Kontaktirajte nas

Uz Magentu 1 Business stiže neodoljiv bonus – Magenta 1 Bonus koji možete potrošiti na ICT usluge. Digitalizacija poslovanja nikad nije bila jednostavnija.

Iako se o uredu budućnosti i bezpapirnom poslovanju govorilo još davne 1975. kada se predviđalo kako će do 1995. gomile dokumenata biti zamijenjene te da će doći do digitalizacije poslovanja, tek sad možemo govoriti da se svijet kreće u tom smjeru (Hrvatska nešto sporije od ostatka). Iako nismo vodeći na polju digitalizacije poslovanja, krećemo se u tom smjeru, a one kompanije koje su odlučile modernizirati svoje poslovanje znaju da ured više nije ograničen na četiri zida. Internet, razni softveri, programi i paketi su nam omogućili da radimo brže, bolje, štedimo vrijeme i sami odaberemo mjesto s kojeg želimo raditi. Kompanije koje su uložile u digitalizaciju su učinkovitije i ekonomičnije te su samim time konkurentnije na tržištu.

Jedan od takvih paketa pomoću kojeg ćete unaprijediti svoje poslovanje i ostvariti značajne uštede je Magenta 1 Business, uz koju dolazi i Magenta 1 Bonus koji korisnici svaki mjesec mogu iskoristiti za isprobavanje brojnih ICT rješenja za digitalizaciju poslovanja. Dakle, osim poboljšanih mobilnih i fiksnih paketa, nova Magenta 1 Business ponuda pruža posebnu novost na tržištu – Magenta 1 Bonus. Radi se o iznosu koji korisnik ima na raspolaganju svaki mjesec i koji može iskoristiti za neku od ICT rješenja po vlastitom izboru – za najam informatičke opreme, sustav za pohranu i obradu podataka (Mini CRM), Microsoft Office 365, antivirusnu zaštitu, fiskalizaciju, Cloud Fax i drugo. Tako možete bez dodatnih troškova, jednostavno i iz prve ruke isprobati nove ICT usluge.

Magenta 1 Business ponuda dodatno pruža i podršku prilikom korištenja. Korisniku su na raspolaganju stručno vodstvo u odabiru informatičkih usluga kada je to potrebno, a instalacija, podrška 24/7 i eventualni popravci su uključeni u mjesečnu naknadu.

Svi vi koji već uspješno plivate poduzetničkim vodama znate koliko su ove usluge bitne za poslovanje, a kad se pružaju u obliku bonusa prilika je to koja se ne propušta. Ako kojim slučajem još niste krenuli putem smartworkinga i digitalizacije poslovanja, krajnje je vrijeme da to učinite. Frizeri, kozmetičari, serviseri, vodoinstalateri, mali proizvođači, slobodni umjetnici… Sve su to mali poduzetnici za koje se često kaže da su jedan od najvažnijih segmenata svakog uspješnog gospodarstva. Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, u obrtima i slobodnim profesijama je oko 182 tisuće zaposlenih.  No, možda i više od drugih poslovnih subjekata, mali obrtnici snažno su izloženi promjenama na tržištu. Bore se za svakog kupca, neprestano odgovaraju na zahtjeve tržišta, unapređuju svoju uslugu te svoje poslovanje čine bržim, jednostavnijim i efikasnijim. Smartworking rješenja sve im to mogu uvelike olakšati, a neka od sljedećih možete isprobati  zaMagenta 1 Bonusa, koja će vam znatno olakšati poslovanje i uštedjeti vrijeme i novac.

FISKALIZACIJA

mini-fiskalna-blagajna-hrvatski-telekom

Ništa bez fiskalizacije! Fiskalizacija nije samo obveza nego malim obrtnicima omogućuje i još bolji uvid u njihovo poslovanje, i to bez gubljenja vremena na nepotrebnu papirologiju. U fiskalnoj blagajni obrtnik ima pisač, internetsku vezu te aplikaciju. Svi računi izdani fiskalnim blagajnama automatski se šalju Poreznoj upravi, a čak i ako internetska veza iz nekog razloga nakratko nestane, računi se šalju čim se ona uspostavi. Podaci o proizvodima i uslugama mogu se stalno ažurirati u aplikaciji, a svi se računi trajno arhiviraju u cloudu. Mini fiskalna blagajna vam omogućuje jednostavno i brzo izdavanje računa s bilo koje lokacije i bilo kad. Učinite vaše poslovanje učinkovitim, sistematizirajte sustav izdavanja računa, imajte bolji uvid u poslovanje i bolju kontrolu nad financijama.

