Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Trgovina je golem i prilično širok sektor. U Hrvatskoj je, s više od 186 tisuća zaposlenih u trgovini na veliko i malo te prihodima koji se mjere u milijardama kuna, druga grana gospodarstva po veličini.

Poslovanje u takvom sektoru iziskuje konstantu optimizaciju, transparentnost i visoku razinu sistematizacije svih poslovnih procesa. Novim trendovima i konceptima, digitalizacijom, online trgovinom te otvaranjem novih prodajnih kanala i mogućnosti plaćanja, te su potrebe još više naglašene.

Smartworking rješenja pomažu pri organizaciji, olakšavaju poslovanje, ubrzavaju i pojednostavljuju procese. Evo koja se koriste najčešće.

1. FISKALIZACIJA

U jednom uređaju – fiskalnoj blagajni – korisnik ima sve: internetsku vezu, pisač, blagajnu i aplikaciju. Svi računi automatski se šalju Poreznoj upravi, a čak i ako se internetska veza nakratko prekine, računi se i dalje mogu izdavati i Poreznoj se šalju kada se veza ponovno uspostavi. Svi se računi arhiviraju u cloudu, korisnik im može pristupiti bilo kada i s bilo kojeg uređaja.

Budite još efikasniji u poslovanju: aplikacija nudi mogućnost stalnog ažuriranja podataka o proizvodima te pregled izvještaja o izdanim računima.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

2. INFORMATIČKA OPREMA

Određena ulaganja u informatičku opremu, prijenosna i stolna računala, printere i drugo, nužnost su u vođenju svakog posla. Opremanje ureda postalo je jednostavnije jer ta ulaganja više ne moraju biti skupa i  rizična. HT nudi pakete u sklopu kojih korisnik, za mjesečnu naknadu, informatičku opremu dobiva na korištenje, uz usluge podrške koja je dostupna na lokaciji. Nakon isteka najma moguć je otkup opreme za jednu kunu.

Budite još efikasniji u poslovanju: trošak korištenja informatičke opreme tvrtkama je porezno priznat.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

3. OFFICE 365

Osim u informatičku opremu, svaki ured mora uložiti i u uredski softver, programe poput Excela, Worda i drugih. HT nudi softverske pakete u okviru kojih korisnici, za mjesečnu naknadu, uredski softver koriste na svim uređajima. Svi podaci se pohranjuju, članovi tima mogu dijeliti dokumente i pristupiti im s praktički bilo koje lokacije, a promjene na dokumentima vidljive su u stvarnom vremenu. Naknada je prilagodljiva i skalabilna, a paket se može širiti i smanjivati ovisno o potrebama.

Budite još efikasniji u poslovanju: paket uključuje Skype for Business, koji vam omogućuje da lakše komunicirate s klijentima putem telekonferencija.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

4. CLOUD STORAGE

Cloud Storage je usluga zahvaljujući kojoj korisnici u virtualnom diskovnom prostoru mogu pohranjivati i dijeliti sve vrste datoteka, bez ograničenja veličine i uz sigurnosnu kopiju. Koristite li Dropbox ili Google Docs, možete ih pridružiti Cloud Storageu. Osnovni paket od 5 GB je besplatan, a samo za dodatne korisnike i disketni prostor određuje se mjesečna naknada.

Budite još efikasniji: uređujte dokumente i popunjavajte tablice zajedno s kolegama, šaljite i primajte velike datoteke bez gnjavaže s jumbo mail servisima.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

5. CLOUD FAX

Komunikacija faksom, poput većine ostalih komunikacijskih kanala, postala je digitalna. Cloud Fax omogućuje slanje i primanje faks-poruka putem e-maila, interneta ili drugih aplikacija neovisno o lokaciji. Za slanje faksa više nisu potrebni zasebna linija, uređaj, toner i papir, što omogućuje mobilnost i donosi uštede.

Budite još efikasniji u poslovanju: integrirajte Cloud Fax s drugim aplikacijama i šaljite grupne fakseve na više adresa istodobno, bez dodatnih troškova.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

6. CLOUD SERVER

Cloud Server je usluga najma virtualnog servera. Vaše aplikacije, web stranice i web shopove smješta na siguran i brz server, podaci se svakodnevno pohranjuju, a korisnici ne moraju plaćati održavanje fizičkih servera. Osim toga, korisnici imaju i direktnu kontrolu nad serverom putem portala za samoupravljanje, koji je dostupan s računala, tableta i mobitela.

Budite još efikasniji u poslovanju: ne morate plaćati održavanje fizičkog servera.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

7. CLOUD CALL CENTAR

Cloud Call Centar je usluga koja korisnicima omogućuje upotrebu svih komunikacijskih kanala kroz jedinstvenu aplikaciju, čime olakšava i sistematizira održavanje kontakata. Sve komunikacijske kanale korisnici sada mogu koristiti s bilo koje lokacije i tehnologije (klasičnog telefona, VoIP-a, računala, tableta, pametnog telefona, smart TV-a. Usluga je fleksibilna i može se koristiti u skladu s trenutnim potrebama poslovanja.

Budite još efikasniji: upravljajte svim kontaktima na brz i jednostavan način, a uslugu plaćajte onoliko koliko ju koristite.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

8. CLOUD NADZOR VOZILA

Usluga koja korisniku pruža mogućnost da nadzire i optimizira korištenje voznog parka. Kroz Cloud Call Centar korisnik u svakom trenutku zna gdje se određeno vozilo nalazi, koliko je kilometara i kojom brzinom prešlo, kojim se rutama kretalo i je li se koristilo izvan radnog vremena. Sustav automatski preuzima podatke relevantne za svaki putni račun te automatski obračunava troškove dnevnica i naknadu za prijeđeni kilometar.

Budite još efikasniji u poslovanju: primajte izvještaje o pojedinom vozaču ili sektoru vozača SMS-om ili e-mailom.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

9. PANTHEON ERP

Cloud aplikacija kojom male i tvrtke srednje veličine mogu povezati i pojednostaviti poslovne procese, od nabave i fakturiranja do računovodstva. Svi poslovni procesi pregledni su unutar jednog sustava, aplikacije kojom se može upravljati s pametnog telefona, tableta i računala. Korisnik ima uvid u sve poslovne operacije, što je posebno korisno pri uravnoteživanju ponude i potražnje, te tako smanje inventar.

Budite još efikasniji u poslovanju: usluga se automatski ažurira u skladu s novim zakonskim promjenama i tako olakšava poslovanje.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

10. MINI CRM

Upravljanje odnosa s klijentima (Customer Relations Management) jedan je od najvažnijih aspekata poslovanja u trgovini, a Mini CRM je cloud aplikacija koja u tom aspektu pomaže utoliko što omogućuje sistematizaciju svih informacija vezanih uz klijente na jednome mjestu. Aplikacija se može povezati s Googleovim aplikacijama, Gmailom, Outlookom, Officeom 365, LiveChatom, Facebookom ili aplikacijama kalendara kako bi dnevna rutina bila što efikasnija. Svaki komunikacijski zadatak i svi podaci o klijentu dostupni su u jednom sustavu, a moguće im je pristupiti s bilo kojeg mjesta putem računala, mobitela ili tableta.

Budite još efikasniji u poslovanju: sistematizirajte komunikaciju s klijentima, bolje razumijte svoje kupce, automatizirajte i olakšajte prodajni proces.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.