Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Bilo da se radi o manjku resursa ili nedostatku prostora, najam informatičke opreme predstavlja ekonomično rješenje.

Vaše poslovanje ovisi o vašim resursima i mogućnostima prilagodbe, zato nema smisla trošiti novac na stvari i usluge koje vam realno nisu potrebne. Primjerice stolni kompjuter možda će vam uvijek biti potreban, dok ćete laptop trebati tek prvih mjesec ili dva dok ne riješite sve tekuće poslove na terenu. Mali printer idealan je za početak u nekoliko kvadrata i dok ga koristi nekoliko ljudi, ali što kada znate da ćete uskoro proširiti svoj prostor i zatrebati jače kapacitete? Uostalom, svaki hardver zahtijeva i vlastiti softver, a njihovo održavanje može biti skupo i zahtjevno.

Prednosti najma informatičke opreme

Neprestano ulaganje u novu informatičku opremu, dok ona stara, a opet relativno nova, stoji beskorisno sa strane, doista nema smisla. Prilikom najma opreme putem Hrvatskog Telekoma na raspolaganju vam je sve potrebno za optimalno poslovanje. Uz povoljnu mjesečnu naknadu dobivate na korištenje potpuno novu informatičku opremu i njihove stručnjake koji su vam svakodnevno na raspolaganju. Kada opremu kupujete, odgovorni ste i za njezino servisiranje, a bez obzira na jamstveni rok popravci se mogu odužiti i vi nećete imati izbora nego čekati ili kupovati nove uređaje kako bi se poslovanje neometano nastavilo. Prilikom najma u Hrvatskom Telekomu, održavanje je uključeno u cijenu — ako vam danas nešto ne radi, već sutra će se popraviti, bez ikakvih troškova s vaše strane. Isto tako uvijek imate pristup najmodernijoj tehnologiji, koju po potrebi jednostavno zamijenite ili nadopunite novim proizvodom.

Nove inačice programa i antivirusna zaštita uključeni su u cijenu

Svako HP ili Lenovo računalo u ponudi ima Microsoft Windows 7 operativni sustav, antivirusnu zaštitu i program za udaljenu administraciju računala, kao i mogućnost instaliranja Office 365 Business paketa po povoljnijoj cijeni. Sve redovne nadogradnje sustava obavit će stručnjaci Hrvatskog Telekoma, a najnovija antivirusna zaštit držat će vašu opremu i podatke sigurnima bez dodatnog angažmana s vaše strane. Odlučite li svoje poslovanje održavati u oblaku, brojna softverska rješenja koja vam stoje na raspolaganju također možete plaćati na mjesečnoj bazi, bez dodatne brige. Vrijedi napomenuti i da je trošak korištenja unajmljene opreme porezno priznata olakšica.

Promijenili ste mišljenje? Nema problema!

Ukoliko tijekom perioda najma zaključite kako bi svu opremu koju imate ipak željeli trajno zadržati, jednostavno je možete kupiti. 🙂 Tako ne morate prebacivati sve podatke na novu opremu, niti vaši zaposlenici trebaju ponovno prolaziti obuku za rad na novoj opremi. U biti, oni neće ni primijetiti razliku. Kako bi i kupnja ostala pristupačna, imate mogućnost plaćanja svim bankovnim i kreditnim karticama do 12 rata.

U slučaju da se još uvijek dvoumite, proučite sve prednosti najma nad kupnjom.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.