskoristiti.

No, kako je kreirati? Zapravo je lakše nego što mislite. Isprobajte neke od najpopularnijih besplatnih online alata koji, osim što će vam uštedjeti vrijeme, u svojim besplatnim verzijama nude velik broj profesionalno dizajniranih tema.

infogr_am-alat-za-kreiranje-infografika

Infogr.am – besplatan alat za izradu statičkih i interaktivnih infografikasadrži više od 30 različitih, profesionalno dizajniranih predložaka. a njegovu popularnost među korisnicima opravdava brojka od više od 800.000 kreiranih infografika.

Jednostavno uploadate svoje podatke, a Infogr.am će pretvoriti vaše podatke u zanimljive grafikone i infografike u samo nekoliko minuta.

visual_ly-alat-za-kreiranje-infografikaVisual.ly – također jedan od popularnijih alata za kreiranje infografika. Osim što nudi jednostavan set alata za kreiranje i podjelu infografika, imate mogućnost pregledavanja infografika drugih korisnika, a ukoliko vam zatreba stručna pomoć dizajnera, zatražite pomoć i izradu infografike od nekog dizajnera u bazi (ova usluga se plaća).

Piktochart-alat-za-kreiranje-infografike

Piktochart – mogućnost stvaranja infografika koristeći kombinaciju različitih tipova vizualizacije: teme, ikone, vektori i slike. Izvezite kreiranu infografiku kao statičku sliku ili HTML za brzo i lako postavljanje na vašu web stranicu.

icharts-alat-za-izradu-infografika

ICharts – pomaže stvoriti grafikone s podacima koji su interaktivni i jednostavni za dijeljenje. Idealan za vizualizaciju, dijeljenje i distribuciju onih pomalo dosadnih podataka iz Excel tablica ili Google Drivea.

Google Charts – još jedno besplatno rješenje koje nudi bazu predložaka spremnih za korištenje (jednostavne grafike, mape ili timelinea), a nudi i generiranje pokazivača, QR kodova i uploadanje direktno na vašu web stranicu.

Timeline – omogućava grupiranje sadržaja s različitih izvora u vremensku skalu koja je jednostavna i intuitivna za korištenje.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.