Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Iskoristite blagdanske popuste do kraja ove godine i započnite pametnije novu godinu.

Tko ne voli blagdanske akcije? Osim za pojedince, blagdanski popusti izvrsna su prilika za uštedu u poduzeću. Koje akcije odabrati ove godine? Pomoći ćemo vam u odabiru za vaše poslovanje uz nekoliko prijedloga.

Ubrzajte izdavanje računa i uštedite

Ulovite popuste na fiskalizacijska rješenja i opremu – mini fiskalnu blagajnu ili profesionalne fiskalne blagajne, s paketima prilagodljivim potrebama poduzeća. A koju od njih odabrati?

Za poslovanje u pokretu i rad na terenu, Mini fiskalna blagajna je idealno rješenje jer je lako prenosiva, zauzima minimalno prostora i jednostavna je za korištenje, a može se koristiti neovisno o operateru. Za instalaciju nije potrebno ispunjavati nikakve infrastrukturne uvjete a baterija je spremna za rad do dva dana prije ponovnog punjenja. U uslugu su uključene korisnička i tehnička podrška 24/7, a korisnik dobiva i instalaciju i edukaciju na samoj lokaciji. Osim toga, omogućen je prihvat kartičnog plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica Maestro, Mastercard i Visa bilo kojeg izdavatelja.

mini-fiskalna-blagajna-hrvatski-telekom
Trebate li manju blagajnu, odaberite Mini fiskalnu blagajnu do 31. prosinca 2015. godine i ostvarite 50% popusta na mjesečnu naknadu u prvih 6 mjeseci korištenja!

Saznaj više

 

Želite li sami kreirati svoju blagajnu bez velikih početnih troškova, brige o održavanju opreme i daljnjim prilagodbama aplikacije, iskoristite blagdanski popust do 31.12. na Profesionalne fiskalne blagajne i ostvarite:
1. Popust od 50% na mjesečnu naknadu na svoj osnovnoj opremi u prvih 12 mjeseci korištenja usluge
2. Popust od 50%-99% na mjesečnu naknadu prvih 12 mjeseci za perifernu opremu.

Želim doznati više o kreiranju
profesionalne fiskalne blagajne

Odaberite najpouzdaniji internet  i budite uvijek dostupni svojim klijentima i timu

HT je uveo nove tarifne pakete za poslovne korisnike, pojednostavljene, s inovativnim uslugama i punom konvergencijom mobilne i fiksne mreže. Smart Office paketi namijenjeni su svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu i djelatnost, a donose visoku sigurnost pristupa Internetu, 4G backup i jednostavnu nadogradnja novim linijama ili uslugama.

Što je 4G backup?
U slučaju poteškoće u radu usluge fiksnog interneta automatski se uključuje 4G backup a vi možete nesmetano nastaviti sa svojim poslom bez dodatnih troškova za ostvareni internet promet. HT automatski prima informacije o poteškoćama u radu usluge i odmah stupa u otklon smetnje.

 

Uz nove Smart Office pakete iz HT-a poduzeća odsad mogu na mobilnim uređajima koristiti fiksnu liniju

Možete izabrati između 5 Smart Office paketa, a svi paketi uključuju internetsku zaštitu, flat internet promet i brzine pristupa do 200 Mbit/s, te mogućnost 4G backupa, a svaki se može lako nadograditi. Osim toga, gdje god da vas posao odvede, uz inovativni komunikacijski sustav HT Business Connect uvijek ćete biti umreženi s timom putem svog računala, mobitela, tableta i IP fiksnog telefona.

Doznajte više o
Smart Office paketima

Uštedite na kupnji mobilnih uređaja

Ukoliko razmišljate o nabavi novog mobilnog uređaja za svoj tim, blagdani su idealno vrijeme za kupnju. Ovogodišnja blagdanska ponuda HT-a uključuje vrlo isplative ponude fiksnih i mobilnih usluga, kao i vrhunske Samsung mobilne uređaje po iznimno povoljnim cijenama.

blagdanski-izlog-nwp-gadget-bus

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte