Kontaktirajte nas

Donosimo pregled najčitanijih sadržaja prema izboru naših čitatelja.

Prije nego zajedno sa svima Vama zakoračimo u sve izazove koje nam donosi 2019. godina, osvrnimo se unatrag i revidirajmo koji su to sadržaji privukli najviše vaše pažnje u 2018. godini.

Najbolji besplatni programi za video montažu

Video je vladao internetom u 2018. godini, stoga ne čudi da je ovaj članak na prvom mjestu po broju posjeta. Stručnjaci ističu da će i u 2019. godini video i dalje biti u središtu pažnje, stoga ne čudi što postoji sve više zainteresiranih koji se žele okušati u kreiranju vlastitog video sadržaja. Pronašli smo nekoliko besplatnih opcija koje će vam olakšati posao.

Učite od najboljih prodavača i postanite majstor prodaje za samo 60 dana

Otkrili smo 15 podcastova uz koje možete povećati prodaju i postati bolji prodavač. Ako svaka četiri dana poslušate samo jedan od podcastova koje smo izdvojili za vas, garantirano ćete postati bolji prodavač.

9 opcija Office 365 paketa za koje možda ne znate, a zlata vrijede

Korak po korak do svladavanja Office 365 alata koji su neizostavni dio svakog ureda. Office 365 krije niz zanimljivih mogućnosti za koje većina ljudi ne zna, a itekako im mogu olakšati poslovanje i dodatno uštedjeti vrijeme. Za vas smo odabrali one od kojih će te imati najviše koristi.

Znate li napisati profesionalni dokument u Wordu?

Možda ga koristite otkad je izašla njegova prva verzija, no poznajete li sve mogućnosti Microsoft Worda kada je u pitanju pisanje poslovnih dokumenata? Uz nove prednosti Office 365 paketa dijeljenje i suradnja lakši su nego ikada prije.

Vrijeme je novac: naučite odrediti prioritete u zadacima i kvalitetno organizirati tjedan

Taktika za što efikasnije ispunjavanje poslovnih zadataka nikad dovoljno. Ključ uspjeha leži upravo u organizaciji i posvećivanju vremena najbitnijim zadacima te eliminaciji nebitnih.

Digitalizacija ugostiteljstva: kako restorani mogu uštedjeti i profitirati od novih tehnologija

Gotovo 80% posjetitelja restorana tvrde kako im tehnološke inovacije poboljšavaju iskustvo, posebno ako rezultiraju bržom uslugom. O da, digitalna transformacija ulazi na velika vrata u svijet ugostiteljstva i gastronomije a mi smo vam približili kako može pomoći jednom restoranu.

Kako mali turistički objekt može obogatiti svoju turističku ponudu

Booking.com je uvrstio čak četiri hrvatska grada u top 20 najnagrađivanijih gradova svijeta. Doznajte koje su tajne vodećih malih turističkih objekata. Zanimljivo, u 2017. godini su po prvi puta apartmani zauzeli prvo mjesto kao najnagrađivanija vrsta smještajnih objekata, pa su se vlasnici takvih jedinica još više zainteresirali kako produžiti sezonu i obogatiti ponudu, privući čim veći broj gostiju, ali i na koje im sve načine ugoditi. Donosimo ideje za sadržaje koji doista ne iziskuju nezamislive investicije, a koji će oteti turiste zagrljaju dosade i monotonije, najgorem što može zadesiti jedan turistički objekt.

Digitalni nomadi – je li moguće raditi s bilo kojeg mjesta na svijetu?

Naravno da je moguće. Mislite li da su takva radna mjesta rezervirana samo za sretnike, razmislite opet jer od njih vas dijeli tek nekoliko klikova i doza hrabrosti.

Mame, inspirirajte se – pokrenite vlastiti posao od kuće

Nerijetko je upravo ovaj period života okidač za pokretanje vlastitog posla. Nadamo se da smo s našom listom ideja ali i primjerima iz prakse dali našim čitateljicama vjetar u leđa kako bi pokrenule svoj biznis ili da smo ih barem inspirirali.

 

Što se najviše preuzimalo u našoj Download zoni?

[Besplatan vodič] Evo kako uz minimalan mjesečni trošak imati najnoviju informatičku opremu

Nabava informatičke opreme predstavlja prilično velik trošak, pa je svako rješenje koje omogućuje uštede dobrodošlo. Saznajte kako uz naš besplatan vodič!

[Besplatan vodič] Otkrijte kako zakonsku obvezu fiskalizacije u trgovini pretvoriti u svoju prednost

Vodič za fiskalizaciju u trgovačkom sektoru pokriva sve što trebate znati o fiskalizaciji i odgovara na pitanja kako poslovati u skladu sa zakonom, kako što preciznije pratiti svoje poslovanje te kako uskladiti promet sa zalihama. Preuzmite ga i vi, za sebe ili za nekog za koga znate da treba pomoć! 🙂

 

Ovo su samo dva najčitanija vodiča u 2018. godini! Za ostale korisne sadržaje, posjetite našu Download zonu i preuzimite besplatne edukativne materijale za potrebe svog poslovanja!

A na kraju ovog osvrta na prošlu godinu, pozivamo Vas da nas čitate i dalje i u 2019., a mi vam obećajemo još više korisnih savjeta i vodiča koji će Vaše poslovanje i Vašu karijeru podići na viši nivo! Srdačan pozdrav od Vašeg Go Digital tima 😉

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.