Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Posegnite za bržim i profesionalnijim pristupom mailu putem računala, tableta i mobitela.

Zašto sa poslovnim emailovima uvijek imamo nekakvih problema? Emailovi ne dolaze, ne prolaze, vraćaju se… Ako ste sve ovo prošli i podsjeća vas na vaše iskustvo ostanite s nama do kraja jer vam možemo pomoći.

Možda do tih problema dolazi jer odluku o odabiru email pružatelja usluga donosimo bez pripreme i bez provjere dodatnih mogućnosti koje nam se nude… Najčešće uzmemo prvo na što naiđemo i onda kasnije kukamo. A email je ozbiljna stvar za vaše poduzeće.

Ne biste vjerovali, ali postoje kompanije koje u 21. stoljeću misle da im ne treba glavni kontakt email tvrtke u obliku info@nazivpoduzeca.hr ili kontakt@nazivpoduzeca.com. Pa to je glavni kontakt sa potencijalnim klijentima i kupcima! To je ono što najčešće traže na vašoj web stranici i društvenim mrežama nakon što su pogledali usluge ili proizvode. Na taj email ćete sigurno primati upite i stoga ga trebate postaviti kako spada kako bi korisnici čim prije dobili odgovor.

Problemi-s-emailom

Zašto ne možete koristiti Gmail, Hotmail, Yahoo i slične servise?

Kao prvo to ne izgleda profesionalno. Zatim, to ne potvrđuje vaš identitet jer realno svatko može tamo otvoriti email s bilo kojim nazivom i korisnik može odustati od kontaktiranja ako misli da to možda nije službeni email. Pravi poslovni službeni email ima svoju domenu s nazivom poduzeća, koja se dobiva potvrdom identiteta pa smo onda sigurni da je email otišao kod pravog primatelja.

Želite imati mail povezan s drugim poznatim Office aplikacijama?

Ako trebate da vam podaci budu sinkronizirani na svim uređajima Office 365 vam je veliki pomagač u baratanju poslovnim mailovima. Office 365 uključuje Desktop Office (uredske aplikacije na računalu, pametnim telefonima i tabletima — Word, Excel, PowerPoint, Outlook za emailove) kao i Online mail (Exchange Online) i još štošta, ovisno o odabranom paketu.

Email-u-cloudu

Želite veću fleksibilnost pri korištenju?

Ako trebate email bilo kada i bilo gdje onda je pravo rješenje za vas Cloud Exchange Mail jer:

  • mailu možete pristupiti bilo kada, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja: stolnog ili prijenosnog računala, tableta i mobitela (iOS, Android, BlackBerry i Windows Phone uređaji).
  • prima velike datoteke i može imati opciju arhiviranja
  • broj emailova možete mijenjati kada želite i plaćate samo za one koje koristite
  • dobivate i upravljanje kontaktima, kalendarom i zadacima koje možete podijeliti sa suradnicima
  • ako nešto zašteka imate tehničku podršku 24 sata dnevno
Želite povećati sigurnost pri slanju i primanju mailova?

Često čujemo kako se nekom većem email provideru upalo u sustav i kako nam emailovi mogu biti ugroženi. Zaštititi se možete ako email držite u cloudu jer su sa gore predstavljenim rješenjima vaše email poruke uvijek dostupne i maksimalno sigurne u skladu s visokim sigurnosnim standardima. Nalaze se na sigurnim serverima koji imaju dnevnu sigurnosnu pohranu te je, primjerice, kod Cloud Exchange Maila u svaki paket usluge uključena i antivirusna i antispam zaštita.

Želite (a tko ne želi? 🙂 ) manje troškove?

Što se tiče troškova, tu ste također na dobitku. Licencu/licence uključene u odabrani Office 365 paket ne morate plaćati za cijelu godinu unaprijed već u mjesečnim naknadama. Pa tako lako dodate ili otkažete nove pakete kada se ukaže potreba za sezonskim radnicima ili dođe do promjene opsega poslovanja.

Kod Cloud Exchange Maila nema ugovorne obveze, nemate početnih ulaganja u IT infrastrukturu, nemate troškove održavanje servera i plaćate transparentnu mjesečnu naknadu prema broju mailova.

Što odabrati?

Prilagodite odabir potrebama i faktorima svog posla i djelatnosti. Sami sebe upitajte pitanja poput: trebam li mail samo za sezonski posao ili nešto trajnije, koji je vaš životni i poslovni stil (ako vi i drugi zaposlenici često putujete) i razini usluge koju trebate.

Ako ste se već odlučili i pronašli opciju koja vam najviše odgovara preporučamo da iskoristite posebnu priliku i besplatno isprobate ove usluge na 30 dana. To će vam biti sasvim dovoljno da prođete kroz sve funkcije i vidite “pašete li si”. 🙂

Želim isprobati CloudExchange Mail na 30 dana Želim isprobati Office365 na 30 dana

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.