Kontaktirajte nas

Prilikom opremanja ureda shvatili ste kako je bežična mreža za pristup internetu najbolje rješenje za vaše poslovanje. No i ovdje postoji izbor – je li za vaše potrebe bolji izbor infrastruktura koja se nalazi u vašim prostorijama ili cloud rješenje? Vrijeme je za pametne poslovne odluke!

Kada se spomene digitalizacija poslovanja, vjerujemo da razmišljate o načinima kako poboljšati i nadograditi već postojeća ICT rješenja unutar svoje tvrtke. Ono što vam možda ne bi palo na pamet jest da izbor postoji i kada je riječ o WiFi mreži. Naime, Hrvatski Telekom nudi dvije različite usluge – ICT mreža koja uključuje LAN i WiFi mreže, te Cloud WiFi pomoću kojeg vašom mrežom upravljate putem servera u oblaku. Kada ih uspoređujemo, ne možemo reći da je jedno rješenje definitivno bolje od drugog. Riječ je jednostavno o individualnim potrebama, tako da sami morate procijeniti što je za vas dugoročno bolja investicija. Mnogo je faktora koje morate uzeti u obzir i fokusirati se na one kod kojih nema kompromisa.

Prednosti LAN WiFi sustava

Usluga ICT mreža je rješenje po principu „ključ u ruke“ jer uključuje sve – od analize korisničkih zahtjeva i potreba, projektiranja, instalacije i konfiguracije mreže do upravljanja i održavanja. Inženjer HT-a u dogovoru s korisnikom odrađuje snimku stanja trenutnog stanja mreže i prikuplja poslovne potrebe korisnika. Nakon snimke radi se prijedlog tehničkog rješenja u kojem se nalazi specifikacija opreme i dizajn mreže. Usluga uključuje izgradnju LAN i/ili WIFI mreže na korisnikovoj lokaciji pri čemu se koristi Cisco oprema. Ako korisnik želi dodatne funkcionalnosti poput izvještaja o uređajima i ponašanju posjetitelja, stvaranja mreže za posjetitelje i filtriranja sadržaja, za izgradnju bežične mreže koristi se Cisco Meraki oprema.

Cloud WiFi više je od veze na internetict-cloud-wifi

Cloud WiFi usluga temelji se na Cisco Meraki rješenju koje sadrži potpunu paletu proizvoda za umrežavanje, od bežičnih pristupnih točaka do mrežnih preklopnika (switch), sigurnosnih uređaja (appliance) i sustava za upravljanje prijenosnim uređajima. Performanse mreže mogu se pregledavati kroz intuitivno web sučelje s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Putem sučelja može se također pristupati podacima o posjetiteljima mreže (podaci o spojenim uređajima, operativnim sustavima, aplikacijama kojima se najčešće pristupalo itd.). Mrežni preklopnici omogućavaju spajanje velikog broja pristupnih točaka, optimizirani su za govorni i video promet te omogućavaju Layer 7 vidljivost aplikacija i korisnika i Power-over-Ethernet (PoE).

ict-cloud-sucelje

Možete doznati što potiče vjernost kupaca mjereći učinke promocija, kao i iskoristiti informacije o ponovljenim posjetima i dužem zadržavanju kupaca za povećanje potrošnje i privlačenje kupaca ciljanim reklamama.

Povezivost i marketinški alat u jednom

Podaci o prometu u mreži pomažu u razumijevanju ponašanja korisnika, te mogu unaprijediti poslovne procese i marketinške kampanje. Cloud WIFI usluga omogućava jednostavno stvaranje i definiranje posebne mreže za posjetitelje u skladu sa svim sigurnosnim standardima. Moguće je definirati izgled portala za posjetitelje te način na koji se korisnici prijavljuju u mrežu (putem Facebook-a, SMS-a, splash portala itd.) i vremensko trajanje prijave. Ponašanje potrošača analizira se pomoću vizualnog prikaza točaka u prostoru koje će prikazati gdje se korisnici najčešće nalaze ili zadržavaju unutar pojedine lokacije u određenom vremenu. Heat map može otkriti koje je dobro mjesto za postavljanje štanda za promocije u dućanu, te kako promjene u prostoru utječu na prihod u trgovini.

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.