Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Cloud Storage je jedini oblak kojeg želite imati iznad glave. Otkrijte sve njegove prednosti i mogućnosti koje će vam olakšati upravljanje dokumentima i omogućiti fleksibilniji rad s kolegama.

Koliko puta ste čuli, a možda ste se i sami našli u situaciji kada su svi podaci nestali s vašeg računala? Dragocjene datoteke, videozapisi, fotografije, glazba, poslovni dopis koji ste trebali samo još ispisati a onda….nevrijeme, grom, loša izolacija, neispravna utičnica ili virus. Zbogom! Sve je otišlo u nepovrat jer ste još uvijek lijeni isprobati ne tako veliku novost – Cloud Storage ili aplikaciju za čuvanje podataka u oblaku. Oni koji su ga isprobali znaju da je to jedini oblak kojeg uvijek želite imati “iznad glave”. Za razliku od onih koji vam kvare raspoloženje, život podataka na oblaku je lijep jer tamo im se ne može dogoditi ništa loše i što je najbolje – više ne trebate razmišljati o konstantnom backupu (koji ruku na srce gotovo nitko ne radi) niti kupovati eksterne hardove ili usb stickove (koje svi gubimo).

Ne postoji jednostavniji, brži i sigurniji način pohrane podataka ili dokumenata od Cloud Storagea. Sljedeća 3 jednostavna koraka možete svladati i da se danas prvi put susrećete s računalom, a sve što vam treba je internetska veza:

 1. odaberite dokumente koje želite spremiti (bilo koje vrste i veličine)
 2. uploadajte ih tj. spremite na Cloud Storage (koristeći računalo, tablet ili mobitel) i
 3. pristupite dokumentima bez ograničenja s bilo kojeg mjesta.

10 razloga zašto bi podatke trebali pohranjivati u Cloud Storageu

 • Dostupnost – oni koji rade “u pokretu” najbolje znaju koliko je oblak potreban kako bi bili učinkoviti i produktivni. Cloud Storageu možete pristupiti putem računala, tableta, mobitela s bilo kojeg mjesta samo vam treba internetska veza.
 • Integracija – ukoliko već koristite Dropbox, Google Drive ili OneDrive za pohranu i dijeljenje podataka, možete ih jednostavno pridružiti Cloud Storageu i sa svim vašim podacima pohranjenim u oblaku upravljate s jednog mjesta (naravno, zadržavajući i njihov prostor za pohranu)
cloud-storage-integracija

Cloud Storage – integracija s vanjskim servisima

 • Live dokumenti – kreirajte i uređujte Word, Excel i PowerPoint dokumente istovremeno s vašim kolegama. Ušteda vremena je nevjerojatna. Nema više nepotrebnih sastanaka, ili čekanja da jedan završi, pa da pošalje e-mail, pa čekanje dok se isti učita. Sad svi možete pristupiti dokumentima i bez čekanja zajedno raditi na njima. Za razliku od Google Docsa, radite u originalnim Microsoftovim web aplikacijama.
 • Dijeljenje putem linka – podatke bez obzira na njihovu veličinu možete slati, primati i dijeliti bez poteškoća ili zatrpavanja e-mail sandučića. Jednostavno pošaljete link za slanje (upload) ili skidanje (download) datoteka.
 • Sinkronizacija – vaši podaci se automatski sinkroniziraju između različitih uređaja, što itekako štedi vaše dragocjeno vrijeme. Zadnjih 5 verzija dokumenta se pamti te ih uvijek možete povratiti.

 

cloud-storage-uredaji

 

 • Nema ograničenja – za razliku od ostalih servisa, Cloud Storage nema ograničenja vezanih uz veličinu dokumenta. Pohranite što god želite. Šaljite i primajte velike datoteke, kako unutar same tvrtke tako i izvan nje. Ovo su prepoznale brojne svjetske kompanije koje svoje goleme arhive prenose upravo na oblak te time štede novac jer im više nisu potrebne prostorije u kojima su imali servere ili još gore,  gomilu papira u ladicama.
 • Zaštita – sami određujete hoće li linkovi koje šaljete imati dodatnu zaštitu u vidu lozinke i koliko dugo će takva zaštita trajati.
 • Sigurnost – vaši podaci su uvijek dostupni i maksimalno sigurni jer je osigurana sigurnosna kopija svih spremljenih dokumenata HT podatkovnom centru koji se održava u skladu s najvišim sigurnosnim standardima.  Ako dođe do kvara vašeg računala, mobitela ili tableta nećete izgubiti vaše dokumente već će oni i dalje biti sigurni i vama dostupni.
 • Nadogradnja – početnih 5GB prostora dobivate besplatno, a imate li potrebu za više prostora dodatni prostor možete nadograditi vrlo povoljno. Aplikaciju plaćate koliko ju koristite – bez ikakve ugovorne obveze.
 • Tehnička podrška – stručna tehnička podrška dostupna vam je 24/7 putem telefona, e-maila ili udaljenim pristupom.

Spremite svoje podatke na sigurno u Cloud Storage i pristupajte im bilo kada i bilo gdje! Cloud Storage sadrži poboljšane funkcionalnosti za gotovo svaki poslovni scenarij. Ako još uvijek nemate rješenje za pohranu i sinkronizaciju podataka u oblaku:

Iskoristite BESPLATNIH 5GB odmah
ili
saznajte više o Cloud Storageu

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.