Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Prijavite se i vi za jednu od kategorija; od najboljeg luksuznog hotela, sigurnosnog ICT rješenja do najatraktivnije destinacije za luksuzni turizam.

Nakon uspješne turističke sezone, vodeći regionalni hotelijeri i stručnjaci u turizmu okupit će se na Best Stay konferenciji u Splitu, 19. i 20. listopada. Organizatori najavljuju kako će treće izdanje događaja, novu lokaciju i fokus na luksuzni turizam, obilježiti dodjelom nagrada koja će se održati na kraju prvog dana, uključujući sljedeće kategorije:

  • Najbolji luksuzni hotel
  • Najbolji generalni menadžer
  • Najinovativniji hotelski dizajn
  • Najbolja destinacija za luksuzni turizam
  • Najbolje rješenje za sigurnost u hotelu
  • Najbolje ICT hotelsko rješenje
  • Najbolja hotelska web stranica

Stručni žiri koji će odlučivati o pobjednicima svake kategorije čine vrhunski stručnjaci iz Italije, SAD-a, Velike Britanije i Švicarske:

best-stay-konferencija-2017-strucni-ziri

Best Stay 2017 – stručni žiri

Kao događaj koji je usmjeren na povećanje kvalitete turističke ponude u regiji, kao i razvijanje luksuznog turizma, Best Stay ove godine nagrađuje najbolje, najinovativnije i najluksuznije u ovom dijelu Europe. Sva rješenja, tvrtke, ili individualci koji se ističu ponudom, uvođenjem novih ideja, vođenjem poslovanja, imaju priliku dobiti prestižno priznanje struke za svoj rad.

BS17-awards-logo

Za prijavu, posjetite web stranicu sa svim informacijama i jednostavnom online prijavnicom: https://beststayevent.com/awards/awards-application/

Cijena prijave za svaku kategoriju iznosi 240 kn + PDV.
Kako biste prisustvovali dodjeli nagrada 19. listopada i bili u mogućnosti preuzeti nagradu ukoliko ju osvojite, morate imati i kotizaciju za Best Stay konferenciju, koja uključuje ulaz na dodjelu nagrada.

Trenutno je ograničen broj ulaznica sa ranim popustom u prodaji! Ako još nemate kotizaciju za Best Stay 2017, kupite ju sada, po najpovoljnijoj cijeni. Cijena jednodnevne kotizacije je 795 kn + PDV, a dvodnevne 1,495 kn + PDV. Uštedite i do 400 kn u usporedbi s punom cijenom kotizacija.

Za sve dodatne informacije, posjetite službenu web stranicu događaja www.beststayevent.com, ili kontaktirajte organizatore na info@proper.com.hr, 051/580-730.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.