Kontaktirajte nas

Posao računovodstvenih servisa je da olakšaju poslovanje drugim kompanijama, da vode računa o njihovim financijama, sistematiziraju njihove poslovne procese i prilagođavaju ih svim promjenama u regulativi. Danas postoje brojni alati koji im ga mogu olakšati, ali i pomoći da i vlastiti biznis vode još učinkovitije i ekonomičnije.

Smartworking rješenja su usluge koje poduzetnicima omogućavaju bolju kontrolu nad poslovanjem, da svoje tvrtke opreme bez velikih kapitalnih ulaganja, da nadziru sve poslovne procese, sigurno čuvaju sve svoje podatke i svojim zaposlenima omoguće efikasan i produktivan rad.

Ovo su neka od digitalnih rješenja za izazove vašeg poslovanja.

1. OFFICE 365

Moderno poslovanje, osim ulaganja u informatičku opremu, podrazumijeva i ulaganje u uredski softver, programe poput Excela, Worda i slično. HT nudi pakete u kojima poduzetnici mogu mjesečnom naknadom plaćati korištenje licenciranog softvera. Zaposlenici mogu u realnom vremenu vidjeti sve izmjene na dokumentima, a svi su podaci trajno pohranjeni i sigurni.

Budite još efikasniji u poslovanju: usluga Office 365 je skalabilna i može se prilagoditi potrebama vašeg poslovanja.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

2. PANTHEON ERP

Aplikacija Pantheon ERP je online rješenje koje obrtima i manjim tvrtkama omogućuje da sve poslovne procese, od nabave do upravljanja plaćama, povežu i nadziru unutar jedinstvenog sustava kojemu mogu pristupiti bilo gdje, s pametnog telefona, računala ili tableta. Usluga Pantheon ERP korisnicima se pruža u obliku licenci koje koriste za pristup svojoj bazi podataka. Svi podaci pohranjuju se u bazi podataka.

Budite još efikasniji u poslovanju: učinite poslovanje svog ureda transparentnijim i učinkovitijim.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

3. CLOUD STORAGE

Usluga Cloud Storage omogućuje zaposlenicima da lakše dijele i pohranjuju velike dokumente. Također, dokumente bez obzira na veličinu možete dijeliti i s klijentima, uz sigurnosnu kopiju, bez gnjavaže s jumbo mail servisima. Osnovni paket od 5 GB u cijelosti je besplatan, a samo za dodatne korisnike i disketni prostor određuje se mjesečna naknada.

Budite još efikasniji u poslovanju: integrirajte svoj Dropbox i Google Docs s Cloud Storageom.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

4. FISKALIZACIJA

Fiskalizacija poslovanje čini efikasnim i transparentnim te smanjuje vrijeme utrošeno na papirologiju. U jednom uređaju, fiskalnoj blagajni, korisnik ima internetsku vezu, blagajnu i pisač. Svi se računi automatski šalju Poreznoj upravi. Osim toga, svi su računi i trajno arhivirani i može im se pristupiti bilo kada i s bilo kojeg uređaja.

Budite još efikasniji u poslovanju: uštedite na vremenu i riješite se nepotrebne papirologije.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

5. INFORMATIČKA OPREMA

Opremanje ureda informatičkom opremom, novim prijenosnim ili stolnim računalima, printerima i drugim uređajima, više ne mora biti veliko ulaganje. HT nudi pakete kroz koje tvrtke u najam mogu dobiti potpuno novu informatičku opremu, bez velikih inicijalnih ulaganja i rizika kupnje. Korisnici imaju pravo na usluge podrške i održavanja na lokaciji, a nakon što najam istekne, opremu mogu kupiti za 1 kunu.

Budite još efikasniji u poslovanju: trošak korištenja informatičke opreme porezno je priznat.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

6. CLOUD FAX

Usluga koja omogućuje slanje i primanje faks-poruka u digitalnoj formi, putem e-maila, interneta ili drugih aplikacija, gdje god se nalazili. Moguće je i slanje grupnih fakseva na više adresa istodobno, a za slanje faksa više nisu potrebni zasebna linija, uređaj i toner, što donosi značajne uštede.

Budite još efikasniji u poslovanju: šaljite i primajte faks-poruke neovisno o tome gdje se nalazite.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

7. CLOUD SERVER

Cloud Server je aplikacija u računalnom oblaku koja sve korisnikove aplikacije, baze i web stranice smješta na siguran server. Svi korisnikovi podaci dostupni su u svakom trenutku uz sigurnosnu pohranu. Usluga se plaća koliko se koristi, a korisnik ima mogućnost jednostavnog smanjivanja i povećavanja resursa, ovisno o konkretnim poslovnim potrebama. Uz to, više nema potrebe za plaćanjem održavanja fizičkog servera.

Budite još efikasniji u poslovanju: aplikacija vam omogućuje direktnu kontrolu nad serverom putem portala za samoupravljanje.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

8. CLOUD CALL CENTAR

Usluga koja poduzetniku pomaže da sistematizira i unaprijedi komunikaciju s poslovnim partnerima, korisnicima i klijentima. Cloud Call Centar sve komunikacijske kanale korisnika spaja unutar jedinstvene aplikacije kojoj se može pristupiti s bilo koje lokacije i tehnologije (klasičnog telefona, VoIP-a, računala, tableta, pametnog telefona, smart TV-a). Usluga uključuje različite opcije poput, primjerice, snimanja poziva ili stavljanja određenog kontakta na crnu listu.

Budite još efikasniji u poslovanju: organizirajte i olakšajte svu komunikaciju vašeg ureda.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

9. CLOUD NADZOR VOZILA

Aplikacija koja poduzetniku omogućuje nadzor nad voznim parkom poduzeća u svakom trenutku i s bilo koje lokacije. Korisnik u realnom vremenu ima informacije o tome gdje se određeno vozilo nalazi, koliko je kilometara i kojom brzinom prešlo, kojim se rutama kretalo i koristi li se izvan radnog vremena. Sustav daje detaljne izvještaje o radu pojedinog vozača ili sektora vozača, a obavijesti se mogu primati putem SMS-a. Osim toga, automatski preuzima podatke relevantne za svaki putni račun i automatski obračunava troškove dnevnica i naknadu za prijeđeni kilometar.

Budite još efikasniji u poslovanju: imajte uvid u troškove cestarine, goriva, servisa, registracije i putne naloge.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

10. MINI CRM

Mini CRM je cloud aplikacija koja korisniku pomaže da organizira i automatizira prodajne i marketinške procese. CRM (Customer Relationship Management) jedan je od najvažnijih aspekata poslovanja, a Mini CRM omogućuje upravljanje svim informacijama vezanim uz klijente na jednome mjestu, što olakšava prodajne i marketinške procese te poboljšava sustav korisničke podrške. Aplikacija se može sinkronizirati s imenikom pametnog telefona, što dodatno olakšava upravljanje zadacima u kalendaru.

Budite još efikasniji u poslovanju: povežite svoj Mini CRM s Googleovim aplikacijama, Gmailom, Outlookom, Officeom 365, LiveChatom, Facebookom ili aplikacijama kalendara.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.