Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

To nije samo PR fora nego stvarna financijska prilika za vaše poslovanje!

Ekološko promišljanje stavlja vas u poziciju društveno odgovornoga poslodavca i radnika, a ušteđeni novac možete iskoristiti za investiranje u druge projekte, zaposlenike i sl. Kako bismo u pravom eko duhu obilježili Dan planeta Zemlje 22. travnja trebamo pomoći prirodi malim promjenama navika u poslovanju, a ovi će vam potezi donijeti i vidljive uštede:

Promijenite žarulje

Zamijenite stare žarulje novim LED žaruljama koje troše 85 posto manje energije i traju čak 20 puta dulje. Vaši računi za električnu energiju će već sljedeći mjesec biti osjetno manji!

bizit-ustede-koje-treba-iskoristiti-svaki-moderni-ured

Prijeđite na cloud fax uređaj

Puno je lakše kada vam svi faksevi dolaze na email i još veća prednost je arhiva u oblaku kojoj imaju pristup svi zaposlenici. I nema više troškova kupnje faks uređaja, održavanja starih uređaja, kupovine masu skupih tonera i papira. (A isprobati ga možete besplatno na 30 dana.) 🙂

Želim doznati više o Cloud Faxu

Isključite aparate koje ne koristite

Čak i standby mode troši energiju! Stoga izvucite iz utičnice sve aparate koje ne koristite tijekom cijelog radnog dana, a kompjutere gasite u potpunosti nakon odlaska iz ureda.

bizit-ustede-koje-treba-iskoristiti-svaki-moderni-uredPrijeđite na e-račune!

Prijavite se za primanje računa u elektronskom obliku, putem weba ili emaila. Dokument u PDF formatu isti je kao i tiskani računi za usluge koje primate poštom, ali ćete ostvariti uštedu na papiru, dolazit će brže i nećete se brinuti je li račun nestao u pošti. 🙂

Želim primati e-račun

Nabavite korištenu opremu i namještaj

Kada trebate dodatni namještaj za uređenje ureda posjetite sajmove antikviteta u vašem gradu i pregledajte oglasnik jer se baš možda neki ured rješava svojih stvari. Primjerice, brainstorming kutak možete urediti tako što ćete restaurirati stolce i fotelje iz 80-ih promjenom tkanine i lakiranjem. Kvalitetni stari namještaj koštat će vas siću, a vašem uredu će dati full cool štih. 🙂

bizit-ustede-koje-treba-iskoristiti-svaki-moderni-ured

Foto: Sergej Drechsler

Kupujte proizvode od recikliranih materijala

Reciklirani proizvodi su jeftiniji od onih za koji je potreban u potpunosti nova sirovina, a jednako su upotrebljivi. A i sami možete reciklirati sve što koristite u uredu te ih odnositi u za to određene kontejnere (papir, staklo, plastika) i na taj način si direktno smanjiti troškove za sve buduće potrebe.

A ako želite uštedu podignuti na još višu razinu ugradite solarne kolektore energije i napajajte urede u potpunosti energijom sunca! Majka priroda će vam biti zahvalna i davati još puno sunčanih i prekrasnim zelenilom okruženih dana.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.