Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

4G Dron Dan u organizaciji Hrvatskog Telekoma predstavio je prednosti dvostruko bržeg mobilnog interneta koji je odnedavno u ponudi za poslovne korisnike

Posjetitelji zagrebačkog Cvjetnog trga su u subotu, 21. veljače 2015., imali priliku snimiti se iz ptičje perspektive uz pomoć dronova te je uz nevjerojatno brzi 4G mobilni internet, koji je omogućio Hrvatski Telekom, pružen izravni prijenos foto i video sadržaja na LED ekranu, webu i društvenim mrežama.

prvi-dron-dan-hrvatski-telekom-1

HT je potvrdio kako diktira tempo razvoja mobilnog interneta u Hrvatskoj jer je sredinom veljače udvostručio maksimalnu brzinu u 4G mreži sa 75 na nevjerojatnih 150 Mbit/s.

“Naša 4G mreža s dvostruko većom brzinom omogućuje korisnicima niz novih usluga, ali i puno više zabave uz live TV i HD video streaming, kao i online igre. Brži mobilni internet tek je prva investicija HT-a u ovoj godini, jer planiramo i daljnja ulaganja u fiksnu optičku mrežu, kako bi svi naši korisnici mogli uživati u prednostima brzog interneta”, istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave HT-a.

hrvatski-telekom-4g-drondan

Na prvom 4G Dron Danu četiri bespilotne letjelice, kojima su upravljali posebno obučeni stručnjaci, su iz zraka s pomoću mobilnih uređaja snimali fotografije i video zapise, a HT-ov ultrabrzi mobilni internet ih je u realnom vremenu prenosio na LED ekran, odnosno na web stranicu 4gdrondan.com. Posjetitelji su tako fotografije mogli odmah podijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a onima koji su željeli i uspomenu na papiru, HT je fotografije odmah i isprintao.

Uz nevjerojatnu ponudu dvostruko bržeg 4G mobilnog interneta HT poslovnim korisnicima omogućuje da budu prvi koji će koristiti najbrži mobilni internet u Hrvatskoj te na taj način unaprijediti svoje poslovanje. Za poduzetnike ova brza mobilna veza znači da mogu:

  • ostvarivati videopozive u savršenoj HD kvaliteti
  • jedan sat videa u HD kvaliteti preuzeti za jednu minutu
  • na društvene mreže poslati novu objavu u tren oka.

Promotivna ponuda novih brzina bez dodatne naknade vrijedi do 30. lipnja 2015. godine.

Provjerite posebnu ponudu!

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.