Kontaktirajte nas

Kao najvažnija gospodarska grana u Hrvatskoj, turizam donosi više od 19 posto hrvatskog BDP-a. Brojke neprestano rastu jer je ostvarenih prihoda, turističkih noćenja i dolazaka, kao i poduzetnika, u toj djelatnosti sve više.

Turistički sektor, naravno, ima i svoje specifičnosti. U njegove statistike ulaze potpuno različiti poslovni subjekti, od malih obrta koji iznajmljuju tek nekoliko kreveta do velikih hotelskih lanaca, a uz turističku su uslugu vezani još mnogi uslužni biznisi. Velik izazov za sve poduzetnike u tom dijelu ekonomije jest činjenica da je turizam u Hrvatskoj u velikoj mjeri i dalje sezonalna djelatnost u kojoj se ogroman dio posla odvija u samo nekoliko mjeseci ili oko blagdana.

U takvom, prilično nepredvidljivom, sezonalnom i često hektičnom sektoru, smartworking rješenja, koja ubrzavaju i sistematiziraju poslovanje, mogu odlučujuće utjecati na konačne rezultate. Nabrojali smo neka od njih.

1. FISKALIZACIJA

Malim obrtnicima, sezonalnim biznisima i ugostiteljima fiskalizacija omogućuje da na brz i jednostavan način svoje poslovanje učine efikasnim i transparentnim, bez gubljenja vremena i živaca zbog papirologije. U samo jednom uređaju, fiskalnoj blagajni, korisnik ima blagajnu, pisač za izdavanje računa, internetsku vezu i aplikaciju, što obrtima koji, primjerice, prodaju suvenire ili ulaznice za razne lokalne doživljaje u destinaciji omogućuje mobilnost.

Budite još efikasniji: Poreznoj upravi automatski se dostavljaju svi računi, a čak i u slučaju prekida internetske veze, mogu se i dalje izdavati. Poreznicima se šalju čim se veza uspostavi. Svi su računi trajno arhivirani, a može im se pristupiti bilo kada i s bilo kojeg uređaja.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

2. INFORMATIČKA OPREMA

Gotovo bez iznimke, svaki posao zahtijeva određena ulaganja u informatičku opremu: prijenosna i stolna računala, printere, monitore i drugo.  Manjim obrtima i sezonskim biznisima investicije u informatičku opremu kao kapitalna ulaganja mogu predstavljati ozbiljnu prepreku.

HT nudi pakete kojima poslovni korisnici uz naknadu informatičku opremu mogu dobiti na korištenje, uz mogućnost povoljne kupnje nakon isteka najma, a trošak njezina korištenja porezno je priznat.

Budite još efikasniji: korisnici imaju pravo na usluge podrške i održavanja na lokaciji, bez rizika kupnje i velikih investicija.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

3. OFFICE 365

Osim u informatičku opremu, potrebno je uložiti i u uredski softver, poput Worda, Excela i slično. Kroz HT-ove softverske pakete korisnici mogu plaćati mjesečnu naknadu za korištenje licenciranog softvera. Jedna od opcija paketa Office 365 je i usluga Skype for Business, koja vam omogućuje videokonferencije. Olakšava se koordinacija, zaposlenici mogu u realnom vremenu vidjeti izmjene u dokumentima, a svi podaci su pohranjeni.

Budite još efikasniji u poslovanju: usluga je prilagodljiva i skalabilna, korisnici mogu prilagođavati pakete. Primjerice, korištenje usluge mogu proširiti ljeti, a suziti kada se poslovne aktivnosti smanje.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

4. CLOUD STORAGE

Usluga Cloud Storage olakšava dijeljenje i pohranu svih dokumenata, bez obzira na njihovu veličinu. S kolegama i klijentima, uz obveznu sigurnosnu vezu, možete dijeliti dokumente bez ograničenja veličine, uz sigurnosnu kopiju.

Budite još efikasniji u poslovanju: administratorski račun od 5 GB u cijelosti je besplatan, samo se za dodatne korisnike i disketni prostor određuje mjesečna naknada.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

5. CLOUD FAX

Poput većine ostalih komunikacijskih kanala, i faks se digitalizirao. Cloud Fax omogućuje slanje i primanje faks-poruka putem e-maila, interneta ili zasebnih aplikacija neovisno o lokaciji. Može se integrirati s drugim aplikacijama, pa je tako moguće slati i grupne fakseve na više adresa istodobno.

