Kontaktirajte nas

Doznajte sve o Hotel PMS-u – sustavu koji hotelijerima omogućava upravljanje svim hotelskim sektorima s jednog mjesta, unaprijeđuje kvalitetu i gostima pruža nezaboravno iskustvo.

Putovanje počinje već u mašti, savršena destinacija i smještaj top su prioriteti. Današnje generacije gostiju prije same rezervacije itekako će dobro proučiti sve o hotelu, hostelu i sličnom objektu u kojem će provesti svoje dragocjeno vrijeme. Pročitat će sve online kritike, pogledati slike hotela, provjeriti usluge koje pruža. Slobodnog vremena je malo i gosti ga ne žele tratiti čekajući na recepciji, odlaskom do wellness recepcije kako bi se naručili, pozivanjem recepcije za pomoć u sobi, već je ljestvica želja i standarda modernog doba hotelskog e-poslovanja postavljena dosta visoko.

Tu na scenu stupa Hotel PMS (Hotel Property Management System) – sustav koji pomaže hotelijerima da gostu unaprijed dočaraju iskustvo koje ih očekuje. Tradicionalni hoteli danas imaju izazov u pružanju personaliziranog iskustva gostima koje je itekako traženo, a Hotel PMS u isporuci istog itekako pomaže.Uz korištenje Hotel PMS usluge gosti će dobiti nezaboravno iskustvo, a hotelijeri učinkovitije upravljanje poslovanjem. Osim što pomaže hotelijerima pri upravljanju samim posjedom (odnosno hotelom) i poslovanje čini učinkovitijim, hotel PMS također hotelijerima pruža detaljan uvid u navike gosta, njihove želje i ponašanje te time olakšava unaprjeđenje kvalitete usluge koju im pružate.

Uz korištenje Hotel PMS usluge gosti će dobiti nezaboravno iskustvo, a hotelijeri učinkovitije upravljanje poslovanjem.

Hotel PMS prvotno je bio zamišljen kao platforma koja bi omogućila lakše upravljanje hotelskom recepcijom te omogućila online rezervacije, prijava i odjava gostiju, odabir soba, korekciju cijena po sezonama i danima, naplatu soba te tako ubrzala rad i smanjila papirologiju. Međutim, Hotel PMS tehnologija je evoluirala, a usluge koje nudi premašile su samo olakšani rad hotelske recepcije. Sustav je namijenjen hotelima koji imaju od 10 do 300 soba, a u sebi integrira i povezuje različite dijelove hotelskog poslovanja u centralizirani sustav. Hotel PMS postao je ključni poslovni sustav koji omogućuje hotelijerima da gostima pruže besprijekorno iskustvo koje neće zaboraviti, a sigurno će ga preporučiti ostalim putnicima.

Što PMS čini za vaš hotel

1. Booking za goste

Online booking postao je standard, davno su prošla vremena natpisa “Zimmer frei ili Rent a room”. Gosti koji na licu mjesta bukiraju sobu postoje sve rjeđi. Hotel PMS vašim gostima pruža mogućnost bookinga na vašoj web stranici i drugim internetskim servisima. Ujedno vama pruža provjeru valjanosti kreditnih kartica kako bi u startu izbjegli daljnje moguće neugodne situacije. Omogućuje vam i online povezanost s turističkim agencijama (Expedia, Booking.com) kako bi rezervacije mogli pratiti u realnom vremenu. Vizualni identitet itekako je bitan, a dizajn hotel PMS usluge je prilagodljiv svakom dizajnu. I ono što je najbitnije za vaše hotelsko poslovanje –  100% je siguran.

 hotel-pms-booking

 2. Učinkovito upravljanje smještajnim kapacitetima

Svi znamo kako se gosti lako predomisle u posljednji čas i otkažu rezervaciju, a ako ne reagirate na vrijeme računica ide u minus a soba ostaje prazna. Hotel PMS to radi za vas. Prati raspoloživost soba, status rezervacije (potvrđeno, nepotvrđeno, otkazano….) te izrađuje ponude na temelju rezervacija. Ujedno na temelju rezervacija omogućuje jednostavnu i brzu prijavu gostiju te automatsku prijavu u eVisitor. Naplata zna biti stresna no uz Hotel PMS i to postaje ugodan zadatak jer omogućuje zajedničku naplatu korištenih usluga za vrijeme boravka u hotelu. Pruža fleksibilnost naplate poput odvojenih ili spojenih računa, naplate za cijelu grupu na jednog nosioca, naplatu dodatnih usluga i sl. Mogućnost ispisa računa na hrvatskom i engleskom jeziku dodatno olakšava poslovanje.

