Kontaktirajte nas

Želite više fleksibilnosti u poslu, a trebate i dalje kvalitetno upravljati timom? Pronašli smo nekoliko korisnih rješenja za vas.

Da bar možete otići na neki udaljeni otok, biti daleko od svih i od tamo voditi posao… Ali to stvarno možete! Jer vam poslovne aplikacije omogućuju da:

  • radite dok ispijate koktel na Havajima
  • upravljate timom jednako kvalitetno kao i licem u lice
  • vodite posao puno naprednije i jednostavnije.

Virtualno upravljanje timom i projektima na kojima oni rade putem online platformi dostupno je 24/7/365 jer su podaci najčešće smješteni u cloudu. A da bi vođenje tima putem odabrane platforme bilo lakše bez obzira gdje se nalazite pomažu vam:

  1. mobilni uređaj, tablet ili smartphone
  2. brzi mobilni internet

Virtualni tim_2

Praćenje rada tima još je jednostavnije nego u tradicionalnom poslovanju jer poslovne aplikacije vode brigu o svemu što se radi te vas obavještavaju o napretku. Bacite se na proučavanje takvih aplikacija!

Active Collab
Platforma Active Collab djelo je tima iz Novog Sada te je za upravljanje projektima koriste brojni timovi poznatih svjetskih tvrtki. Kako na projektima napreduje vaša radna snaga možete pratiti dok ste na putu, kod kuće ili bilo gdje na svijetu gdje poželite. 🙂

Virtualni tim_3

Office 365
Dobro poznati MS Office u novoj verziji Office 365 nudi vam sve poznate alate s kojima radite uz sinkronizaciju na svim uređajima, a pristupa im se s lakoćom putem internetskog preglednika te kompjuterskih ili mobilnih aplikacija. Ako želite spojiti mobilnost, rad i sigurnost čuvanja podataka ovo je rješenje koje trebate isprobati!

Virtualni tim_4

Treba mi Office 365 i želim ga
isprobati besplatno 30 dana!

Podio
Još jedno multi-platformno rješenje za vođenje tima i projekata, Podio, vrlo će vas jednostavno voditi kroz zadatke tima, pokazivati tijek rada i upozoravati na rokove. Čak i besplatna probna verzija nudi dovoljno opcija za male timove do pet zaposlenika.

Virtualni tim_5

TeamBox
Ova platforma omogućit će vam da se oprostite s emailom! TeamBox vam daje mogućnost upravljanja projektima, organizacijama i poslovima pomoću centraliziranog radnog prostora „u oblaku“ u kojem vaš tim može surađivati i zajednički postizati svoje ciljeve.

Virtualni tim_6

Google Drive
Drive vam omogućuje simultani rad na dokumentima, a prvih 15GB prostora Google vam u Driveu daje besplatno na korištenje. Fantastično je koristan timovima koji moraju zajednički surađivati na dokumentu jer svi u isto vrijeme vide promjene i mogu intervenirati u sadržaju.

Virtualni tim_7

Vođenje “virtualnog” tima daje vam bolji osjećaj kontrole jer znate da u svakom trenutku imate pristup svim procesima i zadacima, a vašem timu omogućuje puno lakše ostvarivanje ciljeva jer ih virtualno okruženje i transparentnost podataka za cijeli tim na to potiče.

 

Jeste li probali raditi s “virtualnim” timom? Koje su prednosti, a koje mane? Želimo čuti vaše mišljenje – ostavite nam ga u komentaru!

1 komentar

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.