Kontaktirajte nas

Kao cjelovito online rješenje koje omogućuje tvrtkama povezivanje poslovnih procesa u jednom jedinstvenom sustavu, Pantheon ERP pokriva sve poslovne procese: od nabave i fakturiranja, preko računovodstva i upravljanja plaćama, pa sve do proizvodne i poslovne analitike. Budući da je riječ o usluzi baziranoj u cloudu, Pantheonu ERP moguće je pristupiti s bilo kojeg mjesta na svijetu i u bilo koje vrijeme, a korisnik mora imati samo računalo i internetsku vezu.

Kao u svemu, digitalna i mobilna era i financijskom je i računovodstvenom sektoru donijela potrebu za što bržim poslovanjem i većom mobilnošću, zbog čega su rješenja koja ne žrtvuju kvalitetu i pouzdanost rada na posebnoj cijeni.

Saznajte kako Pantheon ERP pomaže u poslovanju u sektoru financija i računovodstva preuzimanjem besplatnog edukativnog materijala ispod teksta.

Ispunite obrazac kako biste preuzeli edukativni materijal

Email:
Industrija:

Please don’t insert text in the box below!

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.