Kontaktirajte nas

„Učinimo grad pametnim. Zajedno.” bio je slogan DT tima koji su ponjeli sa sobom na kongres Smart City Expo World Congress 2016. održan u studenom u Barceloni.

Za međunarodni tim s članovima iz deset europskih zemalja ta su tri dana bila obilježena vizijama, rješenjima i inspiracijom u vezi s pametnim gradovima budućnosti. Više od 16 500 posjetitelja, gotovo 600 izlagača i oko 600 gradova iz cijelog svijeta sudjelovali su u događaju.

Različiti predstavnici općina diljem Europe posjetili su štand. Gradonačelnici i predstavnici grada iz Bukurešta (Rumunjska), Skopja (Makedonija), Tirane (Albanija), Rijeke (Hrvatska), Monheima (Njemačka), Gijóna (Španjolska), Naousse (Grčka) i Barcelone (Španjolska) osobito su bili zainteresirani za HT-ovu ponudu. Dojmila ih se ne samo raznolikost rješenja koja nude, već i  demonstracija novih tehnologija i trendova kao što su uskopojasni internet stvari i Big Data (veliki podaci) te objašnjenje koristi koje se njima mogu ostvariti u okviru projekata pametnih gradova.

Ako želite detaljniji uvid u dojmove o ponudi predstavljenoj na kongresu Smart City Expo World Congress 2016., pogledajte prezentaciju i video.

S Ralfom Nejedlom, starijim potpredsjednikom za prodaju i usluge poslovnih rješenja i ICT-a u Europi iz Deutsche Telekoma, razgovarali su o koristima i izazovima pametnih gradova. Pogledajte ekskluzivni intervju:

Autorica: Agnieszka Chrzanowska,
Marketinške komunikacije za poslovne korisnike u Europi, Deutsche Telekom

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.