Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Ako previše vremena i novca trošite na baratanje računima, posegnite za novim i isplativim rješenjem.

Računi su valjda svima najgora administrativna stavka, u životu i poslovanju. Bilo da ih izdajete ili primate, uvijek se nekako nakupe i stvaraju probleme. Zato smo mi tu i predstavljamo rješenja koja dolaze iz svijeta modernih tehnologija, a koja olakšavaju upravljanje poslovanjem poduzetnicima.

Za arhiviranje 2 milijuna papirnatih dokumenata organizacija može potrošiti između 40 i 60.000 $ samo na ormare za spremanje.

 

Stoga, ako je vaš odgovor “DA” na pitanja koje smo dolje naveli, onda nastavite s čitanjem jer iza toga dolaze i savjeti.

  • Želite uštedjeti na prostoru za arhiviranje računa?
  • Želite uštedjeti novac?
  • Želite da vaši računi budu sigurno isporučeni?
  • Želite se brže naplatiti od korisnika?

Plaćanje računa bez naknade

EBPP (Electronic Bill Presentment and Payment)

Uz pomoć sustava EBPP korisnicima izdajete račune u digitalnom obliku tzv. e-račun, elektronički dokument istovjetan papirnatom računu, a vaši korisnici primaju ga izravno putem portala sviracuni.hr i plaćaju pomoću svog internetskog bankarstva. Slanje računa za tvrtku postaje praktično, brzo i zeleno!

–> Prednosti za tvrtku

Kada koristite usluge poput EBPP i izdajete e-račun nemate troškova papira, printera i tonera, omotnica i poštarine, a pritom postajete i održiva tvrtka koja brine za okoliš. Brojnim tvrtkama to je velika stavka u budžetu koje se mogu vrlo jednostavno riješiti.

Lawrence Berkeley Labs studija je procijenila da je cijena upravljanja (printanja, slanja, arhiviranja) jednom tonom papira 20 puta veća od cijene njegove nabave i čak 200 puta viša od njegovog bacanja, tj. recikliranja ili odustajanja od korištenja papira.

Osim toga, dostavu računa ne ostavljate sreći, već sigurno pratite isporuke računa i administrirate uslugu. Također, dostupna vam je i dodatna mogućnost interakcije s krajnjim korisnikom, kao što je slanje e-obavijesti, opomena ili promotivnih ponuda.

Izdavanje vaših e-računa dolazi uz 100% garanciju sigurnosti podataka te tehničku podršku 24 sata dnevno.

Aktivirajte uslugu
izdavanje e-računa

–> Prednosti za korisnike

e-Poslovanje postaje dio životnog stila ljudi, baš kao što su to danas primjerice mobiteli pa nam još jedno korisno elektroničko rješenje za upravljanje kućnim zadacima itekako dobro dođe!

Vaši korisnici su zadovoljniji jer ne moraju paziti stižu li im računi u sandučić redovito, gubiti puno vremena za odlazak u banku za njihovo plaćanje, jer im se sve nalazi na portalu.

Pored prikaza dospjelih računa i mogućnosti njihovog plaćanja putem osobnog internet bankarstva ili karticama, korisniku su na raspolaganju i druge obavijesti te arhiva računa dostupna 24 sata dnevno, u svakom trenutku kada im zatreba neki podatak.

Imali ste probleme s naplatom jer su korisnici često krivo upisali neki broj? E-računi eliminiraju njihove greške pri uplati jer automatski prenose podatke na internet banking pa vaši korisnici više neće griješiti pri unosu poziva na broj i ostalih podataka za plaćanje.

Omogućite korisnicima
primanje e-računa

elektronski-računi

Odgovorna organizacija
Prema studiji (Tenhunen & Penttinen, 2010) korištenje e-računa umjesto papirnatih računa smanjuje 63% emisija ugljičnog dioksida po izdanom računu.

 

Postavljanjem opcije izdavanja elektroničkih računa rješavate se brojnih problema u baratanju administracijom računa te kupcima dajete sigurniju i bržu uslugu. Vaši troškovi se smanjuju, a vaša reputacija raste jer prelaskom na e-račune odgovorno upravljate poslovanjem i čuvate okoliš.

Donesite tu odluku o e-računima već danas!

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte