Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Moderno poslovanje zahtjeva konstantno usavršavanje, zato nemojte propustiti ovogodišnje prilike za rast i razvoj.

Ove su godine hrvatski gradovi domaćini brojnim konferencijama, od kojih ih je mnogo i međunarodnih. Nemoguće ih je posjetiti sve, no svakako nađite vremena za barem neku od onih koje bi vam mogle pomoći u daljnjem osobnom i profesionalnom usavršavanju.

P.S.: Listu ćemo redovito osvježavati, zato ne zaboravite provjeriti što ima novo!

TRAVANJ

POSLOVNI UZLET, Makarska, 4.4./Ivanić grad, 7.4./Sisak, 8.4./Hum na Sutli 13.4./Koprivnica, 25.4./Crikvenica, 28.4.

Projekt koji pomaže malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a napredovati na domaćem tržištu i učiniti ih konkurentnima na izvoznim tržištima. Ove godine tu su dvosatne radionice na kojima će biti dostupne mnoge informacije i savjeti iz marketinga, turizma i ekonomije, kao i panel diskusije sa stručnjacima iz ovog područja.

CISCO CONNECT, Pula 5.4. – 7.4.

Cisco Connect ove godine biti će posebno posvećen DevNet radionicama koje će sudionicima omogućiti da krenu na inspirativno putovanje na kojem će upoznati nove načine automatizacije svojih mrežnih okruženja te kroz tehnološke inovacije učiniti IT sustave relevantnijima u unaprjeđenju poslovnih rezultata.

LIDER SMART CITIES, Zagreb, 7.4.

Cilj konferencije je ukazati na konkretna rješenja i postojeće strategije implementacije pametnih rješenja u svrhu održivosti i podizanja kvalitete života u gradovima. Koliko je koncept ‘pametnoga grada’ zaživio u Hrvatskoj i koliko je napredovala primjena gradskih aplikativnih rješenja i smart city usluga, kao i što se radi u vezi s infrastrukturnim rješenjima, prometnim rješenjima i mobilnosti, sustavima javne rasvjete i energetski učinkovitom gradnjom.

BUDUĆNOST JE SADA – NOVI TRENDOVI U ZDRAVSTVU, Zagreb, 7.4.

Konferencija okuplja lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe, kao što su zdravstvene i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom. Ključne teme konferencije biti će najnoviji dosezi, mogućnosti i inicijative implementacije e-kartona, registara pacijenata i plaćanja po učinku (Value Based Healthcare).

MICROSOFT WINDAYS, Poreč, 25. – 28.4.

Ovogodišnji tematski fokus bit će na iskorištavanju potencijala hrvatskog gospodarstva. Ključne teme konferencije bit će kultura uspjeha, pametne vještine i pametne specijalizacije, a bit će predstavljeni i uspješni primjeri implementacije pametnih specijalizacija u hrvatskim tvrtkama. Konferencija kvalitetom sadržaja i temama ima sve veći utjecaj na poslovno okruženje u Hrvatskoj te će i ove godine motivirati sudionike i usmjeriti ih ka poslovnoj izvrsnosti.

SVIBANJ

POSLOVNI UZLET, Mursko Središće, 4.5.

Projekt koji pomaže malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a napredovati na domaćem tržištu i učiniti ih konkurentnima na izvoznim tržištima. Ove godine tu su dvosatne radionice na kojima će biti dostupne mnoge informacije i savjeti iz marketinga, turizma i ekonomije, kao i panel diskusije sa stručnjacima iz ovog područja.

QED 2017 – Zadar, 7. – 9.5.

Konferencija Quality in Enterprise Development već niz godina istražuje aktualne aspekte kvalitete u razvoju softvera. Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije? Kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo? Koja je poveznica harmonije i moderne arhitekture sustava? Odgovore na ova, ali i niz drugih pitanja na QED-u će otkrit će brojni domaći i inozemni stručnjaci. 

INFOBIP DEV DAYS, Terme Tuhelj, 13.5.

Konferencija za developere koja će se ove godine baviti predstavljanjem Spring 5 kao nove generacije frameworka i njegovih odabranih karakteristika u kontekstu modernih sistemskih okruženja. Komunikacija, organizacijsko učenje i procjena rizika neke su od tema kojima će se baviti na brojnim predavanjima.

ICTI 2017 – Opatija, 17. – 19.5.

Tradicionalno okupljanje menadžera i IT stručnjaka u sektoru osiguranja te IT tvrtki iz cijele regije, na kojem sudionici imaju prigodu razmijeniti iskustva i doznati novitete na globalnom tržištu industrije osiguranja i informacijsko-komunikacijske tehnologije. Skup je namijenjen predsjednicima i članovima uprava, voditeljima informatike i informatičarima, voditeljima prodaje, obrade šteta i računovođama osiguravajućih društava, banaka, mirovinskih zavoda i fondova, zavoda za zdravstveno osiguranje, aktuarima, zastupnicima i posrednicima i svima onima čiji svakodnevni posao ovisi o informacijskim i komunikacijskim tehnologijama i njihovu ubrzanom razvoju.

PMIDayz – Osijek, 26. – 28.5.

Metode i vještine kojima se projekti uspješno vode, način izbora projektnog tima, kao i razlozi zbog kojih projekti propadaju, teme su koje iz godine u godinu privlače sve više posjetitelja na ovu, po svemu malo drugačiju, konferenciju. 

LIPANJ

SHIFT KONFERENCIJA, Split, 1. – 2.6.

