Kontaktirajte nas

Maxi fiskalna blagajna na Android operativnom sustavu objedinjuje pisač, tipkovnicu, aplikaciju i internetsku vezu, a ima 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir.

Počela je turistička sezona, posla ima sve više, a vaš tim zaostaje u usluživanju gostiju čekajući da se ispiše račun? Možda vam treba bolje rješenje za vaše fiskalizacijske noćne more u obliku Maxi fiskalne blagajne! 🙂 Potrošite radije više vremena na prodaju i bavljenje kupcima jer će vam ova fiskalna blagajna omogućiti brže i bolje upravljanje računima, a s takvim planom na putu ste i do većeg poslovnog uspjeha!

Maxi-fiskalna-blagajna-zaslon-na-dodir

Maxi fiskalna blagajna na Android operativnom sustavu objedinjuje pisač, tipkovnicuaplikaciju i internetsku vezu, a ima 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir što ga čini još praktičnijim za korištenje. A zašto će vas još oduševiti?

  • ova blagajna je povezana s robnim poslovanjem
  • možete izraditi ponude, analitičke izvještaje i grafičke prikaze
  • korisnici se lakše identificiraju pomoću narukvice, pametne kartice ili privjeska
  • imate podršku 24h / 365 dana u godini, a instalacija i edukacija su uključeni u cijenu kao i zamjena uređaja u slučaju gubitka ili uništenja
  • jednostavno je idealna za male kafiće ili male lokalne trgovine i različite obrte
  • u slučaju prekida veze s Poreznom upravom, možete i dalje izdavati račune jer čim se ponovno uspostavi veza sustav automatski šalje račune.

Usluga HT Fiskalizacija plaća se u mjesečnim naknadama u koje je uključeno i održavanje, a tarife za mobilni internet imaju besplatni podatkovni promet prema Poreznoj upravi.

Ako ipak trebate nešto veće ili pak manje rješenje za fiskalizaciju, HT se pobrinuo i za to. Velikim trgovinama i restoranima s puno dnevnih transakcija namijenjene su Profesionalne fiskalne blagajne, dok je za male obrtnike, autoprijevoznike, brodare ili prodavače na tržnici izvrstan izbor i Mini fiskalna blagajna koja može biti fiksna ili prijenosna, a prihvaća i kartice Zagrebačke banke te se u promotivnom razdoblju do kraja lipnja može instalirati za samo jednu kunu bez ugovorne obveze.

Odaberite opciju koja vam najviše odgovara i mudro se fiskalizirajte. 🙂

Odaberi svoju fiskalnu blagajnu po mjeri

 

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.