Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Samo najbolje za vaše poduzeće!

Poslovne aplikacije u cloudu su napravile pravi boom u iskoraku prema modernijem poslovanju malih i srednjih poduzeća. Uz pomoć ovih usluga tvrtke ostvaruju velike benefite jer postaju produktivnije i uspješnije u upravljanju projektima i resursima, a njihovi podaci ostaju sigurni.

Infografika – Pametna rješenja za vašu tvrtku i ured (pdf, slika)

Pametna rješenja za vašu tvrtku - infografika zoom small

Kliknite na sliku za veći prikaz

No, daleko najkorisnija prednost ovih usluga za poduzeća i zaposlenike jest što uz pomoć clouda možete raditi od bilo gdje i bilo kada. Fleksibilnost pri radu je važna za brojne branše poput turizma, ugostiteljstva i sl. U te segmente poslovanja se cloud savršeno uklopio jer omogućuje nesmetano upravljanje dokumentima i zadacima.

U jednom američkom istraživanju čak 74% anketiranih kompanija izjavilo je kako koristi cloud usluge u svome poslovanju*

Cloud computing je u 2015. na prvome mjestu prioriteta u poslovanju malih i srednjih poduzeća:

Stoga, kako biste unaprijedili svoje poslovanje i bili spremni na sve poslovne izazove poslovanja u 21. stoljeću, odabrali smo za vas esencijalne cloud usluge koje jednostavno morate isprobati i implementirati u svome poduzeću:

1. PRODAJA I MARKETING

MiniCRM
Organizirajte i automatizirajte odnos vaše tvrtke sa sadašnjim i budućim klijentima, kako biste poboljšali prodaju, marketing i korisničku podršku.

OliveBox
Cjelovito poslovno rješenje koje obuhvaća sve što suvremenoj tvrtki ili obrtu treba, od organizacije poslovanja do marketinga. Između ostaloga, omogućava vam jednostavno kreiranje i slanje masovnih e-mail ili SMS kampanja.

Google oglašavanje
Istaknite se na Googleu, osvojite nove klijente i prilagodite toškove svojim potrebama. Naš stručni tim nudi cjelovitu uslugu.

Pay Way online prodaja i naplata
Odaberite uslugu autorizacije i naplate kreditnih i debitnih kartica putem Interneta, iz bilo kojeg dijela svijeta. Možete i prodavati i naplatiti putem emaila.

2. URED

Office 365
Bez velikog početnog troška počnite koristiti dobro vam poznati Word, PowerPoint i Excel na bilo kojem uređaju kojeg koristite.

Informatička oprema
Opremanje ureda informatičkom opremom ne mora vas baciti u ogroman trošak. Uz povoljnu mjesečnu naknadu dobivate na korištenje potpuno novu informatičku opremu i stručnjake koji su vam na raspolaganju 24/7. Održavanje je uključeno u cijenu — ako vam danas nešto ne radi, već sutra ćemo to popraviti, a vi nećete morati potrošiti niti kunu ekstra.

Cloud Fax
Šaljite i primajte faks poruke na vašem računalu, tabletu ili smartphoneu. Uz Cloud Fax više niste rob zastarjelog faks uređaja – faksirate bilo kada, bilo gdje.

Cloud Storage – BESPLATNO
Spremajte svoje podatke na Cloud Storage i pristupite im putem računala, tableta ili mobitela. Potrebna vam je samo internetska veza. Dijelite velike dokumente s kolegama putem linka, uz osiguranu sigurnosnu kopiju svih dokumenata. Zajedno radite na Word, Excel i PowerPoint dokumentima.

3. IT ODJEL

ICT Mreža
Odaberite cjelovitu uslugu koja omogućuje realizaciju, redizajn ili optimizaciju žične ili bežične lokalne mreže na vašoj lokaciji.

Cloud Server
Trebate brz, siguran i povoljan virtualni server u Hrvatskoj? Cloud Server omogućuje vam korištenje virtualnih servera (VPS) smještenih u sigurnom Data centru Hrvatskog Telekoma.

Cloud Backup
Poslovni podaci su neizmjerno bitni za svako poduzeće. Osigurajte si kontinuitet poslovanja i ako dođe do katastrofe. Potrebna vam je profesionalna usluga pohrane sigurnosne kopije podataka.

4. LJUDSKI POTENCIJALI

Cloud Ljudski resursi
Efikasno upravljajte HR podacima i procesima na jednom mjestu. Jedina HR aplikacija u potpunosti prilagođena hrvatskim zakonima.

5. KNJIGOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO

Pantheon ERP
Poslovni informacijski sustav koji omogućuje potpunu kontrolu nad poslovnim procesima u poduzeću. Pantheon ERP cjelovito je online rješenje koje omogućava tvrtkama povezivanje poslovnih procesa te njihovu potpunu kontrolu u jedinstvenom sustavu. Usluga pokriva sve poslovne procese, od nabave i fakturiranja do računovodstva i upravljanja plaćama do proizvodne i poslovne analitike.

