Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Otvoren prvi multimedijalni centar u Hrvatskoj koji predstavlja prodajno-izložbeni prostor s inovativnom ponudom ICT usluga Hrvatskog Telekoma i njegove mreže partnera.

S početkom ljeta, u prizemlju zagrebačkog Sky Towera u Zagrebu otvoren je Business Showroom Hrvatskog Telekoma.

Pored upoznavanja s uslugama i uređajima u ponudi Hrvatskog Telekoma koja predstavljaju najnovija postignuća telekomunikacijske industrije, prostor će služiti i kao edukacijski centar za korisnike, djelatnike, poslovne partnere i medije, a uključivat će i zone HT-ovih svjetskih high tech partnera Samsunga i Microsofta.

Business-Showroom-HT

“HT je najbolji partner poslovnim korisnicima, jer nudi najsuvremenija komunikacijska rješenja, koja pokreću razvoj gospodarstva i pružaju sigurnost i partnersku ruku poduzetništvu. Naši stručnjaci svakodnevno nadograđuju postojeća i razvijaju nova rješenja, a posebnu pozornost posvećuju kvaliteti i pouzdanosti naše mreže te najvišoj razini zaštite korisničkih podataka. Od danas, u sklopu Showrooma moći ćemo to na jednom mjestu i cjelovito demonstrirati”, poručio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave HT-a na otvorenju.

Business Showroom bit će opremljen najsuvremenijom ICT tehnologijom, rješenjima i uslugama poput Cloud nadzora vozila, fiskalnih blagajni i poslovnih aplikacija, malog i velikog hotel tv-a, Sigurne mreže, Office 365, te nizom Cloud usluga s kojima će se posjetitelji imati priliku pobliže upoznati. Kako je cilj centra predstaviti najinovativnije koncepte i rješenja, s daljnjim razvijanjem usluga mijenjat će se i predstavljeni sadržaj.

Isprobajte besplatno inovativne tehnologije - dogovorite sastanak

 

“Business Showroom predstavlja ključna dostignuća u područjima od strateške važnosti za kompaniju, koja smo razvijali u suradnji s najvećom mrežom IT partnera. Predvodnik smo u implementaciji Cloud rješenja, IoT rješenja za razvoj pametnih gradova, a vodeći smo i u testiranju i implementaciji novih tehnologija u pristupnim mrežama i sustavima sigurnosti. Drugim rječima, nezamjenjiv smo partner u kreiranju inovativnih tehnoloških rješenja, koja su odgovor na izazove s kojima se susreću naši poslovni korisnici –  a Showroom je upravo mjesto koje to prezentira”, zaključio je Saša Kramar, član Uprave zadužen za poslovne korisnike.

U sklopu Business Showrooma promovirat će se i drugi projekti realizirani u suradnji s HT partnerima

Business-Showroom-2

Svim sadržajem Business Showrooma upravljat će se putem tablet uređaja spojenog na wifi, a u sklopu projekta u krugu Sky Towera bit će izložena i smart klupa sa solarnim punjenjem i pristupom internetu tvrtke Include i izumitelja Ivana Mrvoša, drvo Energije, električni romobil, bicikli praćeni GPS sustavom i prijenosna punionica. To je samo dio projekata realiziranih u suradnji s partnerima, koji će u Showroomu također imati priliku za promociju, a cjelokupni interijer opremljen je namještajem proizvedenim u Hrvatskoj.

BS-HT-3

Osim što izložena tehnološka dostignuća i usluge u Business Showroomu unaprijeđuju život i poslovanje, služit će i edukaciji studenata prirodoslovnih fakulteta, pokretačima startupova i projektnim partnerima, čime je Hrvatski Telekom dokazao da je jedan od vodećih STEM poslodavaca na hrvatskom tržištu i predvodnik u digitalizaciji društva.

Business-Showroom-3

Ne zaboravite ubaciti posjet Business Showroomu na svoju to-do listu do kraja ljeta! Iskusite inovacije na licu mjesta! 🙂

Isprobajte besplatno inovativne tehnologije - dogovorite sastanak

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte