Uz Hrvatski Telekom i partnere ostvarite popuste do 30%!

U suradnji s našim partnerima redovito vam pripremamo posebne pogodnosti i popuste, krojene upravo za vas.

Možete ih ostvariti na ovaj način:

1. Odaberite proizvod ili uslugu naših partnera

2. Kliknite na "preuzmi promo kod"

3. Unesite tražene podatke i promo kod će vam biti prikazan na ekranu i poslan na vašu e-mail adresu

4. Prilikom kupnje pokažite promo kod, ili ga unesite prilikom online kupnje

POPUST OD 20%!

 

Sustav za online učenje eLPC Business prvi je hrvatski edukacijski webshop. Iskoristite 20% popusta na godišnji pristup online programima iz područja poslovnih vještina, osobnog razvoja i poslovnih stranih jezika s ciljem razvoja pojedinaca, timova i kompanija.

Saznaj više o ovom popustu

HalPet je vodeći centar poslovnih vještina i stranih jezika, a u izradi naših programa koristimo se vlastitom LPC® metodom za ubrzano učenje. Do sada smo zadobili povjerenje više od 400 poslovnih subjekata i više od 5000 polaznika edukacijskih programa.

Naša je misija osigurati užitak i mogućnost učenja svima onima koji žele znanje trenutno primjenjivo u praksi, očekuju stvoriti promjenu i brže ostvariti svoje ciljeve. Svaki naš program, vrhunski je doživljaj učenja zbog svoje jasne LPC strukture i preglednosti, vizualne atraktivnosti, idealne doze novog sadržaja i bogate palete mogućnosti za njegovo uvježbavanje.

Cijena paketa TEAM 10+ uključuje: Korisnički pristup 12 / 24 / 7 / – svi uređaji, samo-praćenje napretka i uspješnosti, stjecanje certifikata nakon završenog programa, mogućnost pretraživanja programa prema kategorijama i statusu završenosti, integriranu korisničku podršku (HR), poticanje korisnika na učenje kroz LPC sustav i mjesečni izvještaj o aktivnostima korisnika i završenim edukacijama (prvih 6 mj.)

Saznajte više o našoj usluzi LPC for Business video , i pogledajte detaljan Popis programa.
Kontakt: halpet@halpet.hr
Ponuda vrijedi od 4.3.2022. -4.4.2022.

POPUST OD 20%!

 

Uz VIDEO START 101, individualni online tečaj za kreatore sadržaja, naučite kako se istaknuti na društvenim mrežama kroz zabavno-edukativni video sadržaj.

Saznaj više o ovom popustu

U MEDIA SCENI, kroz kreativan pristup i jedinstven stil komunikacije, pomažemo brendovima istaknuti se u masi kroz zabavno-edukativna i duhovita videa, spoken word poetry nastupe i online tečajeve.
VIDEO START 101 online tečaj sastoji se od 5 modula u kojima polaznici uče:

 1. Kako napisati atraktivan naslov za videofilm?
 2. Kako osmisliti skript za zabavno-edukativni videofilm koji plijeni i zadržava pažnju?
 3. O čemu voditi računa tijekom snimanja?
 4. Na što obratiti pozornost tijekom obrade videofilma?
 5. Kako dizajnirati atraktivnu naslovnu fotografiju?

U cijenu online tečaja uključeni su: 2 dana edukacije (ukupno 6h predavanja), 5 tematskih cjelina, personalizirana PDF prezentacija, e-priručnik “Video koji plijeni pažnju” i workbook za primjenu teorije u praksu.

Detaljnije o edukaciji saznajte na: https://enarajic.com/video-start-101/, a više o MEDIA SCENI pročitajte na https://enarajic.com

POPUST OD 15%!

 

Iskoristite 15% popusta i prijavite se na usluge poslovnog savjetovanja. Svoje obveze možete prepustiti stručnjacima – specijalistima za određene segmente poslovanja, da vas upute ili da vode brigu za vas, a vi se posvetite ostvarivanju profita.

 

 • Usluga kontakt točke za prigovore potrošača
 • Analiza prikaza cijene i savjetovanje o provođenju popusta
 • Savjetovanje o uvođenju eura u poslovanje

 

Saznaj više o ovom popustu

Kad vam se obrati potrošač s pitanjem, zamjerkom, primjedbom i niste sigurni kako biste riješili situaciju ili spor s njom, prigovor dostavite nama. Usluga kontakt točke za prigovore potrošača uključuje analizu situacije, te ćemo vam predložiti koji je najbolji smjer za rješavanje konflikta s potrošačem.

Mnogo je izazova za poduzetnike po pitanju prikazivanja redovnih i sniženih cijena proizvoda, posebno s obzirom na nova pravila oko uvođenja EUR. Usluga Analiza prikaza cijene i savjetovanje o provođenju popusta odgovara na sva pitanjima s kojima se susrećete. Pritom vam pomažemo kako da ispravno vizualno prikažete cijene, te kada istaknuti preporučenu maloprodajnu cijenu proizvođača.