Budite još efikasniji u poslovanju: za slanje faksa više su potrebni zasebna linija, uređaj, toner i papir, što osigurava mobilnost i donosi uštede.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

6. CLOUD SERVER

Turizam kao rijetko koja grana gospodarstva zahtijeva stalno otvorene komunikacijske kanale. Cloud Server vaše poslovne aplikacije, baze podataka i web stranice smješta na siguran i brz server, gdje su uvijek dostupni. Svi se podaci svakodnevno pohranjuju. Korisnici uslugu plaćaju onoliko koliko je koriste, a direktnu kontrolu nad serverom ostvaruju putem portala za samoupravljanje, koji je dostupan s računala, tableta i mobitela.

Budite još efikasniji u poslovanju: korisnik više ne mora plaćati održavanje fizičkog servera.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

7. CLOUD CALL CENTAR

Poduzetnici i obrtnici koji rade u turizmu u pravilu moraju održavati velik broj kontakata, i to različitim komunikacijskim kanalima. Cloud Call Centar omogućuje im da sve te kanale koriste kroz jedinstvenu aplikaciju, s bilo koje lokacije i tehnologije (klasičnog telefona, VoIP-a, računala, tableta, pametnog telefona, smart TV-a). Osigurava bolju organizaciju i unapređenje komunikacije s korisnicima i poslovnim partnerima na različitim komunikacijskim kanalima.

Budite još efikasniji u poslovanju: usluga Cloud Call Centra je fleksibilna, pa ju možete koristiti u skladu s trenutnim potrebama poslovanja.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

8. CLOUD NADZOR VOZILA

Omogućuje nadzor nad voznim parkom u realnom vremenu. Korisnik može pratiti gdje se određeno vozilo nalazi, koliko je kilometara i kojom brzinom prešlo, kojim se rutama kretalo i je li se koristilo izvan radnog vremena. Osigurava optimizaciju i detaljan uvid u sve troškove te pruža detaljne izvještaje o pojedinom vozaču ili sektoru vozača, koje možete primati i SMS-om ili e-mailom.

Budite još efikasniji u poslovanju: sustav automatski preuzima podatke relevantne za svaki putni račun te automatski obračunava troškove dnevnica i naknadu za prijeđeni kilometar.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

9. PANTHEON ERP

Pantheon ERP je cloud aplikacija koja malim tvrtkama i poslovnim subjektima srednje veličine pomaže da povežu i sistematiziraju svoje poslovne procese, od nabave, fakturiranja i računovodstva do analitike, na jednome mjestu, unutar jednog sustava. Aplikacijom se može upravljati s pametnog telefona, tableta i računala, a usluga je dostupna kroz licence kojima korisnici pristupaju svojim bazama podataka. Svi podaci se pohranjuju, s time da se usluga automatski ažurira u skladu s novim zakonskim promjenama te tako olakšava poslovanje.

Budite još efikasniji u poslovanju: usluga nudi trenutni uvid u poslovne operacije i opskrbni lanac, što korisnicima omogućava da uravnoteže ponudu i potražnju te smanje inventar.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

10. MiniCRM

MiniCRM je cloud aplikacija, marketinški alat koji pomaže pri automatizaciji prodajnog i marketinškog procesa. Upravljanje odnosima s klijentima (Customer Relations Management) među najvažnijim je aspektima poslovanja u turizmu, posebno zbog komunikacije s velikim brojem klijenata. MiniCRM omogućuje sistematizaciju svih informacija vezanih uz klijente na jednome mjestu. Svaki komunikacijski zadatak i svi podaci o klijentu dostupni su u jednom sustavu, kojem se može pristupiti s bilo kojeg mjesta putem računala, mobitela ili tableta. MiniCRM je poveziv s Googleovim aplikacijama, Gmailom, Outlookom, Officeom 365, LiveChatom, Facebookom ili aplikacijama kalendara kako bi dnevna rutina bila što učinkovitija.

Budite još efikasniji u poslovanju: sistematizirajte komunikaciju s klijentima, organizirajte zadatke i automatizirajte prodaju.

Saznaj više o proizvodu

Pošalji informativni upit

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.