Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Događanje od ključne važnosti za sve sudionike industrije voznih parkova! Što možete očekivati.

Prva poslovna konferencija o upravljanju voznim parkovima (Business Fleet Management) održat će se 25. studenoga 2015. u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Cilj ove konferencije je otvoriti višeslojne rasprave i iznijeti iskustva o učinkovitom upravljanju voznim parkovima i smanjenju troškova poslovanja. Budući da je upravljanje voznim parkovima iznimno vibrantna, precizna i dinamična poslovna aktivnost, ona zahtijeva posebno izučavanje i stalni razvoj, čemu će upravo pridonijeti i ovo okupljanje.

Na konferenciji će se prezentirati novi proizvod i tehnologije, mogućnosti za racionalizaciju u potrošnji goriva, a ujedno će biti i dinamična platforma za razmjenu iskustava, znanja i modela jer će okupiti sve ključne i aktivne sudionike u industriji te pružiti priliku za poslovno povezivanje.

U svijetu postoji vrlo razvijena industrija voznih parkova, dok u Hrvatskoj postoji nekoliko stotina voznih parkova koji imaju više od 50 vozila u svojoj floti.
Konferencija predstavlja prvi poslovni skup takve vrste na kojem će se susresti, upoznati i izmijeniti iskustva svi sudionici industrije voznih parkova. Najveći interes su iskazali sudionici kao što su upravitelji poslovnih voznih parkova, direktori i voditelji odjela nabave, direktori i voditelji odjela logistike, direktori i voditelji odjela transporta i mehanizacije, bankari, osiguravatelji, predstavnici leasing-kuća, uvoznici i distributeri vozila, isporučitelji i serviseri različitih tehnologija, dodatne opreme i rezervnih dijelova te svi zaposleni u transportnoj industriji.

Nadalje, o tome kako tehnologija uspješno spaja poduzetnike i vozila bit će govora na prezentaciji Hrvatskog Telekoma na temu Cloud nadzora vozila i e-punionica te drugih usluga koje mogu biti od velike koristi za kvalitetnije poslovanje poduzetnika koji upravljaju voznim parkom.

Stoga ni vi nemojte propustiti konferenciju na kojoj će se napraviti značajan korak k uspješnijem upravljanju voznim parkom te koja će zasigurno postati redoviti godišnji poslovni susret svih sudionika industrije voznih parkova koji aktivno rade na unapređenju sveukupnog poslovanja voznih parkova!

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte