Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Saznajte više o prednostima korištenja PANTHEON računovodstva u Cloudu te kako ono može povećati efikasnost Vašeg poslovanja.

Što je ERP? Ukratko, ERP (kratica za Enterprise Resource Planning) podrazumijeva sustav koji upravlja brojnim procesima u poduzeću, pružajući tako priliku različitim poslovnim sektorima da dođu do njima relevantnih podataka.

Hrvatski Telekom i Datalab HR organiziraju poslovno-edukativni događaj PANTHEON Cloud, gdje se zainteresirani mogu upoznati s prednostima korištenja novog rješenja PANTHEON računovodstva u cloudu te kako ono može povećati efikasnost poslovanja.

Pantheon-ERP
Što je uopće PANTHEON Računovodstvo u Cloudu i zašto doći na radionicu?

PANTHEON Računovodstvo u Cloudu je suvremena usluga za jednostavno, brzo, povoljno i sigurno računovodstvo u oblaku. Sve prednosti usluge predstavit će se na ovom poslovno-edukativnom događanju.

Događanje je namijenjeno donositeljima odluka, predstavnicima računovodstvenih servisa, te zaposlenima u financijsko-računovodstvenoj struci te ostalim gospodarstvenicima koji se žele upoznati sa suvremenim načinom računovodstva, sigurnosti podataka i značajnim mogućnostima uštede novca i vremena!

Usluga PANTHEON Cloud Vam omogućava novi način pristupa podacima i njihovoj pohrani. Podatke unosite u poslovno-informacijski sustav PANTHEON, a oni više nisu smješteni lokalno na računalu već u cloudu (oblaku), što znači da programu možete pristupiti s više uređaja, u bilo koje vrijeme i s različitih lokacija. U sigurnom data centru Hrvatskog Telekoma baze podataka korisnika se sigurno pohranjuju i dostupne su vam 24/7.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.