Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Saznajte više o prednostima korištenja PANTHEON računovodstva u Cloudu te kako ono može povećati efikasnost Vašeg poslovanja.

Što je ERP? Ukratko, ERP (kratica za Enterprise Resource Planning) podrazumijeva sustav koji upravlja brojnim procesima u poduzeću, pružajući tako priliku različitim poslovnim sektorima da dođu do njima relevantnih podataka.

Hrvatski Telekom i Datalab HR organiziraju poslovno-edukativni događaj PANTHEON Cloud, gdje se zainteresirani mogu upoznati s prednostima korištenja novog rješenja PANTHEON računovodstva u cloudu te kako ono može povećati efikasnost poslovanja.

Pantheon-ERP
Što je uopće PANTHEON Računovodstvo u Cloudu i zašto doći na radionicu?

PANTHEON Računovodstvo u Cloudu je suvremena usluga za jednostavno, brzo, povoljno i sigurno računovodstvo u oblaku. Sve prednosti usluge predstavit će se na ovom poslovno-edukativnom događanju.

Događanje je namijenjeno donositeljima odluka, predstavnicima računovodstvenih servisa, te zaposlenima u financijsko-računovodstvenoj struci te ostalim gospodarstvenicima koji se žele upoznati sa suvremenim načinom računovodstva, sigurnosti podataka i značajnim mogućnostima uštede novca i vremena!

Usluga PANTHEON Cloud Vam omogućava novi način pristupa podacima i njihovoj pohrani. Podatke unosite u poslovno-informacijski sustav PANTHEON, a oni više nisu smješteni lokalno na računalu već u cloudu (oblaku), što znači da programu možete pristupiti s više uređaja, u bilo koje vrijeme i s različitih lokacija. U sigurnom data centru Hrvatskog Telekoma baze podataka korisnika se sigurno pohranjuju i dostupne su vam 24/7.

Prijavite se još danas na besplatnu radionicu – broj mjesta je ograničen!
  1. RIJEKA: 26.9.2017. 10-12h, prostorije Hrvatskog Telekoma, Ciottina 11a

Prijavi se

  1. SPLIT: 28.9.2017. 10-12h, Put Brodarice 6 (prostor Algebre)

Prijavi se

  1. OSIJEK: 5.10.2017. 10-12h, Stepinčeva 8b (dvorana Špic)

Prijavi se

  1. ZAGREB: 12.10.2017. 10-12h, Sky Office (Press Room u prizemlju)

Prijavi se

Sve dodatne obavijesti mogu se dobiti na info telefonu 0800 0005, a iako je predavanje besplatno, potrebno je prijaviti se za željeni datum dolaska s obzirom da je broj mjesta ograničen.

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte