Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Novi Office 2016 lansirat će vašu komunikaciju unutar tima, a samim time i poslovanje na novu razinu.

Kao Office 365 pretplatnik redovito dobivate nove i unaprjeđene funkcije. Već danas imate na raspolaganju jako puno korisnih opcija za upravljanje dokumentima u poslovanju, a još puno toga novog stalno dolazi.

Tako su ove jeseni svi Office 365 pretplatnici dobili mogućnost koristiti najnovije Office 2016 aplikacije! Office 365 automatski se ažurira pa uvijek imate najnovije značajke programa Word, Excel, PowerPoint i drugih. U nastavku vam donosimo popis svih najnovijih promjena u Office 2016 koji automatski dolaze s vašom Office 365 pretplatom! 😉

Ako vam je Office 365 još uvijek nepoznanica, vrijeme je da se upoznate: “Zašto svaki ured treba Office 365”. 

 

Rad u timu postaje još lakši

Jedan fantastični element novog Office 2016, koji će dobro doći i vašem timu, jest to što olakšava dijeljenje dokumenata i rad s drugima u isto vrijeme. Dijeljenje dokumenata je još jednostavnije – sa samo jednim klikom izravno iz dokumenta. Uz opcije suautorstva sada točno možete vidjeti tko radi na kojem dijelu dokumenta kojeg ste zajednički autor, davati ideje, komentare i primjedbe putem izravnih i govornih poruka i pratiti napredak u radu u realnom vremenu, čime se minimiziraju “greške i nesuglasnice” u komunikaciji.

Osim toga, možete koristiti i nove mogućnosti za dodavanje privitka u Outlooku, tako što dodajete dokumente iz One Drivea i automatski namještate dopuštenja za korištenje bez da uopće izlazite iz Outlooka.

Korištenje video razgovora u obavljanju zadataka ili zajedničko korištenje radne površine omogućuje rad i “hitne intervencije” s bilo kojeg mjesta.

Jedna od osnovnih prednosti Office 365 za suvremeno poslovanje je korištenje na više uređaja, zato podsjećamo da si olakšate pregledavanje, uređivanje i analizu dokumenata korištenjem Officea “u hodu”, budući da je aplikacija dostupna na ovim uređajima:

    • PC ili Mac računalo/laptop
    • smartphone i tablet uređaji sa Windows, Apple® i Android™ sustavima.

sto-je-novo-u-office-2016-2

Foto: Olu Eletu/Stocksnap.io

Office 2016 radi za vas i vaš tim i štedi vaše vrijeme

Vrijeme je dragocjeno, a Office 2016 dolazi s opcijama zbog kojih ćete moći brže obavljati svoje zadatke (i ostaviti više vremena za druge stvari 🙂 ). 

  • Odsad cijeli tim može surađivati kao da se nalazi u istoj sobi, iako to nije, uz opcije poput zajedničkog korištenja radne površine, koautorstva na istim dokumentima i korištenjem video razgovora. Time vam više vremena ostaje za fokus na izradu drugih zadataka, a isto pridonosi i rastu produktivnosti cijelog tima.
  • Uštedite vrijeme na dogovaranje i odlaske na sastanke i održite sastanak s timom, partnerima i klijentima uz videokonerencije u visokoj razlučivosti.
  • Opcija “Tell me” vam omogućuje da jednostavno kažete svom programu Word, Excel ili PowerPoint što trebate učini i ta opcija će vas dovesti do željene naredbe.
  • Nadalje, još brže možete provjeriti određene pojmove i činjenice bez da napustite dokument na kojem radite, uz opciju “Smart Lookup” s potporom Bing tražilice. Pametno pretraživanje će iskoristiti sve pojmove i podatke koje označite u dokumentu i isporučiti vam rezultate s weba.
  • A kada želite provjeriti buduće trendove, sada vam je potrebno i manje klikova do uvida u podatke. Točnije, uz jedan klik predviđanja brzo pretvarate povijesne podatke u analizu budućih trendova. A nove tablice pomažu vam i da bolje i jednostavnije vizualizirate kompleksne podatke.  

  sto-je-novo-u-office-365-1Foto: Alejandro Escamilla/Stocksnap.io

Vaš Office vas prati kamo god pošli

Uz Office 2016 možete nastaviti opušteno raditi s bilo kojeg mjesta na svijetu, bez imalo grižnje savjesti. 🙂 Ako ste u pokretu i nemate svoj kompjuter već ste mogli ponijeti samo tablet ni to nije problem. Jer Office 2016 optimiziran je za upravljanje dodirom. Dodirom ekrana možete čitati, uređivati, zumirati i navigirati, kao i pisati bilješke ili komentare u dokumentima sa pomoću digitalnog rukopisa.

Kada ste u pokretu, vaši dokumenti su i dalje sigurni, u oblaku, na servisu OneDrive. Jednostavno spremajte svoje dokumente na prostor za pohranu u oblaku i slobodno se prebacite s jednog uređaja na drugi bez brige da će nešto nestati. Office aplikacije pamte sve vaše promjene na dokumentima i isporučuju ih u jednakom obliku kada se spojite s drugog uređaja te nastavljate tamo gdje ste zadnji puta stali s unosom.

Vaš Office 2016 će se savršeno slagati i s najnovijom verzijom Windows 10, a kompletnu listu novosti u Office 365 iz mjeseca u mjesec popratite ovdje.


Gdje mogu nabaviti Office 365 koji ima Office 2016?


Za početak možete i besplatno isprobati Office 365 s novim Office 2016 na 30 dana pa onda kada se odlučite za kupnju samo nastavite s korištenjem ili odaberite paket koji će vam najviše odgovarati. 😉

Želim isprobati Office 365 s novim Office 2016

 

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte