Kontaktirajte nas

Mobilnost, jednostavnost i sigurnost – sve to dobivate kada prebacite upravljanje ljudskim resursima u cloud!

Kako bi to bilo kada bi nešto u poslu bilo jednostavno… Tako i upravljanje ljudima zahtijeva odlične vještine komunikacije, organizacije i suradnje. Odjeli ljudskih resursa (ili HR odjeli) obrađuju jako puno podataka tijekom svog radnog vremena i potrebno im je pametno rješenje koje će im pružiti veću potporu u radu i fleksibilnije obavljanje zadataka.

O mogućnostima za poslovanje u cloudu smo već puno pisali, a sada ćemo vam reći nešto više o cloudu kao pomoćniku za upravljanje zaposlenicima, tj. ljudskim resursima, posebno u velikim firmama.

Zašto prebaciti vođenje ljudskih resursa u cloud? Tri su ključna faktora ovakvog vođenja nad drugim oblicima, koje valja istaknuti odmah na početku:

  • Mobilnost i dijeljenje podataka – dokumentaciji se može pristupiti od bilo gdje i bilo kada, a mogu joj pristupiti i vlasnici i/ili zaposlenici, tj. vaši kolege, što je praktično kod planiranja godišnjih odmora i sl.
  • Sigurnost – vaši podaci sigurni su i redovito ažurirani u oblaku.
  • Ušteda vremena i novca – sve je na jednom mjestu! Ne morate kopati po papirima, obilaziti više kompjutera za prikupiti sve podatke, pretraživati po USB-ovima ili moliti kolege da vam nešto dostave…

cloud-ljudski-resursi-spas-za-upravljanje-ljudskim-resursima

Suvremeno upravljajte ljudskim resursima

Cloud-ljudski-resursi-aplikacijaUštedite na upravljanju ljudskim resursima! Odaberite modul koji vam treba i način implementacije koji odgovara vašem poslovanju.

 

Koje su prednosti za menadžere i zaposlenike?

Menadžerima cloud sustav omogućava pregled cijelog niza aktivnosti u upravljanju ljudima i procesima putem interneta. Menadžeri dobivaju ažurne, potpune i točne podatke o zaposlenicima, plaćama, mjestima troška, organizaciji, evidenciji radnog vremena, zaduženoj opremi, službenim putovanjima, školovanju i učinku, a postoji mogućnost kontrole u svakom trenutku i od strane različitih osoba  – referenti, specijalisti, poslovođe, voditelji, direktori, kontroling itd.

Cloud omogućuje centralno održavanje podataka o organizaciji cijele kompanije i administracije radnika što osigurava točnost i pouzdanost podataka te međusobnu povezanost svih modula unutar sustava.

 

S druge strane, svaki zaposlenik također može imati vlastiti pristup usluzi u cloudu koju koristi kao self-service, za provjeru svog statusa, kao što su, primjerice, preostali broj dana godišnjeg odmora, isplate plaće i sl.

Ljudski resursi u cloudu su savršeni za one koji žele unaprijediti poslovne procese, smanjiti troškove i uštedjeti vrijeme pri upravljanju ljudskim potencijalima u svojoj firmi.

Poduzeća koja koriste ovu cloud uslugu za upravljanje ljudskim resursima tako mogu više vremena posvetiti svom temeljnom poslovanju i biti konkurentniji na tržištu, a cloudu prepustiti brigu za besprijekorno i pouzdano upravljanje podacima koje tvrtka treba.

Takvu pomoć nikad ne odbijamo, zar ne? 😉

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.