Kontaktirajte nas

Sektor proizvodnje iznimno je važan za svako gospodarstvo jer je riječ o tvrtkama koje stvaraju dodanu vrijednost, zapošljavaju, investiraju, izvoze. Osim velikih tvrtki, sve je više i malih hrvatskih proizvođača koji izvoze, i to od namještaja, hrane, vina i maslinova ulja do alata i odjeće. Oni se susreću s brojnim izazovima u poslovanju da bi na domaće i inozemno tržište uspješno plasirali svoje proizvode. Poduzetnicima koji se bave proizvodnjom zato su racionalizacija i efikasnost svih aspekata poslovanja od iznimne važnosti.

Smartworking rješenja mogu im pomoći da svoj cjelokupni poslovni proces unaprijede, učine bržim, sustavnijim i jeftinijim.

1. OFFICE 365

Uz informatičku opremu, poslovanje zahtijeva ulaganja i u uredski softver, programe poput Excela, Worda i drugih. U sklopu paketa Office 365 sve ih možete dobiti za mjesečnu naknadu, a softver možete koristiti na svim svojim uređajima. Svi se podaci pohranjuju, a zaposlenici u vašem uredu na dokumentima mogu raditi zajednički, u stvarnom vremenu bez obzira na to gdje se nalaze.

Budite još efikasniji u poslovanju: naknada je skalabilna, prilagodite paket i naknadu svojim potrebama.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

2. PANTHEON ERP

Pantheon ERP olakšava i pojednostavljuje kontrolu nad svim poslovnim procesima kompanije, od nabave i fakturiranja do računovodstva. Zahvaljujući ovoj usluzi, svi su ti procesi pregledni unutar jednog sustava, aplikacije kojom se može upravljati s pametnog telefona, tableta ili računala. Usluga se automatski ažurira u skladu s novim zakonskim promjenama i tako olakšava poslovanje.

Budite još efikasniji u poslovanju: sistematizirajte poslovanje, uravnotežite nabavu i smanjite inventar.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

3. CLOUD SERVER

Usluga korištenja virtualnog servera u cloudu. Sve vaše aplikacije i web stranice smještene su na sigurnom i brzom serveru, a podaci se svakodnevno pohranjuju. Korisnik ima i direktnu kontrolu nad serverom preko portala za samoupravljanje kojem se može pristupiti s računala, tableta i mobitela, a više nema potrebe za plaćanjem troškova održavanja fizičkog servera.

Budite još efikasniji u poslovanju: koristite pouzdan server bez troškova održavanja.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

4. CLOUD FAX

Usluga koja digitalizira komunikaciju faksom. S Cloud Faxom  korisnik možete slati fakseve putem e-maila i drugih aplikacija, neovisno o lokaciji. Više nije potrebno kupovati uređaj, uvoditi posebnu liniju niti trošiti na toner, papir i ostalo. Cloud Fax se može integrirati s drugim aplikacijama i slati grupne fakseve na više adresa istodobno.

Budite još efikasniji u poslovanju: šaljite faks-poruke s bilo koje lokacije na više adresa istodobno.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

5. FISKALIZACIJA

Fiskalizacija korisniku omogućuje jasan i transparentan uvid u poslovanje. U fiskalnoj blagajni u jednom uređaju ima i internetsku vezu, i pisač, i blagajnu, i aplikaciju. Svi izdani računi automatski se šalju Poreznoj upravi, što štedi na vremenu koje bi se u protivnom utrošilo na papirologiju. Svi računi pohranjuju se u Cloudu, a korisnik im može pristupiti bilo kada i s bilo kojeg uređaja.

Budite još efikasniji u poslovanju: stalno ažurirajte podatke o proizvodima i izdanim računima.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

6. INFORMATIČKA OPREMA

Kojem god sektoru pripadao, svaki posao zahtijeva ulaganja u informatičku opremu. Opremanje ureda više ne mora biti skupo ni rizično. HT nudi pakete koji korisnicima omogućuju da za mjesečnu naknadu na korištenje dobiju potpuno novu informatičku opremu, računala, pisače i drugo, uz uslugu podrške na lokaciji. Trošak korištenja informatičke opreme porezno je priznat.

Budite još efikasniji u svom poslovanju: nakon isteka najma, moguć je otkup opreme za 1 kunu.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

7. CLOUD STORAGE

Usluga koja vam omogućuje da sve vrste datoteka, bez obzira na veličinu, pohranjujete u virtualnom diskovnom prostoru uz sigurnosnu kopiju. Cloud Storageu može se pridružiti  Dropbox ili Google Docs, a usluga omogućuje slanje i primanje velikih datoteka bez gnjavaže s jumbo mail servisima.

Budite još efikasniji u poslovanju: osnovni paket od 5 GB je besplatan.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

8. CLOUD CALL CENTAR

Cloud Call Centar olakšava i sistematizira održavanje kontakata s klijentima i partnerima tako da sve komunikacijske kanale poduzetnika objedinjuje kroz jedinstvenu aplikaciju. S bilo koje lokacije i tehnologije (klasičnog telefona, VoIP-a, računala, tableta, pametnog telefona, smart TV-a) korisnik može komunicirati putem svih svojih kanala.

Budite još efikasniji u poslovanju: usluga je fleksibilna, koristite ju u skladu s vlastitim potrebama.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

9. CLOUD NADZOR VOZILA

Uz uslugu Cloud nadzor vozila korisnik efikasno nadzire svoj vozni park i u svakom trenutku može znati gdje se određeno vozilo nalazi, koliko je kilometara i kojom brzinom prešlo, kojim se rutama kretalo i je li se koristilo izvan radnog vremena. Sustav nudi i opciju primanja izvještaja o pojedinom vozaču ili sektoru vozača SMS-om ili e-mailom.

Budite još efikasniji u poslovanju: automatski obračunajte troškove dnevnica i naknada za svaki prijeđeni kilometar.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

10. MINI CRM

Mini CRM je cloud aplikacija koja poduzetnicima pomaže da sistematiziraju upravljanje odnosa s klijentima (CRM). Aplikacija sve informacije vezane za klijente povezuje na jednome mjestu, sve komunikacijske zadaće i svi podaci o klijentu nalaze se u jedinstvenom sustavu, kojem je moguće pristupiti  s bilo kojeg mjesta putem računala ili tableta. Aplikacija se može povezati s Googleovim aplikacijama, Gmailom, Outlookom, Officeom 365, LiveChatom, Facebookom ili aplikacijama kalendara kako bi dnevna rutina bila što učinkovitija.

Budite još efikasniji u poslovanju: automatizirajte i ojačajte prodajni proces.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.