Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Datalab HR,  najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, organizira 09. svibnja u Hotelu Sheraton, Zagreb, PANTHEON Day 2018. Centralna tema Datalabove godišnje konferencije ovaj je put GDPR i sigurnost u poslovanju te nova PANTHEON-ova funkcionalnost DMS – Document Management System.

Stručni dio događanja započinju PANTHEON™ eksperti koji će prisutnima prezentirati PANTHEON™ novosti te prikazati DMS i  workflow – automatizaciju i pojednostavljenje poslovnih procesa kroz PANTHEON™. U drugom je dijelu jutarnjeg programa organiziran okrugli stol s naslovnom temom konferencije kao uvodom, a tijekom zanimljive panel-diskusije iskustva o provedbi i primjeni  ovog zakona, naročito u kontekstu IT industrije, razmijenit će vodeći GDPR stručnjaci.

Poslijepodnevni je dio Konferencije, kao i obično, predviđen za radionice na kojima će  Datalabov odjel podrške zajedno s partnerima demonstrirati nove funkcionalnosti osnovnih modula ovog suvremenog poslovno-informacijskog sustava.

Predstavljajući PANTHEON Day 2018., gospodin Goran Težak, direktor Datalab HR, izjavio je:

Zadovoljstvo mi je najaviti još jedno PANTHEON™ poslovno-edukativno događanje koje već  tradicionalno okuplja značajan broj PANTHEON™ postojećih i potencijalnih korisnika te partnera. I ove godine pripremili smo pregršt novina i  novih PANTHEON funkcionalnosti kako bi uspješno odgovorili na sve veća očekivanja tržišta.

Prateći trendove kako u Hrvatskoj, tako i u Regiji, a obzirom na interes poslovne zajednice, iz godine u godinu radimo najveći poslovni event u Hrvatskoj te i ove godine očekujemo više od 400 sudionika koje 09. svibnja na PANTHEON Day-u  očekuju nova znanja, ugodno druženje te brojne prilike za sklapanje novih poslovnih veza.

U Hrvatskoj je trenutno 15 aktivnih Datalab partnera, od kojih je 5 Premium.
Stručni konzultanti PANTHEON™  partnerske zajednice sačinjavaju najveću mrežu IT podrške u Republici Hrvatskoj, a dio su regionalne PANTHEON™ podrške.

Za više informacija oko prijava i detaljan program posjetite službenu web stranicu konferencije PANTHEON Day 2018.

 pantheon_day_2018

O PANTHEON™-u
  • Datalab PANTHEON™  je suvremeni poslovni informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća. U poslovnom sustavu PANTHEON™ podržani su svi poslovni procesi za svakodnevno poslovanje korisnika, kao što su back-office poslovanje, vezano za robno-materijalno te financijsko poslovanje – zaprimanje robe, međuskladišno poslovanje, računovodstvo i financije, obračun PDV-a, putni nalozi, kadrovska evidencija, obračun plaća te jednostavna i složena proizvodnja. Poslovni sustav PANTHEON™  sadrži i Business Intelligence modul, tako da je moguće kreirati i menadžerske izvještaje, analize i sl.
  • PANTHEON™ je ERP otvorenog sustava koji radi na MS SQL bazi te je moguće spajanje drugih poslovnih sustava s PANTHEON™ ERP-om kao centralnim sustavom poslovanja.
  • Kvalitetu PANTHEON™-a potvrđuje preko 53.000 zadovoljnih korisnika, ali i medalje za izvrsnost osvojene na informatičkom sajmu CeBIT u Hannoveru 2008. i 2013.g.
O Datalabu:
  • Datalab d.d. je najveći proizvođač poslovnih rješenja (ERP) za male, srednje velike i velike tvrtke u Jugoistočnoj Europi. Kvalitetu Datalab SW rješenja potvrđuje više od 53.000 zadovoljnih korisnika  ERP-a PANTHEON™, ali i medalje za izvrsnost osvojene na najvećem svjetskom informatičkom sajmu CeBIT-u u Hannoveru 2008.  i 2013.g.  Preko 20 godina tvrtka je prisutna u 12 država Regije, a raste i izvan tih geografskih okvira.
  • Datalab  u svojoj ponudi pruža napredna softverska rješenja (ERP) PANTHEON™ koja su u potpunosti sukladna i u svakom trenutku ažurirana sa zakonom. 

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.