Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Savjeti iz siječnja koji vam vrijede za cijelu godinu – zabilježite ih. 🙂

U novoj godini vam želimo da budete bolji, radite na sebi i na svom biznisu! Zato smo vas u siječnju opremili savjetima koji pružaju odličan uvod u budućnost te ostatak poslovne godine u kojoj obvezno morate napredovati.

Krenite s utvrđivanjem sadržaja iz prošlog perioda i pogledajte naših 10 najčitanijih sadržaja u 2015. godini. Ako je koristilo drugima, sigurno će i vama! 😉

Zatim smo vas za početak godine poučili nekim vještinama koje postaju esencijalne za moderno poslovno okruženje. Pa tako želimo da postanete cloud guru u vašem poduzeću te naučite bolje iskoristiti email u poslovne svrhe. Vještina uglađenog ophođenja s kolegama, kupcima i klijentima također je bitna stoga smo pripremili i vodič za poslovni bonton tj. naučili smo vas kako postati profić u poslovnoj komunikaciji.

Poslovni bonton

A kada smo kod kupaca i klijenata, upoznali smo vas s još nekim opcijama koje vas s njima zbližavaju. Tako smo vam otkrili što je CRM i riješili misteriju iza njega, a otkrili smo vam i još dva načina kako ćete pridobiti kupca online. Održavanje dobrih odnosa s kupcima i klijentima na internet iznimno je važno za vaš uspjeh! Primijenite dostupne opcije i alate i gledajte kako se novčići množe. 😉

editiranje-mobilnih-fotografija

Nadalje, kanali putem kojih mnogi uspješno dolaze do novih kupaca su društvene mreže. Da biste bili korak ispred konkurencije trebate pratiti trendove pa pogledajte što se to predviđa na društvenim mrežama u 2016. godini. Također, u mali rječnik društvenih mreža ubacite i pojam hashtag # i čemu služi jer smo vam i to detaljno pojasnili u siječnju. Te kako biste održali kvalitetu svojih objava na društvenim mrežama pogledajte kako možete napraviti profi fotke vaših proizvoda uz pomoć mobilnog uređaja.

Bug Future Show 2016

Izvor: BFS2016 promo

I kakav bi to bio “pogled unaprijed” bez malo uvida u tehnologije budućnosti. Bug Future Show 2016 proveo vas je kroz virtualno putovanje novim inovacijama u tehnologiji, a doznali smo i kako će proizvod Hrvatskog Telekoma i IN2, aplikacija mNurse, revolucionizirati administraciju u bolnicama, jer je implementacija već započela u jednoj klinici i općoj bolnici.

Mjesec siječanj smo zaključili ovim pregledom sadržaja, a vama preporučamo da ga završite s dobrim odlukama koje će vam donijeti puno uspjeha u ostatku godine! 😉

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.