6. RECEPCIJA

Cloud Call Centar
Organizirajte i unaprijedite svoju poslovnu komunikaciju putem 5 različitih kanala. Uslugo dobivate sve pogodnosti tradicionalnog call centra bez kupovanja infrastrukture i softvera. Prebacite vaš call centar u Cloud i znatno uštedite.

7. SIGURNOST

ICT Video nadzor
Omogućuje vam video nadzor u svakom trenutku, s bilo koje lokacije. Usluga video nadzora cjelovito je rješenje jednostavno za održavanje i korištenje. Ne trebaju vam ni stalno zaposleni informatički stručnjaci ni postojeća IT infrastruktura.

Antivirus zaštita
Proaktivna zaštita za podatke na vašem računalu i mobitelu. Antivirus zaštita detektira i blokira viruse, spyware, spam i hakerske napade te na taj način čuva vaše podatke.

Cloud Upravljanje mobilnim uređajima
Učinkovito upravljanje mobilnim uređajima vaše tvrtke. Cloud Upravljanje Mobilnim Uređajima (eng. Mobile Device Management) omogućava pregled svih informacija o korištenju mobilnih uređaja vaše tvrtke te upravljanje istima u svakom trenutku s bilo koje lokacije.

8. NADZOR VOZILA

Cloud Nadzor vozila
Cloud Nadzor vozila je cjelovito rješenje za upravljanje voznim parkom (fleet management) koje tvrtkama pruža mogućnost nadzora nad njihovim vozilima te uštedu na resursima. Optimizirajte vaše rute, kontrolirajte vozila i uštedite!

 
OSTALE KORISNE APLIKACIJE ZA POSLOVANJE
Arhiva i sigurnost

DocuSign

Uštedite na vremenu i ne ostavljajte dokumente za potpis tek kada dođete u ured. Jednostavno potpisujte dokumente ePotpisom! Naime, DocuSign cloud aplikacija se koristi u 188 zemalja svijeta, a koristi je preko 50 milijuna korisnika iz. Kako to funkcionira? Uploadate dokument u cloud servis (pr. Dropbox, Google Drive ili sl.), dodate imena i email adrese potpisnika te im pošaljete dokument na digitalni potpis. Na taj način se ne treba ići od ureda do ureda ili nekoga čekati za potpis jer sustav savršeno pamti unose te svaki unos vrijedi kao pravi potpis. Cijeli proces potpisivanja dokumenata postaje neizmjerno lakši.

Cloud Storage

Svaka tvrtka bori se s rastućom količinom arhive. A da su sve te datoteke smještene u oblaku vašim mukama bio bi kraj. Tu na scenu stupa Cloud Storage u kojem možete pohraniti datoteke, a kojima mogu pristupati svi zaposlenici kojima želite dati pristup. Ukoliko npr. nekom timu za projekt zatreba određena datoteka možete je jednostavno pronaći i podijeliti s njima putem linka.

Rad na dokumentima i projektima

Office 365

Kao što smo spomenuli, glavna prednost kod cloud usluga je u fleksibilnosti. A upravo je Office 365 primjer takve unaprijeđene klasične uredske aplikacije. Naime, aplikacije poput Worda, PowerPointa te Excela možete koristiti i dijeliti s kolegama u cloudu, a možete im pristupati od kuće, s tableta ili smartphonea. Znači, niste više striktno vezani uz ured, niti trebate USB stick ili hard disk da biste imali pristup dokumentima na radite. U svoj Office 365 račun spojite se putem interneta i svi dokumenti su ažurirani. 🙂

Isprobajte Office 365 besplatno 30 dana

Podio

U cloudu također možete savršeno upravljati vašim poslovnim projektima. Podio je savršen za timski rad na projektima te omogućuje lako praćenje napretka. Ako ste korisnik Chromea također ga možete dodati kao ekstenziju i instantno primati notifikacije o novim unosima i promjenama na projektima. Podio je jednostavan za korištenje, a od njega dobivate jako puno!

Komunikacija

Skype

Skype je osnova poslovne komunikacije u timu. Možete se dopisivati s jednom ili više osoba, obavljati video pozive i pozive u grupi itd. Besplatni pozivi dok god imate internet vezu su savršeno pomagalo za moderno poslovanje. Skype omogućuje naprednu komunikaciju timovima koji ne trebaju više biti svi zajedno u jednom uredu. Jednostavno sve pojednostavljuje. 🙂

HipChat

Chatajte o poslu gdjegod ste nalazili. Ovaj alat poboljšava komunikaciju tima, a time i ubrzava njihov rad. Kadgod vam netko zatreba cimnete mu poruku s dokumentom i problem se rješava. Počnite chatati već danas!

 

Odaberite Cloud poslovne aplikacije koje najbolje odgovaraju vašem poslovanju:

Saznajte više i isprobajte besplatno

 

*Izvor: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2386275,00.asp

1 komentar

  • Pozdrav,

    Na popisu nisam pronašao možda trenutno i najbolju poslovnu cloud aplikaciju, Store4.
    Stoga, popis Vam je nevažeći.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.