Kontaktirajte nas

U HT-u Mini fiskalna blagajna za samo 1 kunu i bez ugovorne obveze.

Mali poduzetnici i obrtnici dočekali su dva mjeseca najveće blagdanske potrošnje. Na adventskim sajmovima i događanjima diljem zemlje imaju priliku pokazati i prodavati svoje proizvode, no kako brzo i jednostavno izdavati fiskalizirane račune?

Mini fiskalne blagajne Hrvatskog Telekoma idealno su rješenje za rad na štandovima jer u jednom uređaju objedinjuju blagajnu, pisač, internetsku vezu, blagajničku aplikaciju te omogućuju i plaćanje kreditnim karticama. Dodatno, cijena instalacije Mini fiskalne blagajne trenutno iznosi samo 1 kunu i to bez ugovorne obveze, a mjesečna naknada za korištenje obračunava se prema principu „plati koliko koristiš“. Ako se usluga koristi, na primjer 10 dana, korisnik će platiti samo tih 10 dana korištenja, a ne za cijeli mjesec.

S Mini fiskalnom blagajnom HT-a moguće je odmah započeti s radom jer će vam ona biti isporučena s već unesenim cjenikom i FINA certifikatom, a za sva pitanja koja ne postavite za vrijeme besplatne edukacije, stručnjaci HT-a osiguravaju 24-satnu podršku.

mini-fiskalna-blagajnaOva rješenja omogućuju unos te ažuriranje proizvoda, usluga i cijena putem uređaja bilo kada. Uključeno je i održavanje opreme na lokaciji korisnika, kao i tehnička podrška 24 sata na dan, a u slučaju gubitka ili oštećenja uređaja postoji mogućnost zamjene mini fiskalne blagajne.

 

—> Uvjerite se da je su mini fiskalne blagajne najpraktičnije rješenje za izdavanje računa “iz dlana ruke”.

Kako bi ove blagdane mali i srednji poduzetnici dočekali što spremniji, HT je u svom Business Showroom-u,u prizemlju zagrebačkog Sky Towera u Zagrebu, 28. studenoga 2016., organizirao edukaciju za rad s Mini fiskalnom blagajnom.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.