Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Ako su vam cilj luksuz i kvaliteta u svakom pogledu, osigurajte svoju ulaznicu sada za 19.–20. listopada u Hotelu Park Split.

Best Stay, sa svojim početkom 2015. u Opatiji, raste iz godine u godinu, baš kao i uspjeh sudionika koji svake godine dolaze u sve većem broju. Osim što svi koji sudjeluju imaju priliku pokupiti savjete od najboljih u industriji kroz program konferencije, oni koji dolaze na Best Stay uživaju i u networking-programu uz upoznavanje novih kontakata, dodjelu nezavisnih nagrada i party.

best-stay-2017-2

Više od 20 hotelijera iz Hrvatske i inozemstva podijelit će svoje priče iz prakse, uključujući Dorchester Collection, Belmond Grand Hotel Europe, Rosewood Hotel Group, Valamar Riviera, Jadranka Hoteli, Maistra, Hotela Lemongarden, Falkensteiner, Radisson Blu, a ponuda dobavljača iz područja ICT-a, namještaja, arhitekture, marketinga s fokusom na luksuz i kvalitetu također neće faliti, s već sada popunjenim izložbenim prostorom.

Na konferenciji sudjeluje i Hrvatski Telekom koji će predstaviti ICT poslovna rješenja specijalizirana za hospitality industriju.

Svoju ulaznicu za Best Stay 2017 sada ima više od 150 sudionika, a ulaznice s povoljnijom cijenom ranog popusta u prodaji su samo do 15. rujna. Budući da je fokus konferencije na kvaliteti, a ne na čim većem broju sudionika, broj ulaznica je limitiran pa požurite po svoju ako želite biti dio ovog događaja. Posjetite web-stranicu za preuzimanje brošure sa svim informacijama i prijavu online: www.beststayevent.com.

best-stay-2017-3

Započele su pristizati i prijave za Best Stay dodjelu nagrada. Nezavisan panel sudaca proglasit će najboljeg hotelskog menadžera, najbolji hotel, najinovativniji dizajn, najbolje hotelsko security rješenje, najbolju web-stranicu, najinovativnije ICT rješenje i najbolju destinaciju za luksuzni turizam. Ako se sami želite prijaviti za jednu ili više kategorija nagrada, obavezno to napravite do roka 20. rujna, putem jednostavne online prijave: https://beststayevent.com/awards/awards-application/ 

Za sva pitanja nazovite organizatore na 051/ 580 730 ili pošaljite e-mail na info@proper.com.hr

Vidimo se u Splitu!

best-stay-2017

Registracija za konferenciju – https://beststayevent.com/registration/

Registracija za nagrade – https://beststayevent.com/awards/awards-application/

Link za preuzimanje brošure sa svim informacijama i programom –  https://beststayevent.com/agenda-download/

Kontakt obrazac za sva pitanja – https://beststayevent.com/contact/

Popis govornika – https://beststayevent.com/speakers/

Web stranica – http://beststayevent.com/

Video Best Stay 2016 – https://www.youtube.com/watch?v=_PiSpZUxaNE

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.