Od 5.9.2022. bit će potrebno prilagoditi račune i reklamne materijale kako bi se cijena za svaki proizvod i uslugu iskazivala u eurima i kunama te uz fiksni tečaj. Također, treba misliti i na promjene cijena proizvoda u kunama, kako bi iznosi u eurima bili ”zaokruženi”. Uz našu uslugu Savjetovanje o uvođenju eura u poslovanje odgovaramo na sva pitanja vezana uz temu i tu smo da vam pomognemo kod svih izazova.

Za više informacija posjetite: https://visioncompliance.eu/

POPUST OD 20%!

Iskoristite 20% popusta i prijavite se na webinare o sljedećim temama:

 • Marketing i oglašavanje
 • Reklamacije – nova regulativa
 • Uvođenje eura

Saznaj više o ovom popustu

Vision Compliance d.o.o. pomaže brojnim malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima, multinacionalnim i F500 tvrtkama u njihovim svakodnevnim izazovima, kao i u velikim poslovnim pothvatima.
Putem naših webinara osposobljavamo poduzetnike da samostalno nauče voditi svoje poslovanje. Saznajte kako nova regulativa utječe na marketing – novo pravilo koje dokida lažne popuste, jeste li jasno prikazali cijenu ili zavaravate potrošače te kako izbjeći kazne inspekcije. Također, pokrivamo aktualne teme o prilagodbi poslovanja za nadolazeći period uvođenja eura. Saznajte na koje sve načine morate omogućiti podnošenje prigovora potrošačima, te kojim pravnim mehanizmima ćete izbjeći kazne od 4% prometa poslovanja.

Za više informacija o svakom webinaru posjetite: https://visioncompliance.eu/edukacije/

POPUST OD 30%!

Iskoristite 30% popusta na edukaciju o razvoju i optimizaciji webshopa. Teme su prilagođene apsolutnim početnicima, dok u isto vrijeme nudimo iskustva iz prakse koja mogu pomoći i iskusnim online trgovcima.

Saznaj više o ovom popustu

Udruga eCommerce Hrvatska je osnovana s ciljem informiranja, educiranja, povezivanja i međusobnog pomaganja online trgovaca i ostalih subjekata koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe ili promocije web prodaje.  Edukacija se održava 25.03.2022., a predavanje će održati Aron Stanić, Magento Certified Solution Specialist i direktor marketinga u osječkoj eCommerce agenciji Inchoo

Edukacija se sastoji od sljedećih dijelova (tema):
-> Project management kod izrade web trgovine

-> Omnichannel iskustvo (primjeri)

-> B2B i/ili B2C web trgovina

-> Povezivanje s ERP/Poslovnim informacijskih sustavom

-> Informacijska arhitektura

->Povezivanje s ostalim vanjskim sustavima (naplata, dostava)

-> Korisničko iskustvo (UX)

->Povezivanje webshopa s marketinškim alatima (newsletter sustavi)

-> Uloga dizajna (vizualnih elemenata) u web trgovini

-> Loyalty sustavi (integracije, korištenje)

-> Programski moduli potrebni za razvoj web trgovine

-> Case study (primjeri iz prakse)

Po završetku akademije dobivate certifikat za eCommerce Specialista.

Mjesta su zbog kvalitete predavanja ograničena stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme. U slučaju velikog interesa, objavit ćemo i dodatni termin edukacije. Molimo vas prilikom prijave na edukaciju unesite vaš kod za popust koji ste dobili putem e-maila.

POPUST OD 30%!

 

Iskoristite 30% popusta na edukaciju o webshop strategiji. Teme su prilagođene apsolutnim početnicima, dok u isto vrijeme nudimo iskustva iz prakse koja mogu pomoći i iskusnim online trgovcima.

Saznaj više o ovom popustu

Udruga eCommerce Hrvatska je osnovana s ciljem informiranja, educiranja, povezivanja i međusobnog pomaganja online trgovaca i ostalih subjekata koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe ili promocije web prodaje. Edukacija se održava 18.03.2022., a predavanje će održati Marcel Majsan, Predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska

Edukacija se sastoji od sljedećih dijelova (tema):

-Definiranje potreba

-Oglašavanje/promocija

-Project Management

-Mjerenje rezultata

-Odabir idealnog partnera

-Povećanje prodaje

-Odabir tehnologije

-Presjek pravnih potreba

-Payment gateway sustavi

-CRM sustavi

-Povezivanje webshopa s ERP-om -Dostava i povrat proizvoda

Po završetku akademije dobivate certifikat za eCommerce Specialista.

Mjesta su zbog kvalitete predavanja ograničena stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme. U slučaju velikog interesa, objavit ćemo i dodatni termin edukacije. Molimo vas prilikom prijave na edukaciju unesite vaš kod za popust koji ste dobili putem e-maila.

Go Digital – Sva prava pridržana 2021.

Uvijeti korištenja    Politika zaštite privatnosti    Impressum   Kontakt  

Sadržaj omogućava Hrvatski Telekom d.d.