3. Kontrola skladišta

Inventura, ta omražena riječ, praćenje zaliha, narudžba robe… Kako bi u ludnici sezone sve stiglo na vrijeme, jer ipak si danas hotelijeri ne smiju dopustiti da nemaju artikle koje gost želi ili još gore da ostanu bez nečega što je na popisu ponude. Uz hotel PMS ova noćna mora je dobila svoj kraj jer moguće je upravljati neograničenim brojem skladišta, precizno pratiti zalihe i evidenciju svih aktivnosti. U svakom trenutku moguće je pregledati trenutno stanje, robne kartice, stanje zaliha na određeni datum, a i rad s normativima, različitim vrstama artikala i usluga je itekako olakšan.

 vodenje-domacinstva-hotel

 4. Vođenje domaćinstva

Rad vaših domaćica itekako je zahtjevan, iscrpljujuć i dugotrajan. Zamislite koliko vremena možete uštedjeti uz sustav koji umjesto njih prati stanje mini barova u sobama i utrošak potrošnog materijala. Također povezuje evidenciju soba za čišćenje s hotelskom recepcijom i evidentira očišćene sobe. Ujedno ažurira stanje prilikom prolaska domaćica kroz sobe. Ova usluga osim što štedi vrijeme itekako štedi novac u vašem hotelskom poslovanju.

5. Integracija s drugim poslovnim sustavima

Zamislite koliko vremena i živaca kao vlasnik ili voditelj hotela možete uštediti integracijom poslovnih sustava. Hotel PMS osigurava mogućnost integracije s telefonskom centralom, pametnim sobama, elektronskim bravama i hotel TV sustavom. Ako se u hotelu koriste ključ kartice, moguće ih je programirati za plaćanje dodatnih usluga. Rečenica “stavite na sobu” s ovim postaje prošlost baš kao i izgubljeni “na sobu” računi.

hotel-PMS-izvjestaji

 6. Izvještaji i analize

Vjerujemo da izvještaji i analize nisu drage ni analitičarima a kamoli ugostiteljima i hotelijerima. Hotel PMS sustav i to radi za vas. Prilagođavanjem sustava svim parametrima poslovne politike hotela omogućen je uvid u strukturu podataka, dobivanje točnih informacija o poslovanju svih sektora hotela u svakom trenutku. Brojni izvještaji, statistike i analize poslovanja, donošenje važnih poslovnih odluka postaju mačji kašalj.

Prednosti korištenja Hotel PMS-a

Zahvaljujući svemu što Hotel PMS radi za hotelsko poslovanje vama ostavlja više vremena kako bi se pobrinuli za želje gosta. Iako gosti ne žele tratiti vrijeme u redu na recepciji, na podmirenje računa ili naručivanje na brojne usluge koje nudite, oni i dalje žele topli i prijateljski, gotovo obiteljski odnos s osobljem hotela. Spoj suvremenih tehničkih rješenja koje nudi Hotel PMS i osmijeh na licu hotelijera sigurna su kombinacija za sretnog gosta koji se vraća.

hotel-pms-prednosti-sustava

Biti uspješan na tržištu danas znači biti u trendu. Hotelijeri moraju prepoznati želje gostiju te im iste i ostvariti kako bi se u njihovim hotelima osjećali sjajno. Točna evidencija potrošnje gostiju, brza i automatizirana prijava i odjava te trenutačni uvid u stanje domaćinstva samo su neke od prednosti novog PMS sustava. Zahvaljujući preglednom i praktičnom sučelju programa sustav je jednostavan za rad. Veliki raspon funkcionalnosti PMS sustava pokriva sve ključne potrebe hotela. Omogućen vam je uvid u cjelokupno poslovanje za koje će biti ispostavljen veliki broj izvještaja, analiza i statistika zahvaljujući kojima ćete moći unaprijediti vaše poslovanje.

Ažuriranje zakonskih izmjena usklađeno je sa zakonima RH, a zahvaljujući tome izbjeći će te plaćanje nepotrebnih kazni jer niste imali vremena za provjeru promjene zakona. Svi procesi vašeg hotelskog poslovanja postaju automatizirani, a dok je ne isprobate uopće ne možete zamisliti uštedu vremena i novca koju vam ovaj sustav pruža. U pravilu, cijeli proces implementacije sustava u pravilu je gotov i spreman za upotrebu unutar tjedan dana. A u slučaju poteškoća tehnička podrška dostupna je od 0 do 24 i nikada vas neće ostaviti na cjedilu. Još jedna od zanimljivih, nimalo nevažnih detalja je i ta da se usluga može nabaviti bez ugovorne obveze – kupujete određeni broj licenci u trajno vlasništvo, a licenca se naplaćuje po sobi, odnosno broju soba u hotelu.

Hotel PMS integrira i povezuje različite dijelove poslovanja jednog hotela u jedinstveni, centralizirani sustav. Sustav pokriva cjelovito poslovanje hotela te objedinjuje rad recepcije i ostalih uslužnih, naplatnih, proizvodnih i skladišnih mjesta i na taj način olakšava i modernizira poslovanje hotela.

Doznajte sve o Hotel PMS

Vođenje hotela nikada nije bilo ovako jednostavno. Sezona je pred vratima i dočekajte ju spremni! Ne dozvolite si da vas vrijeme pregazi te da vas zbog loših kritika gosti krenu izbjegavati u širokom luku. Zahvaljujući internetu i e-poslovanju danas svi znaju sve i neće riskirati loš godišnji odmor ili miran poslovni san. Jedini koji riskiraju ne prateći trendove ste vi jer polako ali sigurno zatvarate vrata gostima budućnosti koji su stigli u sadašnjost.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.