Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Ovo nije bilo koja tvrtka, ovo je Vaša tvrtka i treba Vašu pozornost, zato je pouzdan partner od neprocjenjive važnosti.

Svatko tko je ikada pokretao ili ima vlastitu tvrtku zna koliko rada i odricanja stoji iza cijelog procesa. Od početne ideje do profita potrebno je mnogo vremena, truda, učenja i odricanja. A kada do profita i dođe, potrebno je stalno održavati tempo i biti konkurentan. Onaj tko pliva u samostalnim poslovnim vodama, najbolje zna da biti poduzetnik/poduzetnica ujedno znači da “živite svoj posao, da vam tvrtka predstavlja mnogo (ako ne i sve), da vam oduzima jako puno vremena, ali i da za nju želite najbolje”. Ništa ne dolazi preko noći, a najmanje povjerenje koje se gradi godinama. Uspjeh ne zavisi samo o jednoj osobi, već iza njega često stoji vojska ljudi. Razlike u poslovanju i ono što tvrtku čini različitijom od drugih su njezini vlasnici i djelatnici, potom partneri i kupci, a onda i sve ostalo. A ovo je samo dio onog što označava voditi tvrtku u 21. stoljeću.

Danas je nemoguće efikasno poslovati bez kvalitetnih tehnoloških rješenja poput ispravnog računala, interneta, ali i usluga u cloudu (oblaku) poput e-maila, e-bankarstva, Office paketa, fiskalne blagajne, nadzora vozila… Vlasnik tvrtke zato želi odabrati partnera koji mu može ponuditi najbolja poslovna rješenja, a koja će biti krojena prema potrebama njegove tvrtke. No da bi vlasnik i tvrtka mogli znati koje im rješenje može učiniti poslovanje pametnijim i olakšati ga, potrebno je educirati se. Odsada je i to moguće, i to na jednom mjestu.

ovo-nije-bilo-koja-tvrtka-ovo-je-vasa-tvrtka.
“Ovo nije bilo koja tvrtka, ovo je Vaša tvrtka”

 

Hrvatski Telekom svake godine iznova opravdava povjerenje poslovnih korisnika koji su u njemu prepoznali partnera koji ih razumije, a sada ide i korak dalje, želeći se pozicionirati kao “one stop shop” za poslovne korisnike.

Tvrdnja iz naslova naziv je nove kampanje i ICT komunikacijske platforme koja malim i srednjim poduzetnicima želi približiti ICT usluge na jednom mjestu. Tako mali i srednji poduzetnici na jednom mjestu mogu naći oblikovanu vrhunsku ponudu pametnih rješenja namijenjenih lakšem i kvalitetnijem vođenju poslovanja.

Prošle godine HT je organizirao preko 40 različitih događanja na kojima je demonstrirana važnost korištenja novih tehnologija i usluga u Cloudu. Bez njih je tvrtkama smanjena konkurentnost na širem tržištu, a širenje postaje gotovo nemoguće.

Za sve svoje partnere HT je osigurao i korisničku podršku 24/7, kako bi potencijalni problemi tvrtke uvijek mogli biti riješeni u što kraćem roku putem stručne službe, a ova kampanja ciljano je napravljena kako bi se naglasila individualnost i posebnost svake tvrtke.

Pogledajte ponudu Pametnih rješenja

Cloud kao najbolji izbor sada i u budućnosti

 

Iako je većini korisnika poznato kako HT nudi fiksne i mobilne telekomunikacijske usluge, putem ove platforme želi se skrenuti pozornost i na niz ICT rješenja dostupnih svakoj tvrki korisniku.
Za početak, cloud usluge omogućuju niz prednosti u poslovanju:

  • Dostupnost – pristup uslugama moguć je u bilo kojem trenutku, s bilo koje lokacije i s bilo kojeg uređaja;
  • Niži troškovi – za korištenje usluga u oblaku nije potrebna početna investicija, usluge se prvo koriste pa se tek onda plaća upravo onoliko koliko su se koristile u mjesečnim naknadama;
  • Fleksibilnost – mogućnost prilagođavanja usluga trenutnim poslovnim potrebama;
  • Sigurnost – podatke spremljene lokalno na tvrdi disk ili memorijsku karticu moguće je izgubiti zbog niza različitih razloga (krađa, kvar uređaja, polijevanje tekućinom, …) dok su podaci spremljeni u oblaku pohranjeni u podatkovni centar Hrvatskog Telekoma koji je smješten u Hrvatskoj i ima najveću razinu sigurnosnih standarda koji su uglavnom nedostupni manjim tvrtkama. Okvir:

81d4faU zadnjih 5 godina HT je investirao 5.7 milijardi kuna u poboljšanje data centra te mobilne i fiksne mreže. Stručni ICT tim kontinuirano radi na unapređenju sigurnosti usluga što potvrđuju međunarodni certifkati za sigurnost, infrastrukturu, strategiju, organizaciju i osoblje. Sve usluge osigurali smo trostrukom antivirusnom zaštitom kako bi svi podaci bili sigurni.

U zadnjih 5 godina HT je investirao 5.7 milijardi kuna u poboljšanje data centra te mobilne i fiksne mreže.
Stručni ICT tim kontinuirano radi na unapređenju sigurnosti usluga što potvrđuju međunarodni certifikati za sigurnost, infrastrukturu, strategiju, organizaciju i osoblje. Sve usluge osigurali smo trostrukom antivirusnom zaštitom kako bi svi podaci bili sigurni.

 

Magenta 1 Business – drukčiji od ostalih

Hrvatski Telekom nudi najveći portfelj usluga i poslovnih aplikacija za pametno poslovanje, sigurnu mrežu i usluge potrebne za sigurno poslovanje, rješenja za industrijske vertikale i specijalnu profesionalnu podršku.

„Potrebno je objasniti korisniku da ulaskom u Magenta 1 svijet dobiva niz beneficija na svim našim ostalim uslugama koje može kupiti po posebnim uvjetima. Tako, npr., naš Magenta 1 korisnik može dobiti popust na električnoj energiji i do 15% u odnosu na našu standardnu cijenu, što je velik iznos za poslovne korisnike.“ istaknuo je Jerko Dumanić, direktor Sektora za marketing poslovnih korisnika Hrvatskog Telekoma.

Nakon završetka kapmanje „Ovo nije bilo koja tvrtka, ovo je Vaša tvrtka“ Hrvatski Telekom će nastaviti aktivnosti edukacije svojih korisnika koje će biti prilagođene njihovim potrebama i stupnju znanja. U planu je kontinuirano ulaganje i usavršavanje usluga potrebnih tržištu i svakom poduzetniku kako bi što bolje razvio svoj potencijal uz maksimalnu podršku odgovornog partnera.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.