Kontaktirajte nas

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Ulaskom na web mjesto www.godigital.hrvatskitelekom.hr primate na znanje i prihvaćate odredbe i uvjete iz „Uvjeta korištenja“ (koji uključuju Zaštitu privatnosti). Ukoliko se s istima ne slažete, NEMOJTE KORISTITI OVO WEB MJESTO. Uvjeti korištenja odnose se na sve stranice web mjesta godigital.hrvatskitelekom.hr.

Korištenjem i pristupom ovom web mjestu (izuzev u slučaju prvog čitanja ovih Uvjeta), krajnji korisnici izjavljuju da su pročitali i razumjeli Uvjete korištenja, da su s istim upoznati i u cijelosti suglasni s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje web mjesta u skladu s njima.

 

Sadržaj, informacije i materijali

Svi članci i tekstovi objavljeni na web mjestu godigital.hrvatskitelekom.hr predstavljaju autorsko djelo. Niti jedan dio sadržaja ovog web mjesta nije dopušteno kopirati niti prenositi bez prethodnog odobrenja. Svako neovlašteno kopiranje bilo kojeg dijela teksta ili članaka u cijelosti predstavlja povredu Zakona o zaštiti autorskih prava te za sobom povlači pravne posljedice.

Hrvatski Telekom ne preuzima odgovornost za aktualnost, točnost i potpunost predočenih informacija. Zahtjevi na temelju odgovornosti autora koji se odnose na štete materijalne ili duhovne prirode, a koje su nastale uslijed korištenja ili nekorištenja ponuđenih informacija, odnosno korištenjem manjkavih ili nepotpunih informacija, načelno su isključeni, ukoliko se ne radi o dokazivo namjernom propustu ili grubom nemaru autora.

Premda se specifikacije, karakteristike, ilustracije i druge informacije s web mjesta temelje na promjenjivim dnevnim informacijama i premda autori godigital.hrvatskitelekom.hr ulažu napore ne bi li osigurali ispravnost svih materijala na web mjestu, ne možemo tvrditi ni jamčiti njihovu potpunu točnost. Informacije na ovom web mjestu mogu sadržavati tehničke netočnosti ili tipografske pogreške. Hrvatski Telekom ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj web mjesta i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web mjesto i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive te da neće prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama.
Sve su ponude slobodne i neobvezujuće. Hrvatski Telekom izričito zadržava pravo promijeniti, dopuniti ili obrisati dijelove stranica ili cijelu ponudu te privremeno ili konačno prestati s objavljivanjem bez posebne najave.

Hrvatski Telekom kao pokrovitelj i podrška godigital.hrvatskitelekom.hr, plasira sadržaje u svrhu promidžbe i oglašavanja svojih proizvoda i usluga. Sva prava na upravljanje, korištenje, objavu, reguliranje i plasman sadžaja zadržava Hrvatski Telekom. Projekt godigital.hrvatskitelekom.hr je digitalna lokacija izrađena, osmišljenja i realizirana po zhtjevu Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom, izvršitelj i autori ni u kojem slučaju nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika/čitatelja iznesenih na web mjestu.

Kako bismo svim čitateljima omogućili kvalitetnu i konstruktivnu raspravu u komentarima ispod članaka potrebno se pridržavati pravila lijepog ponašanja koja bi svima trebala biti jasna. Svi komentari koji sadrže spam, trolanje, govor mržnje, prostačenje i/ili vrijeđanje po bilo kojoj osnovi, bit će obrisani u najkraćem mogućem roku, a u slučaju ponavljanja prekršaja, pristup će dotičnom korisniku biti onemogućen.

Komentari će također tako biti obrisani ako:

– sadrže linkove kojima je jedini cilj promocija
– sadrže tekst koji se ne odnosi na temu članka. Za pitanja koja nemaju veze s temom, možete nam se obratiti i na email (u impressumu).

 

Poveznice i linkovi

Ovo web mjesto može biti povezano s drugim web mjestima. Hrvatski Telekom ne podrazumijeva bilo kakvo direktno ili indirektno odobravanje, udruživanje, sponzorstvo, ovjeru ili pripajanje drugim povezanim stranicama, osim ako nije tako navedeno. Ulaskom na ovo web mjesto primate na znanje i prihvaćate da Hrvatski Telekom nije provjeravao sva web mjesta povezana s ovim te nije odgovoran za sadržaj bilo koje stranice izvan ovog web mjesta kao i bilo kojeg s njim povezanog web mjesta. S vanjskim web stranicama ili drugim web mjestima povezujete se na vlastiti rizik.

 

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Godigital.hrvatskitelekom.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svom web mjestu bez obaveze prethodne najave.

 

Izmjene uvjeta korištenja

Godigital.hrvatskitelekom.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovom web mjestu.

 

Računalna oprema

Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ovog web mjesta na svoju vlastitu odgovornost te snosi isključivo sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak svoje računalne opreme, kao i drugu opremu potrebnu za pristup, kao i drugu opremu potrebnu za pristup i korištenje web mjesta godigital.hrvatskitelekom.hr te sve sa tim povezane troškove. Hrvatski Telekom nije odgovoran za bilo kakva oštećenja opreme krajnjeg korisnika koja mogu nastati kao posljedica korištenja ovog web mjesta.

Politika zaštite privatnosti

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.