Kontaktirajte nas

Otkrijte jednostavne alate za izradu najljepših blagdanskih čestitki.

Zima je stigla, lampice su se upalile, zrakom se širi miris kuhanog vina i cimeta, a vama se upravo upalila još jedna lampica. Ona koja vas je podsjetila da trebate poslati i blagdanske čestitke. Premda savršena blagdanska čestitka iziskuje malo više vašeg vremena, još uvijek je najbolji način za širenje blagdanskog raspoloženja među klijentima, prijateljima i obitelji. Bez obzira na to želite li čestitke poslati tradicionalnim načinom ili u digitalnom izdanju, za vas smo istražili zanimljive alate uz koje će vaše čestitke biti originalne i posebne, a istodobno će vam uštedjeti vrijeme. Od zanimljivih grafika, animiranih video zapisa do posebno izrađenih poštanskih markica, uz korištenje ovih jednostavnih alata izmamit ćete osmijeh svima na vašoj newsletter listi, a možda ćete ih i inspirirati da i oni još nekome uljepšaju blagdane. Uostalom ovo je jedino doba kad nas u poštanskom sandučiću nešto može i razveseliti, računi će pored ovih kreativnih čestitki pasti u zaborav, barem do siječnja :).

 1. Postable

 • Vrsta čestitke: tiskana
 • Prednosti: jednostavno korištenje web stranice, alat za pronalazak adresa, automatizirano slanje čestitki na određene datume

Ekološka svijest jača svakim danom, a ako je i vama ona bitna, Postable je savršeno rješenje za vas jer su sve njihove čestitke izrađene isključivo od recikliranog papira. Pri izradi čestitke možete koristiti vlastiti dizajn ili odabrati brojne predloške od inih talentiranih umjetnika. Nakon što ste odabrali i dizajnirali čestitke, Postable će se pobrinuti za njihovo slanje. Ako kojim slučajem ne znate adrese ljudi kojima želite poslati čestitku,bez brige, Postable ima način da ih pronađe i izvuče vas iz problema. Još jedna velika prednost koju nude jest slanje blagdanskih čestitki na određene datume. To se ne odnosi samo na blagdanske čestitke, već i one za rođendane, obljetnice i slično. Uz ovaj alat više nikad nećete zaboraviti važne datume.

 1. Punchbowl

 • Vrsta čestitke: digitalna
 • Prednosti: veliki izbor besplatnih čestitki, personalizirane omotnice

Svoju kompaniju sigurno nisu bez razloga okarakterizirali kao “zlatni standard online čestitki” jer, dok većina kompanija nudi mogućnost personaliziranih čestitki, Punchbowl vam omogućuje da osmislite cijeli paket. Što bi značilo da možete dizajnirati čestitku, omotnicu, žig i markicu, a većina svega ponuđenog je potpuno besplatna. Kada ste dizajnirali svoju savršenu čestitku morate se samo odlučiti za način na koji ju želite poslati. Ako postanete njihov pretplatnik možete koristiti i opciju isporuke čestitke u točno određeno vrijeme. Dajte mašti na volju jer Punchbowl uistinu omogućuje izradu vrlo kreativnih čestitki.

 1. Artifact Uprising

 • Vrsta čestitke: tiskana
 • Prednosti: sofisticiran dizajn za vaše fotografije, tiskano na recikliranom papiru, pomoć profesionalnih fotografa

Ovo nije još samo jedna u nizu web stranica za izradu personaliziranih čestitki, već nudi brojne darove vezane uz tiskanje vaših osobnih fotografija. S obzirom na to da ju je osnovao fotograf jasno vam je da će upravo zahvaljujući ovoj stranici vaše fotografije izgledati najbolje do sad. Kad su u pitanju blagdanske čestitke, postoji više od 100 predložaka koje možete odabrati. Tiskane su na dvostranim karticama što ih čini savršenim za uokvirivanje ili dopunjenje kolekcije na vašem hladnjaku. Možete odabrati i dodatak u obliku prilagođene poruke, a ni izbor omotnica nije siromašan. Ako niste vješti s riječima, ne brinite, ovaj sofisticirani alat će to učiniti umjesto vas.

 1. Amazon

 • Vrsta čestitki: tiskana
 • Prednosti: praktičan, jednostavan i brz servis, povoljna (ponekad besplatna) dostava, beskrajne mogućnost

Ne iznenađuje da najveća online trgovina na svijetu nudi alat za izradu čestitki koji je ujedno i jedan od najpovoljnijih na tržištu. Amazon nudi pregršt opcija koje možete filtrirati prema vlastitim potrebama. Možete odabrati koliko slika želite staviti na čestitku, želite li uklopiti fotografije, a u ponudi je velika paleta boja i predložaka. Kada ste suzili izbor određujete veličinu čestitke, font i veličinu slova. S obzirom na to da je riječ o Amazonu ako koristite opciju Prime za većinu narudžbi se na plaća poštarina. Ako volite praktična i jednostavna rješenja, ne morate više tražiti Amazon je stvoren za vas.

 1. Adobe Spark Post

 • Vrsta čestitki: digitalna i tiskana
 • Prednosti: Praktičan i brz servis, gotovi predlošci, besplatno

Adobe Spark Post je brz, zabavan, besplatan i vrlo zabavan za korištenje. Riječ je o aplikaciji tako da ne trebate preuzimati softver za izradu čestitki. Kako biste krenuli s izradom potrebno je prijaviti se putem Facebooka, Googlea, Adobe Clouda ili e-maila. Nakon prijave odaberite dizajn koji je prilagodljiv vašim potrebama. U ponudi su brojni filteri, fontovi, boje, a ako želite uštedjeti na vremenu odaberite već gotove predloške. Nakon što ste izradili vašu savršenu čestitku dovoljno je samo odabrati opciju “preuzmi” kako bi spremili svoj uradak u visokoj rezoluciji te ga ispisali ili podijelili na mreži bez vodenih žigova, reklama ili drugih privitaka koji narušavaju izgled. Izrada čestitki s ovim alatom je uistinu zabavna a rezultati su impresivni. Mnogi ga zovu najboljim besplatnim proizvođačem blagdanskih čestitki.

 1. Canva

 • Vrsta čestitki: figitalna i tiskana
 • Prednosti: modaran, besplatan, gotovi predlošci, izrada kolaža

Koristeći ovaj moderan i besplatan alat za izradu blagdanskih čestitki vjerujemo da ćete pronaći sve kako bi vaša čestitka odgovarala svim vašim kriterijima. U ponudi imaju veliki izbor gotovih božićnih predložaka koje možete koristiti takve kakvi jesu ili ih doraditi uz dodavanje vlastitih fotografija ili koristeći brojne zabavne filtere. Postoji i opcija izrade kolaža koja je vrlo zabavna. Nakon što izradite čestitku odaberite opciju za ispis (visoka kvaliteta PDF) ili digitalni oblik (JPG).

Ovih blagdana razveselite one do kojih vam je stalo pomalo zaboravljenom ali prekrasnom tradicijom slanja čestitki, nemojte da ih u poštanskom sandučiću dočekaju samo računi! 🙂

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.