Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Skup, konferencija, hackaton ili poslovno druženje? Odaberite događanje za sebe i svoj tim.

Uz  dobru ideju važna je i platforma koja ću je najbolje promovirati i implementirati u živote onih kojima je namijenjena. Skupovi, konferencije, događanja, hackatoni i druženja odlična su mjesta za stvaranje mreže poznanstava, ali i za promociju ideja.
S hladnijim danima kalendari obaveza se pune, a u gustom rasporedu valja pronaći i mjesto za dodatnu edukaciju, zar ne? Evo gdje trebate biti do kraja 2016. godine, a kako bi ostavili dobar dojam na odabranom druženju, ne zaboravite pročitati naš Small talk vodič.

LISTOPAD 2016.

PAMETNI GRADOVI, Zagreb, 11.10.

konferencija-pametni-gradovi

Konferencija namijenjena promociji izvrsnosti i inovativnosti ‘smart city’ inicijativa implementiranih u hrvatskim gradovima, ali i podizanju opće svijesti javnosti oko važnosti razvoja takvih projekata.

 

POSLOVNI UZLET, Zaprešić, 13.10./ Makarska 21.10./ Supetar 22.10.

Projekt koji već treću godinu zaredom pomaže malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a napredovati na domaćem tržištu i učiniti ih konkurentnima na izvoznim tržištima. U suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske organizirani su besplatni seminari, edukacije i treninzi iz raznih područja.

COMBIS KONFERENCIJA, Umag, 13.-14.10.

10-combis-konferencija-umagKrovna tema ove godine je Loading Evolution. Loading Change. Future Loaded. koja ima za cilj sudionike upoznati s digitalnom transformacijom kompanija, prikazati najbolje ICT projekte i brojne mogućnosti tehnologije u budućnosti. Govornika i tema je mnogo, a jedan od najzvučnijih je svakako Harry Redknapp.

Vezani članak: Što nas sve očekuje na 10. Combis konferenciji?

EUROPSKI TJEDAN FREELANCERA, Zagreb, 17.-23.10.

Niz događanja organiziranih od strane neovisnih stručnjaka za svoje kolege freelancere. Naglasak je na inspiraciji i povezivanju slobodnih radnika i umjetnika kroz učenje, dijeljenje vještina, političke akcije i networking.

HRVATSKI ZNANSTVENI KONGRES, Zagreb, 25.10.

Jednodnevna konferencija tematski posvećena reformi hrvatskog zdravstvenog sustava, jačanju privatnog sektora i to od osiguranja do zdravstvenih ustanova, promociji novih revolucionarnih tehnologija u zdravstvu te novostima i dostignućima s područja vrhunske znanosti.

BUSINESS FLEET MANAGMENT, Zagreb, 26.10. – Konferencija predstavlja prvi poslovni skup takve vrste na kojem se mogu susresti, upoznati i izmijeniti iskustva svi sudionici industrije voznih parkova, te ima za cilj otvoriti diskusiju o učinkovitom upravljanju voznim parkovima i smanjenju troškova poslovanja.

STUDENI 2016.

CAN YOU HACK IT?, Zagreb, 4.-5.11.

hack-it-hackaton-hrvatski-telekomOsmisli i razvij programsko rješenje/prototip za komunikaciju u digitalno doba koje je a) user firendly b) atraktivno c) inovativno d) sve navedeno. U samo 24 sata. Idealno za kreativce koji žele upoznati mentore i alate koji im mogu pomoći u razvoju projekta, gdje će steći novo iskustvo i vještine koje im mogu pomoći u (profesionalnom) životu i dobiti priliku da izlože svoju ideju pred investitorima i medijima.

Vezani članak: Imaš ideju za budućnost komunikacije? Prijavi se na Hack it! Hackathon!

POSLOVNI UZLET, Koprivnica, 4.11./Rijeka, 11.11./Prelog, 25.11. – projekt koji već treću godinu zaredom pomaže malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a napredovati na domaćem tržištu i učiniti ih konkurentnima na izvoznim tržištima. U suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske organizirani su besplatni seminari, edukacije i treninzi iz raznih područja.

CARNETOVA KORISNIČKA KONFERENCIJA, Rovinj, 9.-11.11. – mjesto okupljanja CARNetovih korisnika i suradnika, uključujući profesore i nastavnike u osnovnim i srednjim školama, CARNetove sistem inženjere i koordinatore, te članove znanstveno-istraživačke zajednice. Također, konferenciju posjećuju i informatički stručnjaci i gospodarstvenici iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT) iz zemlje i inozemstva.

ZAGREB CROWDFUNDING CONVENTION, Zagreb, 13.11.

brodoto-zagreb-crowdfunding-conventionOkuplja neka od najvećih imena europske crowdfunding scene, poput Ronalda Kleverlaana (CrowdfundingHub) i Tima Wrighta (Twintangibles), moći će se čuti savjeti za uspješnu crowdfunding kampanju iz prve ruke od glazbenika Ramba Amadeusa i Laibacha, predstaviti regionalne crowdfunding platforme, raspravljati o ulozi crowdfundinga u jeku izbjegličke krize.

BEST STAY, Opatija, 17.-18.11.

Dvodnevni B2B događaj koji okuplja najbolje od hrvatskog, regionalnog i inozemnog turizma, i na ovim je prostorima jedini događaj na temu konkretnih koraka u podizanju kvalitete turističke ponude. Best Stay pruža nenadmašne mogućnosti umrežavanja kako bi zadovoljio one koji žele biti najbolji u onome što rade, uključujući hotelske i apartmanske vlasnike, menadžere, arhitekte i sve one kojima je bitno napredovanje i kvaliteta. Tijekom oba dana događaja program nudi velik broj tema i raznolike mogućnosti sudjelovanja – suvremene svjetske trendove iz područja arhitekture i dizajna, poslovanja, marketinga, tehnologije, proizvoda ili aktivnosti.

48 SATI – SUSRET GRADONAČELNIKA, Pula, 24. – 25.11.

Konferencija na kojoj se okupljaju gradonačelnici i poduzetnici, cilj je raspraviti na koji način gradovi mogu pomoći poduzetnicima i kako poduzetnici mogu poći razvoju lokalne zajednice.

 

ZAGREB CONNECT CONFERENCE, Zagreb, 29.-30.11.

Zagreb Connect ove godine, u suradnji s Hrvatskom mrežom poslovnih anđela CRANE, postaje dio najveće europske konferencije poslovnih anđela EBAN Winter University 2016. koja se po prvi puta održava u Hrvatskoj. Konferencija donosi pregled najnovijih trendova na domaćoj i inozemnoj start up sceni koje će prezentirati ugledni poduzetnici i poslovni anđeli te brojni stručnjaci iz industrije visokih tehnologija.

PROSINAC 2016.

POSLOVNI UZLET, Čakovec, 2.12.

Projekt koji već treću godinu zaredom pomaže malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a napredovati na domaćem tržištu i učiniti ih konkurentnima na izvoznim tržištima. U suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske organizirani su besplatni seminari, edukacije i treninzi iz raznih područja.

Ima li neko događanje koje smo propustili spomenuti? Koje događanje Vi imate u planu posjetiti do kraja godine? Čekamo Vaše komentare!

 

 

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte