Kontaktirajte nas

Dva klika na mobitelu i nekoliko minuta kasnije taksi je pred zgradom. Kad dođete na željenu lokaciju, samo pozdravite i zalupite vratima jer je aplikacija već umjesto vas odradila plaćanje. Zahvaljujući ulaganju u tehnologiju, taksi prijevoznici pružaju nikad dostupniju i jednostavniju uslugu koja korisnicima štedi vrijeme i novac.

Danas sve funkcionira preko interneta, pa tako i naručivanje taksija. Za moju tvrtku radi više od 50 vozača koji su praktički non-stop na cesti i ni meni ni njima nipošto se ne smije dogoditi da budu nedostupni. Kvalitetna internetska veza preduvjet je obavljanja ovog posla i zadovoljstva korisnika – govori vlasnik jedne zagrebačke taksi službe.

Prijevoz taksijem jedna je od tradicionalnih usluga koja se potpuno promijenila digitalizacijom, a profitirali su korisnici, koji lakše nego ikada ugovaraju i plaćaju vožnju. Svaki od 50-ak vozača spomenute taksi tvrtke u automobilu ima tablet na koji mu stižu vožnje i na kojem ima navigaciju koja mu pomaže u lakšem snalaženju po manje poznatim zagrebačkim ulicama. Na tabletu su i podaci o korisniku, uključujući i broj mobitela kako bi ga vozač mogao kontaktirati pri dolasku na lokaciju.

Mušterijama je ponekad neobično vidjeti da koristimo tablete umjesto pametnih telefona, ali moji vozači ih obožavaju. To su uređaji s ekranom od osam inča, dakle nisu ogromni, nego su veliki otprilike kao ugrađena navigacija u skupim automobilima. A vozači na tom tabletu imaju ne samo navigaciju nego i sredstvo komunikacije s centralom i s klijentima jer se u njih mogu staviti SIM kartice pa funkcioniraju kao smartphone. – kaže poduzetnik.

Osim toga, zahvaljujući potpunoj umreženosti svih vozača, vlasnik tvrtke u svakom trenutku ima savršen pregled: gdje se nalazi koje vozilo, ima li sada vožnju ili je slobodno, koliko je udaljeno od potencijalnih klijenata… To je posebno korisno kad zaprime narudžbu za više vozila odjednom jer onda nema stihijskog slanja vozača, nego se u samo nekoliko sekundi može vidjeti koji su slobodni taksiji najbliži te ih se pritiskom na jednu tipku šalje na lokaciju. K tome, i klijenti na svojim mobitelima vide točno gdje se nalazi taksi i koliko je udaljen od njih, pa su i vremena čekanja putnika značajno skraćena.

Preko aplikacije korisnici mogu i platiti vožnju, no zbog onih koji plaćaju gotovinom ili karticom, svaki vozač u autu uvijek mora imati i mini prijenosnu fiskalnu blagajnu kako bi svaka transakcija bila zabilježena i prijavljena Poreznoj upravi. Mini fiskalna blagajna omogućuje izdavanje svih vrsta računa, i to vrlo brzo, što je korisnicima jako važno. Uz mini fiskalnu blagajnu, vrijeme čekanja je minimalno jer je račun otisnut čim vožnja završi. Blagajna je idealna jer ju možete ponijeti sa sobom, brza je i pouzdana.

Mini fiskalna blagajna stalno je povezana s Poreznom, a čak i kad se veza prekine, bez problema može nastaviti izdavati račune, koji će se automatski dostaviti Poreznoj upravi čim se veza ponovno uspostavi. U jednom su uređaju, osim blagajne, i pisač i aplikacija, a usto su osigurani internetska veza te prihvat kartica.

I njemu je kao voditelju poslovanja prijeko potrebna savršena internetska veza kako bi u svakom trenutku mogao pristupiti poslovnim dokumentima u cloudu.

Ljetos sam, tijekom godišnjeg odmora na plaži, slagao raspored vožnje i pisao ugovore. Kad ste mali ili srednji poduzetnik, radno vrijeme vam je cijeli dan, tijekom cijele godine. Zato sa sobom uvijek imam mobitel, laptop i snažan mobilni internet na koji mogu spojiti druge uređaje. O tome kako ja organiziram posao u konačnici ovisi i zadovoljstvo naših klijenata, a tu nema kompromisa. Kvalitetna IT oprema, mobilni internet i fiskalna blagajna pomažu nam da budemo brzi, točni i pouzdani”, zaključuje vlasnik male tvrtke.

Moja tri top rješenja

Izvor: tportal.hr 

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.