Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Frizeri, kozmetičari, serviseri, vodoinstalateri, mali proizvođači, slobodni umjetnici. Sve su to mali obrtnici za koje se često kaže da su jedan od najvažnijih segmenata svakog uspješnog gospodarstva. Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, u obrtima i slobodnim profesijama je oko 182 tisuće zaposlenih.  Naravno, cilj je da ih bude još više.

No, možda i više od drugih poslovnih subjekata, mali obrtnici snažno su izloženi promjenama na tržištu. Bore se za svakog kupca, neprestano odgovaraju na zahtjeve tržišta, unapređuju svoju uslugu te svoje poslovanje čine bržim, jednostavnijim i efikasnijim.

Smartworking rješenja sve im to mogu uvelike olakšati. Evo koja se sve nude i kako vam mogu pomoći.

1. FISKALIZACIJA

Fiskalizacija nije samo obveza nego malim obrtnicima omogućuje i još bolji uvid u njihovo poslovanje, i to bez gubljenja vremena na nepotrebnu papirologiju. U fiskalnoj blagajni  obrtnik ima i pisač, internetsku vezu te aplikaciju. Svi računi izdani fiskalnim blagajnama automatski se šalju Poreznoj upravi, a čak i ako internetska veza iz nekog razloga nakratko nestane, računi se šalju čim se ona uspostavi. Podaci o proizvodima i uslugama mogu se stalno ažurirati u aplikaciji, a svi se računi trajno arhiviraju u cloudu.

Budite još efikasniji u poslovanju: sistematizirajte sustav izdavanja računa, imajte bolji uvid u poslovanje i bolju kontrolu nad financijama.

Saznajte više o proizvodu

Pošalji informativni upit

2. INFORMATIČKA OPREMA

Određena ulaganja u informatičku opremu, kao što su prijenosna računala, pisači i monitori, dio su poslovanja bez obzira na to kojim se poslom bavite. Takva ulaganja malim obrtnicima mogu biti velik zalogaj, ali to više ne mora biti tako. HT nudi pakete s mjesečnom naknadom u sklopu kojih na korištenje možete dobiti novu informatičku opremu, a stručna podrška dostupna je 24 sata svih sedam dana u tjednu. Osim toga, trošak korištenja informatičke opreme porezno je priznat.

Budite još efikasniji u poslovanju: opremite ured bez kapitalnih ulaganja, rizika kupnje i straha da ste kupili neadekvatnu opremu.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

3. OFFICE 365

Osim ulaganja u hardver, moderno poslovanje zahtijeva i ulaganje u softver. Uz HT-ov paket Office 365, svi vaši zaposleni moći će koristiti Word, PowerPoint, Outlook i Excel na svim uređajima, uključujući i mobilne, a paket uključuje i uslugu Skype for Business, koja omogućuje videokonferencije.

Budite još efikasniji u poslovanju: usluga je skalabilna, možete širiti i smanjivati paket ovisno o svojim poslovnim potrebama.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

4. CLOUD STORAGE

Cloud Storage je usluga pohranjivanja i dijeljenja svih dokumenata, neovisno o veličini, u cloudu. S kolegama i klijentima moguće je dijeliti dokumente putem linka, bez zatrpavanja e-maila, uz osiguranu sigurnosnu kopiju svakog od njih. Usluga omogućuje kontrolu nad time tko sve ima pristup poslovnim podacima i uvid u to tko je i kada radio na dokumentima.

Budite još efikasniji u poslovanju: osnovni paket od 5 GB je besplatan, plaća se samo za dodatne korisnike i disketni prostor.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

5. CLOUD FAX

Usluga koja omogućuje primanje faks-poruka digitalnim komunikacijskim kanalima, primjerice e-mailom. Cloud Fax omogućuje vam da šaljete grupne fakseve na više različitih adresa istodobno.

Budite još efikasniji u poslovanju: ne morate trošiti na posebnu faks-liniju, uređaj, papir i tonere.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

6. CLOUD SERVER

S ovom uslugom, sve vaše poslovne aplikacije i web stranice smještene su na siguran i brz server u cloudu. Svi podaci svakodnevno se pohranjuju, a više ne morate plaćati održavanje fizičkog servera. Cloud server omogućuje i direktnu kontrolu nad serverom kroz portal za samoupravljanje koji je dostupan putem računala, tableta i mobitela.

Budite još efikasniji u poslovanju: kontrolirajte trošak i plaćajte uslugu servera onoliko koliko je koristite.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

7. CLOUD CALL CENTAR

U okviru ove usluge, obrtnici sve svoje komunikacijske kanale mogu koristiti unutar jedinstvene aplikacije, i to s bilo koje lokacije i bilo kojeg uređaja (klasičnih telefona, VoIP-a, računala, tableta, pametnih telefona, smart TV-a). Cloud Call Centar usluga je idealna za sve one koji moraju održavati velik broj kontakata na različitim komunikacijskim kanalima. Usluga je fleksibilna i može se koristiti u skladu s konkretnim potrebama poslovanja.

Budite još efikasniji u poslovanju: sve komunikacijske potrebe ostvarite kroz jedinstvenu aplikaciju, komunicirajte brzo i jednostavno.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

8. CLOUD NADZOR VOZILA

Aplikacija koja korisniku omogućava da cijeli vozni park nadzire u svakom trenutku. Kroz Cloud Call Centar u svakom trenutku možete znati gdje se određeno vozilo nalazi, koliko je kilometara prešlo u nekom određenom razdoblju, kojim se rutama kretalo i je li se vozilo koristilo izvan radnog vremena. Aplikacija omogućuje detaljne izvještaje na temelju pojedinog vozača ili sektora vozača, a obavijesti možete dobivati putem SMS-a ili e-maila.

Budite još efikasniji u poslovanju: automatski obračunajte troškove dnevnica i naknadu za svaki prijeđeni kilometar.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

9. PANTHEON ERP

Pantheon ERP je digitalni sustav koji malim i srednjim tvrtkama pruža mogućnost da sve poslovne procese, od nabave i fakturiranja do računovodstva, nadziru i upravljaju na jednom mjestu. Cloud aplikacija koja se može koristiti s računala, mobitela ili laptopa, a koja sistematizira svaki aspekt vašeg poslovanja. Korisnicima se pruža u obliku licenci koje koriste za pristup svojoj bazi podataka, a svi podaci pohranjuju se u bazi podataka. Usluga se automatski ažurira i uvijek je u skladu sa svim zakonskim propisima.

Budite još efikasniji u poslovanju: kontrolirajte cijelo poslovanje obrta kroz jedinstven sustav.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

10. MINI CRM

Cloud aplikacija koja sistematizira i automatizira prodajne procese i odnose s klijentima. Upravljanje odnosima s klijentima (CRM) izuzetno je važno za uspješno poslovanje, a kroz sustav Mini CRM objedinjuje i sistematizira sve zadatke vezane uz klijente i poslovne partnere. Mini CRM možete povezati s Googleovim aplikacijama, Gmailom, Outlookom, Officeom 365, Live Chatom, Facebookom ili aplikacijama kalendara kako bi dnevna rutina bila što efikasnija.

Budite još efikasniji u poslovanju: sistematizirajte i automatizirajte prodajne procese.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.