Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

4G Dron Dan u organizaciji Hrvatskog Telekoma predstavio je prednosti dvostruko bržeg mobilnog interneta koji je odnedavno u ponudi za poslovne korisnike

Posjetitelji zagrebačkog Cvjetnog trga su u subotu, 21. veljače 2015., imali priliku snimiti se iz ptičje perspektive uz pomoć dronova te je uz nevjerojatno brzi 4G mobilni internet, koji je omogućio Hrvatski Telekom, pružen izravni prijenos foto i video sadržaja na LED ekranu, webu i društvenim mrežama.

prvi-dron-dan-hrvatski-telekom-1

 

HT je potvrdio kako diktira tempo razvoja mobilnog interneta u Hrvatskoj jer je sredinom veljače udvostručio maksimalnu brzinu u 4G mreži sa 75 na nevjerojatnih 150 Mbit/s.

“Naša 4G mreža s dvostruko većom brzinom omogućuje korisnicima niz novih usluga, ali i puno više zabave uz live TV i HD video streaming, kao i online igre. Brži mobilni internet tek je prva investicija HT-a u ovoj godini, jer planiramo i daljnja ulaganja u fiksnu optičku mrežu, kako bi svi naši korisnici mogli uživati u prednostima brzog interneta”, istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave HT-a.

hrvatski-telekom-4g-drondan

Na prvom 4G Dron Danu četiri bespilotne letjelice, kojima su upravljali posebno obučeni stručnjaci, su iz zraka s pomoću mobilnih uređaja snimali fotografije i video zapise, a HT-ov ultrabrzi mobilni internet ih je u realnom vremenu prenosio na LED ekran, odnosno na web stranicu 4gdrondan.com. Posjetitelji su tako fotografije mogli odmah podijeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, a onima koji su željeli i uspomenu na papiru, HT je fotografije odmah i isprintao.

Uz nevjerojatnu ponudu dvostruko bržeg 4G mobilnog interneta HT poslovnim korisnicima omogućuje da budu prvi koji će koristiti najbrži mobilni internet u Hrvatskoj te na taj način unaprijediti svoje poslovanje. Za poduzetnike ova brza mobilna veza znači da mogu:

  • ostvarivati videopozive u savršenoj HD kvaliteti
  • jedan sat videa u HD kvaliteti preuzeti za jednu minutu
  • na društvene mreže poslati novu objavu u tren oka.

Promotivna ponuda novih brzina bez dodatne naknade vrijedi do 30. lipnja 2015. godine.

Provjerite posebnu ponudu!

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte