Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Zapeli ste u poslu i ne znate kako dalje? Iskoristite tuđe ideje koje vam se nude na pladnju!

Raširite krila, dobijte neke nove vidike uz pomoć drugih! Jer, zašto biste čekali dok vam na pamet padne baš super ideja? Kada je to netko već osmislio i kada vam to može pomoći da brzo riješite poslovne probleme i budete produktivniji. 🙂

Ideje koje možete dobro upogoniti dolaze od odličnih startupova kao što je ovih pet hrvatskih startupova koje vrijedi otkriti, o kojima smo već pisali. Mladi i entuzijastični brzo dolaze do fora rješenja i itekako ih se treba isprobati kad su već lako dostupni na tržištu.

Bizit-kako-ukrasti-startup-ideju-2

Teško je pratiti apsolutno sve aspekte biznisa i morate se osloniti na pomoć koje nude brojne aplikacije za pomoć u poslovanju. Takva jedna korisna aplikacija je OliveBox, djelo domaće tvrtke Olivebytes koja je pobijedila na natječaju Zid poslovnog uspjeha, a koja olakšava vođenje, praćenje i analizu poslovanja te marketinga. Uz njih nema više propuštenih računa, kampanja i prilika!

A kako vam njihov proizvod može pomoći?

OliveBox aplikacija u cloudu je savršena za male i srednje tvrtke koje baš najviše muku muče s takvim administrativnim i marketinškim zadacima. Sigurno će vam uštediti vrijeme i novac jer omogućuje:

  • jednostavnu izradu ponuda, faktura, narudžbenica, odobrenja, opomena, vođenje troškova, kalendara za sastanke i obveze, fiskaliziranje računa preko weba itd.
  • jednostavno kreiranje i slanje masovnih e-mail ili SMS kampanja uz praćenje uspjeha s praktičnim alatima za analizu i statistiku
  • još je više kul opcija za praćenje rezervacija turističkog smještaja

OliveBox_cloudaplikacija

Upravo je to cilj inovativnih poslovnih aplikacija koje dolaze od startupa, poboljšanje poslovnih procesa, ušteda vremena i na kraju, utjecaj na bolju kvalitetu proizvoda i konkurentnost tvrtki. Pametno je tako s vremena na vrijeme zaviriti u svijet startupa jer oni mogu imati već gotove proizvode koje možete odmah koristiti, a dodatna prednost je što ih stalno nadograđuju.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.