Kontaktirajte nas

Sektor prijevoza prolazi kroz prilično uzbudljivo razdoblje. Obilježava ga razvoj novih tehnologija i pojava novih kompanija čiji poslovni modeli ekonomije dijeljenja već djeluju disruptivno u ovom sektoru. Promjenama se, zapravo, još ne nazire kraj i teško je predvidjeti kako će industrija izgledati za nekoliko godina.

U sektoru  prijevoza i skladištenja u Hrvatskoj trenutno radi šezdesetak tisuća ljudi. Žele li odgovoriti na izazove novih tehnologija, poduzetnicima u djelatnosti prijevoza iznimno je važno svoje poslovanje učiniti efektivnim. Smartworking tehnologije olakšavaju poslovne procese i optimiziraju rezultate. Nabrojali smo neke.

1. CLOUD NADZOR VOZILA

Usluga koja korisniku pruža mogućnost da nadzire i optimizira korištenje voznog parka. Zahvaljujući Cloud Call Centru, korisnik u svakom trenutku zna gdje se određeno vozilo nalazi te može pratiti koliko je kilometara i kojom brzinom prešlo, kojim se rutama kretalo i je li se koristilo izvan radnog vremena. Sustav šalje izvještaje o pojedinom vozaču ili sektoru vozača SMS-om ili mailom.

Budite još efikasniji u poslovanju: optimizirajte poslovanje. Sustav automatski preuzima podatke relevantne za svaki putni račun te automatski obračunava troškove dnevnica i naknadu za prijeđeni kilometar.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

2. FISKALIZACIJA

Fiskalizacija olakšava poslovanje utoliko što ga čini transparentnijim i štedi vrijeme koje bi se utrošilo na papirologiju. Fiskalna blagajna jedan je uređaj u kojem korisnik ima sve – internetsku vezu, pisač, blagajnu i aplikaciju. Svi računi automatski se šalju Preznoj upravi, a čak i ako se internetska veza nakratko prekine, računi se i dalje mogu izdavati i Poreznoj se šalju kada se ona ponovno uspostavi. Svi se računi arhiviraju u cloudu, korisnik im može pristupiti bilo kada i s bilo kojeg uređaja.

Budite još efikasniji u poslovanju: mini fiskalna blagajna je mobilna, izdajte račun bilo gdje.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

3. INFORMATIČKA OPREMA

Ulaganja u informatičku opremu, kao što su stolna i prijenosna računala, printeri i slično, nužnost su svake kompanije, pa i prijevozničkih. HT nudi pakete u sklopu kojih tvrtke na korištenje mogu dobiti potpuno novu informatičku opremu, bez velikih kapitalnih ulaganja i rizika kupnje. Paketi uključuju i sustav podrške dostupan 24 sata svih sedam dana u tjednu.

Budite još efikasniji u poslovanju: koristite novu opremu bez velikih ulaganja.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

4. OFFICE 365

Office 365 je HT-ov softverski paket koji svim zaposlenicima omogućuje da koriste Word, PowerPoint, Outlook i Excel na svim uređajima, a tvrtka plaća mjesečnu naknadu. Timovi unutar nje mogu raditi zajedno u realnom vremenu, svi mogu pratiti izmjene dokumenata, a svi se podaci pohranjuju. Osim toga, jedna od opcija paketa je i usluga Skype for Business, koja vam omogućuje videokonferencije.

Budite još efikasniji u poslovanju: usluga je skalabilna, prilagodite je trenutnim potrebama.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

5. CLOUD STORAGE

Usluga pohranjivanja i pristupa svim dokumentima u računalnom oblaku. Tvrtkama omogućuje dijeljenje velikih dokumenata s kolegama i klijentima putem linka, bez gnjavaže s jumbo mailovima. Cloud Storage je kompatibilan s aplikacijama  poput Dropboxa i Google Docsa koje, ako ih koristite, možete pridružiti Cloud Storageu.

Budite  još efikasniji u poslovanju: osnovni administratorski paket od 5 GB u cijelosti besplatan, mjesečna naknada određuje se samo za dodatne korisnike i disketni prostor.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

6. CLOUD FAX

Poput većine komunikacijskih kanala, i komunikacija faksom postala je digitalna. Cloud Fax omogućuje slanje i primanje faks-poruka putem e-maila, interneta ili drugih aplikacija neovisno o lokaciji. Cloud Fax možete integrirati i s drugim aplikacijama te slati grupne fakseve na više adresa istodobno, bez dodatnih troškova.

Budite još efikasniji u poslovanju: više ne morate imati zasebne faks-linije, kupovati uređaj, toner i papir.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

7. CLOUD SERVER

Usluga najma virtualnog servera. Sve vaše aplikacije i web stranice smješta na siguran i brz server u računalnom oblaku. Svi se podaci svakodnevno pohranjuju, korisnici plaćaju uslugu onoliko koliko je koriste, a ne moraju plaćati održavanje fizičkih servera. Korisnici imaju i direktnu kontrolu nad serverom putem portala za samoupravljanje koji je dostupan s računala, tableta i mobitela.

Budite još efikasniji u poslovanju: uslugu je moguće besplatno testirati 30 dana.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

8. CLOUD CALL CENTAR

Putem Cloud Call Centra korisnici mogu sve svoje komunikacijske kanale koristiti kroz jedinstvenu aplikaciju te tako olakšati i sistematizirati održavanje kontakata. Sve komunikacijske kanale sada mogu koristiti s bilo koje lokacije i tehnologije (klasičnog telefona, VoIP-a, računala, tableta, pametnog telefona, smart TV-a). Usluga je fleksibilna i može se koristiti u skladu s trenutnim potrebama poslovanja.

Budite još efikasniji:  usluzi možete pristupiti preko računala i pametnog telefona, sva komunikacija odvija se kroz jedinstven sustav.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

9. PANTHEON ERP

Pantheon ERP je cloud aplikacija koja malim i srednje velikim kompanijama pojednostavljuje poslovanje povezivanjem svih procesa, od nabave i fakturiranja do računovodstva, unutar jednog sustava. Korisnik na jednome mjestu ima uvid u sve faze poslovanja, usluga se automatski ažurira i stalno je u skladu s eventualnim zakonskim promjenama, a aplikacijom se može upravljati s pametnog telefona, tableta ili računala.

Budite još efikasniji u poslovanju: na raspolaganju su vam predefinirani dokumenti i izvještaji, samo unesete svoje podatke i počnete s radom!

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

10. MINI CRM

Mini CRM je cloud aplikacija dizajnirana da poduzetnicima pomaže pri upravljanju odnosima s klijentima (Customer Relations Management) tako što sistematizira sve informacije vezane uz klijenta na jednome mjestu. Zahvaljujući Mini CRM-u, svi podaci o svakom klijentu i status svih komunikacijskih zadataka nalaze se unutar jednog sustava, kojem se može pristupiti s bilo kojeg mjesta putem računala, mobitela i tableta. Aplikacija se može povezati s Googleovim aplikacijama, Gmailom, Outlookom, Officeom 365, LiveChatom, Facebookom ili aplikacijama kalendara kako bi dnevna rutina bila što učinkovitija.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.