Najveća konferencija za developere u jugoistočnoj Europi u dva će dana okupiti više od 1500 posjetitelja na 16 radionica. Predstavnici Skypea, Microsofta i BitBucketa samo su neki od međunarodno poznatih lica koje će održati predavanje.

POSLOVNI UZLET, Novalja, 9.6./Ivanec, 13.6.

Projekt koji pomaže malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i vlasnicima OPG-a napredovati na domaćem tržištu i učiniti ih konkurentnima na izvoznim tržištima. Ove godine tu su dvosatne radionice na kojima će biti dostupne mnoge informacije i savjeti iz marketinga, turizma i ekonomije, kao i panel diskusije sa stručnjacima iz ovog područja.

NEW EUROPE MARKET, Dubrovnik, 12. – 15.6.

Konferencija medijske industrije koja se sastoji se od panela, marketa i screeninga. Središnja ideja konferencije jest stvaranje platforme gdje mediji, telekomunikacije i marketinški stručnjaci mogu podijeliti svoje znanje i iskustvo. Okuplja nacionalne televizije, Pay-TV kanale, kabelske i satelitske operatere, IPTV-tvrtke, produkcijske, distribucijske i tehnološke tvrtke, medije i marketinške agencije te druge stručnjake povezane s TV-industrijom.

RUJAN

FSEC, Varaždin, 7. – 8.9.

Tradicionalno okupljanje stručnjaka iz područje informacijske sigurnosti. Kriptografija i analiza, privatnost podataka i primjena zakona, te web sigurnost kao takva samo su mali dio tema kojima se bavi ovaj simpozij.

BISNODE KONFERENCIJA – B4B, Zagreb, 8.9.

Doznajte detalje o četiri hrvatske poslovne priče o uspjehu uz speed networking, jedan od najučinkovitijih načina umrežavanja krož ležerni razgovor. Konferencija je besplatna za sve Bisnode klijente, a svim sudionicima osiguran je i ručak.

WEEKEND MEDIA FESTIVAL, Rovinj, 21. – 24.9.

Poznato događanje koje okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, predstavlja nove „pokretače“, pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme i nudi odličnu zabavu. Ovaj trodenvni festival okuplja nove vizionare i pojedince usmjerene budućnosti, koji će ponovno odrediti poslovanje kakvo je nekoć bilo.

LC KONFERENCIJA PANORAMA, Zagreb, 27. – 29.9.

U sklopu LC Konferencija Panorama 2017 očekuje vas Konzultantsko savjetovanje – Porez na nekretnine, 8. savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne samouprave, te brojne stručne radionice. Organizatori ističu kako je ovo idealna prilika za networking sa stručnjacima iz različitih interesnih područja čije teme se obrađuju na konferenciji.

COMBIS KONFERENCIJA, Šibenik, 27. – 29.9.

Kroz moto „Challange the future“ organizatori izazivaju budućnost i pripremaju se za nove izazove. Prezentirat će se najbolje studije slučaja, educirat će se o najnovijim ICT rješenjima, predstavit će se nova znanja i ponuditi uvid u ekskluzivne rezultate projekata kompanija koje su pokrenule vlastite digitalne revolucije.

IDEA KNOCKOUT – BUG, Zagreb, 28.9.

Ulaz na ovo natjecanje tehnoloških ideja za sve je posjetitelje besplatan, dok su prijave za sudjelovanje završile u srpnju. Sve prezentirane ideje moraju biti namijenjene krajnjem kupcu i mora ih se moći komercijalizirati u iduće tri godine. Pobjednik odlazi na CES u Las Vegasu sljedeće godine, a neke od prezentiranih ideja mogli bi uskoro vidjeti i na tržištu.

LISTOPAD

PAMETNI GRADOVI – POSLOVNI DNEVNIK, Zagreb 9. – 10.10.

Dvodevni high-tech sajam o najnovijim tehnologijama, namijenjen poticanju i promociji izvrsnosti i inovativnosti u hrvatskim gradovima. Koliko je u Hrvatskoj pametnih gradova i u kojim segmentima mogu postati pametniji, ulagati u poboljšanje infrastrukture i kako voditi računa o pametnim tehnološkim rješenjima – sve su to teme o kojima će se razgovarati.

HROUG, Rovinj, 17. – 20.10.

Okupljanje hrvatske i regionalne Oracle zajednice, namijenjeno sistemašima i developerima. Najavljena je prezentacija novosti, rješenja i trendova vezanih za Oracle.

BEST STAY, Split, 19. – 20.10.

Stotine profesionalaca iz turističke branše već treću godinu zaredom sudjeluju u ovoj konferenciji o trendovima u turizmu. Ove godine pozornost se stavlja ja luksuz kao prioritet u svakom dijelu korisničkog iskustva, dodijelit će se nagrade najboljima u svojoj kategoriji, a 60 minuta posvetit će se inovativnim ICT rješenjima.

STUDENI

CARNETOVA KORISNIČKA KONFERENCIJA CUC – POVEZANI ZNANJEM, Dubrovnik, 8. – 10.11.

Glavne teme konferencije su poduzetništvo u obrazovanju (razvijanje poduzetničkog duha, preuzimanje rizika i učenje upornosti), tehnologija koja mijenja život (25. rođendan interneta u Hrvatskoj), načini učenja, inovativni pristupi u obrazovanju (učenje stvaranjem i istraživanjem, te kroz projekte) i odgovorno korištenje mogućnosti tehnologije.

INFUTURE 2017, Zagreb, 8. – 10.11.

Međunarodna konferencija namijenjena znanstvenicima i stručnjacima u polju informcijskih i komunikacijskih znanosti.

PROSINAC

Zasad nema najavljenih događanja.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.