Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj na 3T konferenciji je predstavio digitalnu platformu za podršku u prodaji i oglašavanju izleta i ostalog vanpansionskog sadržaja.

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj Combis na 3T – Tourism, Travel & Tech konferenciji ekskluzivno je predstavio novu digitalnu platformu za podršku u prodaji i oglašavanju izleta i drugog vanpansionskog sadržaja – Excursor.

Excursor je cjelovito end-to-end rješenje namijenjeno organizatorima izleta, turističkim agencijama, hotelima i ostalim ponuditeljima smještaja i vanpansionskog sadržaja. Excursor pruža minimalni utrošak vremena za samu rezervaciju i time isključuje obradu narudžbi putem e-maila i telefona, a samim time eliminira i propuštene rezervacijske prilike. Također, ovo rješenje omogućuje komunikaciju i prodaju izleta u realnom vremenu čime se otklanja mogućnost overbookinga, a povećava potencijal bolje prodaje i plasmana neprodanog kapaciteta.

“Excursor je integrativno rješenje za pružatelje i ponuditelje turističkih vanpansionskih usluga i izleta kojim se sustavno digitaliziraju cjelovita ponuda i potražnja. Novom digitalnom platformom Combis je ostvario iskorak u području turizma jer vjerujemo kako je digitalizacija ključan preduvjet u današnjem modernom poslovanju, posebice u hotelijerstvu i turizmu. Ovim rješenjem omogućujemo najnaprednije upravljanje ponudama široke palete izleta i drugog atraktivnog sadržaja namijenjenog turistima, a povrh svega osiguravamo brzinu i efikasnost u prodajnom procesu”, istaknula je Ana Kovačević, voditeljica poslovnog razvoja Excursor projekta u Combisu.

excursor-digitalna-platorma

Izvor: https://excursor.combis.hr/

Kovačević je najavila kako će Excursor biti dostupan na tržištu početkom travnja ove godine te predstavila usluge Excursor platforme. Excursor B2B portal je kalendarski prikaz izleta koji se nalazi na lokaciji prodajnog partnera i na njemu se nalazi konsolidirana ponuda izleta i ostale vanpansionske ponude. Korisnici će imati pregled dostupnih izleta u stvarnom vremenu te mogućnost automatskog rezerviranja tj. prodaje.

Excursor manager je usluga putem koje ponuđači usluga mogu na jednostavan način unijeti svoju ponudu, pratiti te upravljati prodajom i prodajnim partnerima. Za pregled generalnih, prodajnih i logističkih izvještaja dostupan je Excursor Reporting sustav. Putem Excursor iFrame booking sustava omogućena je jednostavna integracija s vlastitom web stranicom ili aplikacijom te ostalim stranicama i portalima, a u potpunosti je razvijena i mobilna usluga Excursor Field Agent pomoću koje je prodajnim agentima na terenu omogućena prodaja ponude u realnom vremenu.

“Kao vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj fokusiramo se na tehnologije za digitalnu transformaciju kompanija pa je tako i Excursor jedan od naših projekata kojim nastojimo proširiti naše usluge u segmentu hotelijerstva i turizma te tako omogućiti korisnicima brži i efikasniji prodajni proces na jednom mjestu. Upravo je Excursor primjer integracije napredne tehnologije u turizmu što je i – ključ uspješnog poslovanja”, naglasila je Ana Kovačević.

 

 

 

 

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.