Kontaktirajte nas

Nova Magenta 1 Business jedinstvena je platforma za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća, koja uz niže mjesečne naknade za fiksne i mobilne usluge nudi i dodatne popuste na uređaje i poticaje za upotrebu digitalnih alata.

Kao najpouzdaniji partner malih i srednjih poduzeća koji kontinuirano radi na inovativnim ponudama za bolju i bržu digitalizaciju, Hrvatski Telekom predstavio je novu poboljšanu Magenta 1 Business ponudu. Riječ je o jedinstvenoj platformi koja objedinjava ne samo sve fiksne i mobilne telekomunikacijske usluge već i informatičke usluge te opremu potrebnu za rad svakom poduzeću. Na taj način ona mogu potpuno digitalizirati svoj ured na jednom mjestu, što znatno olakšava i ubrzava samo poslovanje.

Osim poboljšanih mobilnih i fiksnih paketa, nova Magenta 1 Business ponuda pruža posebnu novost na tržištu – Magenta 1 Bonus. Radi se o iznosu koji korisnik ima na raspolaganju svaki mjesec i koji može iskoristiti za neku od informatičkih usluga po vlastitom izboru – za najam opreme, sustav za pohranu i obradu podataka (Mini CRM), Microsoft Office 365, antivirusnu zaštitu, fiskalizaciju, Cloud Fax i dr. Na taj način korisnik može bez dodatnih troškova, jednostavno i iz prve ruke isprobati nove usluge i uvjeriti se u koristi koje one donose za njegovo poslovanje. Osim fleksibilnosti u odabiru usluga, Magenta 1 Business ponuda dodatno pruža i podršku prilikom korištenja. Korisniku su na raspolaganju stručno vodstvo u odabiru informatičkih usluga kada je to potrebno, a instalacija, 24/7 podrška i eventualni popravci su uključeni u mjesečnu naknadu. Upravo takav cjeloviti pristup čini ključnu razliku i značajno ubrzava proces digitalizacije poduzeća s nekoliko godina na nekoliko mjeseci.

„Nova Magenta 1 Business digitalizira male i srednje tvrtke na najbržoj i najkvalitetnijoj mreži u Hrvatskoj. Kroz jednostavnije i još bogatije ponude i mjesečni poticaj, opremamo digitalne urede i tvrtke diljem Hrvatske te na taj način reinvestiramo natrag u digitalizaciju. Takvim pristupom Hrvatski Telekom još jednom potvrđuje svoju poziciju najboljeg partnera malim i srednjim poduzetnicima“, poručio je Saša Kramar, član Uprave i glavni operativni direktor za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

nova-magenta-1-business

Dean Krušić (HT),Rebeka Belavić (HT), Jerko Dumanić (HT), Žakline Troskot, Saša Kramar (HT) i Ivan Kuhar (HT)

Tri su nova fiksna paketa prilagođena različitim potrebama poduzetnika:

  • BASIC paketa s osnovnom brzinom od 20Mb/s za poduzetnike s jednostavnim telekomunikacijskim potrebama te
  • dva BUSINESS paketa s uključenom brzinom do 100Mb/s i dodatnim sigurnosnim elementima poput 4G Backupa, Internet zaštite i Sigurnosne pohrane podatka.

Uz navedeno, u Business pakete uvodi se i novi profesionalni ruter, koji omogućava veći domet i brzinu WIFI mreže te siguran i pouzdan rad uz veći broj priključenih uređaja.

U mobilnoj ponudi uvodi se ukupno pet novih tarifa u cjenovnom rasponu od 129kn do 459kn kako bi pokrili potrebe svih naših poslovnih korisnika, od zaposlenika s osnovnim potrebama pa do vlasnika poduzeća koji učestalo putuju ili posluju s međunarodnih partnerima. Primjerice, nova tarifa EXECUTIVE nudi neograničene razgovore unutar Hrvatske i prema cijeloj EU, dodatne minute za razgovore prema regiji te ima uključeno 300GB za surfanje na mobilnom uređaju. Novost u mobilnoj ponudi su i fleksibilni paketi podatkovnog prometa, koji omogućavaju da korisnici svaki mjesec unutar odabrane tarife mogu birati iznos GB koji im je potreban za nesmetano poslovanje.

Predstavljen je i potpuno novi portal Moj Telekom Poslovni, koji omogućava korisnicima jasan pregled te jednostavno i brzo upravljanje svim uslugama i računima online putem pametnih telefona, laptopa i tableta. Osim što jednostavno mogu uključiti novu uslugu ili primjerice dodati novog zaposlenika kao korisnika, u slučaju poteškoća moguća je online prijava smetnje i praćenje njenog rješavanja u realnom vremenu.

Magenta 1 svijet uvijek daje više, pa tako za sve fiksne pakete i mobilne tarife koje korisnici uključe u u Magentu 1 Business dobivaju jedan račun po posebnoj cijeni. Uz to, ostvaruju dodatni popust na kupovinu mobilnih uređaja te mjesečni Magenta 1 Bonus za bržu i jednostavniju digitalizaciju svog ureda.

Saznajte više o Magenta 1 Business

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.