INFORMATIČKA OPREMA

kako-donijeti-odluku-o-nabavi-tehnologije

Određena ulaganja u informatičku opremu, kao što su prijenosna računala, pisači i monitori, dio su poslovanja bez obzira na to kojim se poslom bavite. Takva ulaganja malim obrtnicima mogu biti velik zalogaj, ali to više ne mora biti tako. HT nudi pakete s mjesečnom naknadom u sklopu kojih na korištenje možete dobiti novu informatičku opremu, a stručna podrška dostupna je 24 sata svih sedam dana u tjednu. Osim toga, trošak korištenja informatičke opreme porezno je priznat. Ne trebate strahovati od kvarova i skupih popravaka opreme jer su popravci, zamjena i podrška osigurani.

MICROSOFT OFFICE 365

smartworking-office-365-paketi-razlike-i-specifikacije

Osim ulaganja u hardver, moderno poslovanje zahtijeva i ulaganje u softver. Uz Office 365 paket ovisno o potrebama vašeg poslovanja, svi vaši zaposlenici moći će koristiti Word, PowerPoint, Outlook i Excel na svim uređajima, uključujući i mobilne uređaje, a paket uključuje i uslugu Skype for Business, koja omogućuje videokonferencije, odnosno jednistavno održavanje sastanaka na daljinu. Pristup svim dokumentima i uredskim aplikacijama je omogućen u svako vrijeme i s bilo kojeg mjesta putem mobitela, tableta ili računala, uz jednu licencu za pet uređaja.

ANTIVIRUSNA ZAŠTITA  

informacijska-sigurnost-zastita-poslovanja

Oni koji su jednom izgubili podatke znaju koliko takav gubitak nosi problema, troškova ali i neprospavanih noći. Stoga bez obzira kojim se poslom bavili, zaštita važnih poslovnih podataka mora biti na prvom mjestu, a uz antivirusnu zaštitu dokumenti su zaštićeni od moguće krađe i brisanja. Također ste zaštićeni od virusa, spywarea, spama i hakerskih napada.

CLOUD STORAGE

cloud-storage-pohrana-podataka-poslovanje

S ovom uslugom, sve vaše poslovne aplikacije i web stranice smještene su na siguran i brz server u cloudu. Svi podaci svakodnevno se pohranjuju, a više ne morate plaćati održavanje fizičkog servera. Cloud server omogućuje i direktnu kontrolu nad serverom kroz portal za samoupravljanje koji je dostupan putem računala, tableta i mobitela. Ne postoji jednostavniji, brži i sigurniji način pohrane podataka ili dokumenata od Cloud Storagea.

MINI CRM  

povecajte-prodaju-minicrm

Cloud aplikacija koja sistematizira i automatizira prodajne procese i odnose s klijentima. Upravljanje odnosima s klijentima (CRM) izuzetno je važno za uspješno poslovanje, a sustav Mini CRM objedinjuje i sistematizira sve zadatke vezane uz klijente i poslovne partnere. Mini CRM možete povezati s Googleovim aplikacijama, Gmailom, Outlookom, Officeom 365, Live Chatom, Facebookom ili aplikacijama kalendara kako bi dnevna rutina bila što efikasnija.

CLOUD FAX

Iako fax na prvu zvuči kao zastarjela tehnologija i on je zakoračio u moderno doba poslovanja, doduše bez fax uređaja (to je zastarjelo). Uz Cloud Fax faksirajte bilo kad i bilo gdje ali putem računala, tableta ili pametnog telefona.

Raditi pametno značiti uložiti manje, a dobiti više. Danas je tehnologija poprilično napredovala, ICT rješenja nisu skupa kao prije te su samim time pristupačnija. Pitanje je samo što vam točno treba te koliki je omjer uloženog i dobivenog. Kako bi lakše odlučili, dobro proučite svaki segment svog poslovanja i načine na koje ih možete unaprijediti koristeći tehnologiju. Jednom kada shvatite koliko si možete olakšati svakodnevne obveze, te koliko štedite vrijeme i novac zapitat ćete se samo zašto to niste napravili mnogo ranije! Sretno! 🙂 

 

Složite svoju Magenta 1 Business kombinaciju i iskoristite Magenta 1 Bonus za digitalizaciju svog poslovanja!

Saznajte više o Magenta 1 Bonus

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.