Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Tablet – jedan od alata za povećanje produktivnosti.

Konstantno smo u nedoumici: kupiti li tablet, veći mobitel ili laptop. Nama se pokazalo da tablet može biti ultimativni poslovni alat za efikasnije upravljanje sastancima, vremenom i poslovnim zadacima, a evo i par primjera uporabe u kojima prednjači nad ostalim uređajima.

3 poslovne situacije u kojima možete koristiti tablet kao poslovni alat

1. Sastanci

Svi oni koji su bili na prezentacijskim sastancima znaju koliko je truda i koncentracije potrebno za uspješan prodajni sastanak. Upravo zbog broja faktora na koje mislite, a s ciljem da se proizvodi ili usluge prezentiraju što kvalitetnije, tablet često može poslužiti kao osiguranje svih bitnih informacija koje ste trebali pohraniti.

Nekoliko dodira prsta dijeli vas od pohrane informacija i pristupanju dodatnim materijalima za potrebe prezentacije.

3 aplikacije za izradu poslovnih prezentacija:
Evernote
MightyMeeting
Slideshark

2. Sigurna pohrana podataka

Sastanci često završavaju gubitkom kontakt podataka/vizitki ili izostavljanjem ključnih zaključaka. Uz cloud aplikacije sve je pohranjeno, zapisano i sigurno spremljeno u vaš uređaj ili u Cloud, a poslije sastanka bilješke možete jednostavno podijeliti sa svojim suradnicima.

Spremajte i dijelite svojedokumente uz Cloud storage

3. Komunikacija s timom

Mali ste biznis ili je vaš tim hiperproduktivan i raspršen na sto strana?
Zahtjev prema drugom članu tima koji trenutno nije prisutan, komentar ili potrebna informacija vrlo su lako dostupni uz tablet od bilo kuda i bilo gdje.

Saznajte više

Vaš tablet je Vaše multimedijalno carstvo

Slika govori više od 1000 riječi, a video više od milijun. 🙂

Vaš portfolio, prezentacije, najbolje od foto i video sadržaja uvijek su vam pri ruci čak i u neformalnim situacijama. Tko zna, možda baš jedna neformalna kava ili iznenadan sastanak rezaultiraju novom poslovnom prilikom?

Za kraj, pogledajte neke od tableta u aktualnoj ponudi.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.