Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Partneri Hrvatskog Telekoma će pružati profesionalnu podršku na terenu poslovnim korisnicima za HT ICT usluge.

Poduzetnicima uvijek dobro dođe pomoć dodatne ruke u poslu, a novi program Hrvatskog Telekoma omogućit će njihovim poslovnim korisnicima da ne moraju brinuti ni o čemu pretjerano tehničke prirode, nego se mirno posvetiti svom primarnom poslovanju. 🙂

HT je tako predstavio partnerski program ICT Premium Business Partner, namijenjen poslovnim korisnicima svih veličina, iz svih industrija i iz svih područja Hrvatske. Osnova programa je da partneri Hrvatskog Telekoma pružaju profesionalnu podršku za HT ICT usluge prema sistemu „ključ u ruke“.

Ova će podrška korisnicima olakšati korištenje ponajprije cloud usluga, a HT im putem partnerske mreže nudi podršku za pasivnu i aktivnu mrežu, desktop usluge, virtualizacijske usluge, cloud usluge, sistemske usluge i sigurnost.

“Osjetili smo potrebu tržišta za takvom vrstom usluge jer korisnici žele preći na nove tehnologije osobito cloud koji donosi niz prednosti u poslovanju. Kako manje i srednje tvrtke uglavnom nemaju stručnjake koji im mogu olakšati prijelaz na te tehnologije, uveli smo uslugu ICT profesionalne podrške na terenu. Hrvatski Telekom je ovaj partnerski program prepoznao kao jedan od strateških projekata u narednim godinama te je osigurao značajne resurse koji garantiraju zajednički uspjeh. Naši partneri imaju ključnu ulogu u projektu i smatramo ih ravnopravnim u obostranom rastu i razvoju”, napomenuo je Boris Sesar, direktor Sektora prodaje malim i srednjim poslovnim korisnicima.

ICT Premium Business Partner

Hrvatski Telekom je model partnerskog programa postavio na način da se obje strane bave onim što najbolje rade te zajedničkim nastupom kreiraju najbolju zaokruženu ponudu za poslovne korisnike. A partneri koje prepoznaju ovaj program ostvaruju niz pogodnosti na tržištu.

“Cilj našeg ICT Premium Partner programa je stvaranje jakog partnerskog ekosustava koji će našim poslovnim korisnicima omogućiti da svoje resurse fokusiraju na primarno poslovanje, a brigu o ICT podršci, prepuste nama i našim partnerima. To je velika odgovornost pa biramo partnere koji su kompetentni i agilni te shvaćaju da samo kvaliteta i pouzdanost mogu stvoriti istinsku komparativnu prednost koju je teško kopirati. U tom smislu namjeravamo investirati u dodatnu edukaciju naših partnera i pomoći im u snažnijem pozicioniranju na tržištima koja pokrivaju”, objasnio je Aljoša Pavelin, direktor Sektora za upravljanje isporukom ICT rješenja.

Saznajte više oICT Partnerskom programu

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.