Kontaktirajte nas

Zašto bi plaćali godišnje pretplate na računalne programe ako ste aktivni tek nekoliko mjeseci godišnje? Tko kaže da morate…

Svi sezonci svake se godine susreću s istom dilemom – kako što isplativije odraditi svojih nekoliko aktivnih mjeseci, te zadržati troškove na minimumu. Pokretanje posla stresno je samo po sebi, a kada ga otvarate i zatvarate (barem) jednom godišnje, to svaki put može oduzeti mnogo vašeg vremena i živaca. Zbog toga je važno olakšati sebi i zadržati stvari jednostavnima. Za uspješno poslovanje potreban vam je, među ostalim, organiziran ured. S obzirom da u njemu ne provodite većinu godine, selite se ili se on nalazi na otvorenom ekonomičnost je iznimno važna. Prodajete li svoje rukotvorine na štandu, svoje ćete mjesto na rivi vjerojatno zvati svojim uredom. Teško da ondje možemo zamisliti stolno računalo, ali zato jedan tablet i nekoliko aplikacija u oblaku mogu zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe. Iznajmljujete li vozila tijekom ljeta, najlakše je opremiti svakog od vaših agenata mobilnim uređajem, preko kojeg mogu svoje dnevne izvještaje podnositi bez da napuste radno mjesto na drugom kraju mjesta. Isto tako, zaposlenici vaše putničke agencije  mogu mirne duše biti u bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme kada odlučite održati sastanak svog tima putem Skypa, a vodiči mogu mijenjati svoje planove za razgledavanje u nekoliko klikova.

Office 365

Kako izgleda sezonski ured u oblaku

Moderno poslovanje nemoguće je zamisliti bez mail komunikacije i vođenja poslovnih knjiga i računa pomoću tablica. Zbog toga je Microsoft Office paket postao nezamjenjivi alat svakog modernog poduzetnika. Novi Office 365 nudi sve prednosti Worda, Outlooka, Excela i PowerPointa kakve ste dosad poznavali, kao i neke nove funkcije koje će vas tek oduševiti, a smješten je u oblaku za bolju mobilnost i pristupačnost. Ukoliko se vaš tim sastoji od više osoba kojima je potreban pristup istim dokumentima, možete zaboraviti na prebacivanje USB stickovima, jer SharePoint omogućava da svi uvijek mogu pristupiti najnovijoj verziji dokumenta. Svatko jednostavno uređuje isti dokument na svom računalu, a najrecentnija verzija sprema se kao referentna i posljednja.

Ako se članovi vašeg tima nalaze na različitim lokacijama, možete zaboraviti na duge dogovore oko mjesta sastanka jer u Office 365 paketu dobivate i Skype for Business. Jedan konferencijski poziv, dostupan svima bez obzira gdje su, čini fizičko nalaženje nepotrebnim. Osim poznatih Skype funkcionalnosti, on omogućuje i da svoj ekran podijelite s ostalim sudionicima videokonferencije. Na taj način znate kako svi doista gledaju istu prezentaciju i prate tijek izlaganja.

U vaš paket uključen je i 1TB (terabajt) prostora na OneDriveu, što osigurava bezbrižno poslovanje svim zaposlenicima. Dokumentima mogu pristupati svi, ovisno o vašem odobrenju, a možete ga koristiti i izvan vašeg poslovnog tima.

office-365-za-sezonce-2

Po čemu je Office 365 poseban?

Office 365 odnosi se na tarife pretplate koji obuhvaćaju pristup aplikacijama sustava Office i drugim servisima za produktivnost u oblaku. Neke tarife obuhvaćaju i najnoviju verziju aplikacija sustava Office za stolno računalo, koje korisnici mogu instalirati na više računala i uređaja. Isključivo internetske tarife za Office 365 najbolji su izbor za poslovne potrebe sezonaca, a kompatibilne su s najnovijom verzijom sustava Office za stolna računala, što uključuje i Office 2010, Office 2007 (uz neke ograničene funkcije), Office 2011 za Mac i Office 2008 za Mac.

Bez obzira koristite li mobilnu ili verziju za stolna računala, stručna podrška Hrvatskog Telekoma na raspolaganju vam je 24 sata dnevno ako u nekom trenutku zatrebate pomoć.

Isprobajte besplatno na 30 dana

Ne koristite svoj O365? Ne morate ga ni plaćati!

Zvuči logično i jednostavno, ali mnogi programi još uvijek zahtjevaju plaćanje na godišnjoj razini, bez obzira na vaše stvarne potrebe. No Office 365 možete dobiti bez ugovorne obveze. Dakle plaćate samo ono što koristite, a jednu licencu može korisiti do pet osoba. Ukoliko se vaše potrebe promijene, dostupne pakete možete jednostavno dodavati i kombinirati s ostalima, kako bi dobili optimalnu uslugu za uložena sredstva. A u paketima koji počinju od samo 29 kuna mjesečno (bez PDV-a), dobivate doista mnogo. Osim nabrojanih programa, tu je i Yammer, društvena mreža za tvrtke, koja omogućuje lakšu suradnju među zaposlenicima, te Microsoft jamstvo za 99,9% neprekidnog rada i lokalnu podršku. Pomoću O365 možete i upravljati korisničkim vjerodajnicama i dozvolama pomoću jedinstvene prijave i sinkronizacije s Active Directory servisom.

Do iduće sezone – i više nego dovoljno! 🙂

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.