Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Treće izdanje Best Stay-a održat će se 19. i 20. listopada u Hotelu Park Split, a naglasak ove godine bit će upravo na luksuznom turizmu.

Naglasak trećeg izdanja Best Stay-a, najkonkretnije hospitality konferencije u Hrvatskoj bit će upravo na luksuznom turizmu. Očekuje se više od 300 sudionika jer događaj raste iz godine u godinu, kao i potpora sponzora i partnera, koji do sada uključuju: Hrvatski Telekom, Dionaea-Vrtove, InSky Solutions, Hotezu, Bernardu, Dalmacijavino, Hotel Park Split, Turističku zajednicu Grada Splita, Ivas Grupu, Hotelijeri.com, Poslovni Turizam, TurizamInfo.

Best Stay je dvodnevni B2B događaj koji okuplja najbolje od hrvatskog, regionalnog i inozemnog turizma.

 

best-stay-logo-2017

Osim nove lokacije eventa u Splitu, organizatori ove godine najavljuju i dodjelu nagrada, kao i ekskluzivni Best Stay party na kraju prvog dana eventa. Za čim bolje druženje tijekom dva dana konferencije, ponavljaju se popularni formati i uvode novosti na programu za povezivanje s novim i druženje sa postojećim partnerima i kolegama, kao što su: Speed networking kratki sastanci, unaprijed dogovoreni duži sastanci, Tech Hour prezentacije inovacija u turizmu, okrugli stolovi uz F&B, dinamični paneli i uvijek popularne studije slučaja nagrađivanih hotelijera iz Hrvatske i cijele regije.

Lista potvrđenih govornika, koju čine uglavnom hotelijeri, raste iz dana u dan, a do sada na Best Stay dolaze:

 best-stay-konferencija-2016Robert Gasser, generalni menadžer, Courtyard by Marriott Belgrade City Center
Ayham Bascia, generalni menadžer, Rixos Libertas Dubrovnik
Andrea Glavan, generalna menadžerica, Hotel Bellvue Lošinj
Tomislav Hrala, direktor klastera za prodaju i marketing, Kempinski Palace Portorož
Ivica Max Krizmanić, generalni menadžer, Esplanade Hotel Zagreb
Sanja Gagulić, članica Uprave, Bluesun Hotels & Resorts

Best Stay je događaj kreiran za one koji se žele istaknuti vrhunskom uslugom, izvanrednom ponudom te luksuzom i kvalitetom u svakom pogledu. Ako se i Vi vidite u tome, što čekate?

Rezervirajte svoje mjesto već danas i osigurajte si uštedu od čak 500 kn – kupite ulaznice po najpovoljnijoj, super early bird cijeni, do 15.6.2017.

Za sve informacije kontaktirajte organizatore na info@proper.com.hr, ili posjetite novu web stranicu www.beststayevent.com.

Pogledajte kako je izgledao Best Stay 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=_PiSpZUxaNE

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.