Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Novosti u ICT svijetu događaju se svakodnevno, no uz smart working principe jednostavnije je napraviti pravi odabir kada su u pitanju potrebe vašeg poslovanja.

Principi poslovanja koji su vrijedili prije doba sveprisutnog interneta, danas se uglavnom samo spominju. Bilo da ste nostalgičar za prošlim vremenima mnoštva papirologije ili se grozite same pomisli na datoteke koje nisu u oblaku, činjenica je da danas radimo po nekim novim standardima i da se isti mijenjaju gotovo svakodnevno. Ono što se ne mijenja je potreba da budete povezani i umreženi kako bi što bolje odgovorili na zahtjeve vlastitih klijenata i održali kvalitetu usluge na koju ste ih navikli. ICT svijet pruža mnoštvo mogućnosti, no ponekad je teško naći ponudu koja je krojena po našoj mjeri. Dok jedni nude samo hardver, drugi pružaju samo softver, a od trećih trebamo tražiti usluge povezivanja na Internet koje su onda ograničene njihovim mogućnostima. No dobro planiranje može skratiti muke svih malih i srednjih kompanija.

smart-working-paket-office-365-informaticka-oprema-mobilni-internet-1


Smartworking kombinacije za pametno poslovanje

Kada se odlučimo na tri različite usluge kod tri različita operatera, sasvim je jasno da dobivamo i različiti standard usluge. Tu su i cijene koje se mogu, ali većinom ne moraju podudarati s opsegom usluga koji nam doista teeba, pa tako završimo plaćajući više za stvari koje nikada nećemo ni koristiti. Smart working nalaže pristup problemu sagledavanjem istog u cjelini, zato je najlogičniji izbor svoje povjerenje dati onome koji pruža najviše za uloženo, a pritom nudi i podršku ukoliko zatreba. Hrvatski Telekom tako nudi idealnu Smartworking kombinaciju: u jednom paketu možete opremiti svoj ured vrhunskom ICT opremom, uz koju dolaze neizbježni programi za poslovanje, te najbrži mobilni internet. 

Opremanje ureda informatičkom opremom ne mora vas baciti u ogroman trošak. Vrhunska prijenosna i stolna računala, printere i monitore možete kupiti ili ih koristiti uz povoljnu mjesečnu naknadu! Kada je najam informatičke opreme u pitanju, odgađanjem kupnje možete profitirati tako da istu prvo isprobate na određeno vrijeme, a ukoliko želite, uvijek je možete i otkupiti. Dođe li do nepredviđenog prekida poslovanja, barem nećete zapeti s hrpom hardvera s kojim ne znate što napraviti. U mjesečnu naknadu uključeno je i održavanje opreme i zamjena u slučaju kvara (i to odmah sljedeći dan), a sva su računala zaštićena i antivirusnim programom koji se redovito ažurira. Uz ovakvu podršku skoro pa ni ne trebate vlastiti IT odjel. 🙂

Kada je o neophodnom poslovnom progromu riječ, Office 365 paket  sadrži programe koji su nezaobilazni u svakoj organizaciji, bilo da se radi o malom, srednjem ili velikom poduzeću. Kada su vam isti dostupni kako na fiksnim, tako i na mobilnim uređajima, iskorištavate sve njihove mogućnosti bez obzira gdje se nalazili i bez potrebe naknadnog printanja ili prebacivanja s medija na medij kako bi ih prebacivali na drugu lokaciju. Na jednom dokumentu istovremeno može raditi više ljudi, a vaši su podaci uvijek sigurno pohranjeni i zaštićeni u data centrima.

Moderno poslovanje zahtijeva i mogućnost rada u pokretu, zato je pouzdan mobilni internet jedina opcija. U paketu Hrvatskog telekoma uključeno je čak 100 GB, pa imate slobodu razmijenjivati velike datoteke bez straha od dodatnih troškova.

Iskoristite veliku promotivnu akciju prijenosnih i all in one računala, pisača i multifunkcijskih uređaja do 31.12.

Želim znati više

Minimalni troškovi i maksimalna usluga

U samo tri koraka možete stvoriti kombinaciju koja vam najviše odgovara. Uz ugovor na 12, 24 ili 36 mjeseci, možete birati između mnoštva informatičke opreme. Osim latopa, tu se nalaze i thinkcentre sistemi, kao i multifunkcijski printeri, kako bi u potpunosti opremili svoj ured. Kada je softver u pitanju, Office 365 možete dobiti uz opciju bez ugovora ili uz ugovor od 12 mjeseci. No i tada birate između tri različite verzije.

Za manje urede s nekoliko zaposlenika najbolji je odabir Business Essentials model. Uz mjesečnu naknadu od 29 kuna (bez ugovorne obveze), odnosno 23 kune (uz ugovornu obvezu od 12 mjeseci) po korisniku možete koristiti online verziju Office programa. Dobivate i prostor za pohranu i zajedničko korištenje datoteka (OneDrive for Business), kao i Skype for Business za sve web konferencije koje trebate odraditi.

Najbolje od Office 365 paketa ipak dolazi kada se iskorištavaju sve njegove mogućnosti. Tako u Business i Business Premium paketu možete koristiti desktop verziju programa, kao i njegovu online inačicu. Bez obzira kojom se trenutno koristite, vaši se podaci pohranjuju na jednom mjestu i možete im jednako pristupiti s oba sučelja. Uz Business Premium dobivate i pristup Online E-mail Exchangeu, te Skype for Business, koji nije uključen u Business paket. Office 365 Business paket dostupan je već od 50 kuna mjesečno, dok Business Premium možete dobiti za 63 kune mjesečno.

smart-working-office-365

Office 365 – Business Essentials, Business i Business Premium paket

—> Pogledajte dostupne mogućnosti unutar svakog Office 365 Business paketa i provjerite koji paket odgovara vašem poslovanju na linku ili preuzmite tablicu.

Ponudu možete zaokružiti odabirom  najbržeg mobilnog interneta za koji ćete izdvojiti od 89 kuna na mjesečnoj razini. Praktično govoreći, za manje od 300 kuna mjesečno možete imati HO ProBook 450 G4 laptopn, uz Office 365 Business Essentials i Najbolju+ Mobile Net tarifu sa 100GB. Treba li vam kao malom poduzetniku nešto više?

Sve usluge iz Smartworking ponude mogu se uzimati i pojedinačno, no ušteda uvijek prati one koji pomno planiraju i odabiru usluge u pristupačnim paketima. TO je i bit pametnog poslovanja, zar ne?

smartworking-ponuda-akcija

Na jednom mjestu pronađite smartworking rješenja koja omogućuju pametnije poslovanje – u uredu, na ulici ili u udobnosti doma!

Želim znati više

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.